Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz. 26 Ağustos sat, 7+2de kalp atışını duyduk sonraki 3 gün ultrasonla takip edildi şükür hızlanmaya başladı. Perşembe günü 8+3te tekrar bakacaklar. Doktorum muhtemelen geç döllenmedir biraz daha büyüdükçe anlaşılır sorun yok dedi

Ben valla 4 kasımda gitçem birde beni düşünün

Yaa cidden mi beni de doktor bugün çağırmıştı normalde ama gitmedim sence gitmem gerekiyor muydu bide devlete gitmiştim kadın çok yoğun kalabalık gitsem de beni hatırlamaz diye özelden başka bir doktora takip etmek istedim

merhabalar ben 3+4 teyim daha çok yeni, 2 gün önce değerim 30 du bugün değerim 87 olmuş fazla mı yüksek ya çok endişelendim

Merhaba kizlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık hamilelik ölçtü doktor keseyi ve içindeki bebeği gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi
çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. darısı bizim basımıza

çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. darısı bizim basımıza
Amin canım inşallah sizinde gebeliginiz hayırlı olsun 2 güne bir beta vererek takip edeceksiniz değerinizi 2 ye katliyorsa kese için randevu alacaksınız

Ne kadar heycanli zamanlar bebiklerimize ulasacagimiz uzun bir yolculuk ve bizim içinde heyecanla yeni öğreneceğimiz kendimizi belkide daha çok taniyacagimiz güzel anlarimiz olsun kizlarrrr bende fetal DNA yıl araştırıyorum şimdilerde İzmirli olan biri var mı aramızda araştıran hiç

Ya bana kalırsa bir şey olmaz ilk duyuldugu zaman ya da geç döllenmede böyle olabiliyormuş. 9.10.haftada duyulan kalp atışları daha hızlı oluyormuş. Son görüştüğüm doktorum bu kadar küçük bebekte bir kalp hastalığından bahsetmek yanıltıcı olur dedi bende güveniyorum daha bebek şekli bile yok zaten hele bi görünsün de

Ben izmirdeyim ama fetal DNA hiç yaptırmadım

Kızlar kontrolden çıktım
Sat’a göre 7+1’iz ama dr alttan baktı ve 6 haftalık dedi
Geçen hafta karından ölçmüştü 6 haftalıktı
Kalp atışını dinletti çok kısa
Bi huzursuzlandım
Yani geçen haftadan beri hiç büyümedi ama kalbi mi atmaya başladı ben anlamadım hiç bir şey

Gün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…