Canım maşallah. Karından mı baktı.
Senin yumurtlama hangi gündü
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz. 26 Ağustos sat, 7+2de kalp atışını duyduk sonraki 3 gün ultrasonla takip edildi şükür hızlanmaya başladı. Perşembe günü 8+3te tekrar bakacaklar. Doktorum muhtemelen geç döllenmedir biraz daha büyüdükçe anlaşılır sorun yok dediGünaydın öncelikle herkese merhaba, bende Allah izin verirse haziran annesi olacağım. Ama benim size başka bir sorum daha doğrusu endişem var. 29 Ağustos son adet tarihim. 17 ekimde kalp atışı için gitmiştim. Ama bebeğin kalbi yavaş atıyorlar dediler Bradikardik dediler böyle başından geçen oldu mu sonradan düzeliyor mu çok korkuyorum
Olmaz canım merak etmeay normal mi cidden korkuyorum kimyasal geçirdim bundan önce yime aynısı olur diye
Bende 27 si kalp atışı için gideceğim 6+5 gösteriyor inş duyarım erken diyip yollamazlarEvet karından baktı , 25 Eylül
Duyulur bence benim de 6+0 olarak ölçüp kalp atısını duyduk. Sağlıcakla sende duyarsınBende 27 si kalp atışı için gideceğim 6+5 gösteriyor inş duyarım erken diyip yollamazlar
Yaa cidden mi beni de doktor bugün çağırmıştı normalde ama gitmedim sence gitmem gerekiyor muydu bide devlete gitmiştim kadın çok yoğun kalabalık gitsem de beni hatırlamaz diye özelden başka bir doktora takip etmek istedimMerhaba aynı durumu yaşıyoruz. 26 Ağustos sat, 7+2de kalp atışını duyduk sonraki 3 gün ultrasonla takip edildi şükür hızlanmaya başladı. Perşembe günü 8+3te tekrar bakacaklar. Doktorum muhtemelen geç döllenmedir biraz daha büyüdükçe anlaşılır sorun yok dedi
İnşaallah canımBende 27 si kalp atışı için gideceğim 6+5 gösteriyor inş duyarım erken diyip yollamazlar
çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. darısı bizim basımızaMerhaba kizlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık hamilelik ölçtü doktor keseyi ve içindeki bebeği gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi
Amin canım inşallah sizinde gebeliginiz hayırlı olsun 2 güne bir beta vererek takip edeceksiniz değerinizi 2 ye katliyorsa kese için randevu alacaksınızçok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. darısı bizim basımıza
Ya bana kalırsa bir şey olmaz ilk duyuldugu zaman ya da geç döllenmede böyle olabiliyormuş. 9.10.haftada duyulan kalp atışları daha hızlı oluyormuş. Son görüştüğüm doktorum bu kadar küçük bebekte bir kalp hastalığından bahsetmek yanıltıcı olur dedi bende güveniyorum daha bebek şekli bile yok zaten hele bi görünsün deYaa cidden mi beni de doktor bugün çağırmıştı normalde ama gitmedim sence gitmem gerekiyor muydu bide devlete gitmiştim kadın çok yoğun kalabalık gitsem de beni hatırlamaz diye özelden başka bir doktora takip etmek istedim
Ben izmirdeyim ama fetal DNA hiç yaptırmadımNe kadar heycanli zamanlarbebiklerimize ulasacagimiz uzun bir yolculuk ve bizim içinde heyecanla yeni öğreneceğimiz kendimizi belkide daha çok taniyacagimiz güzel anlarimiz olsun kizlarrrr bende fetal DNA yıl araştırıyorum şimdilerde İzmirli olan biri var mı aramızda araştıran hiç
Gün olarak belirtmedi mi ? Yani 6 haftalık ama kaç günlük mesela ? Boy ölçümü ve kese ölçümü geçen haftayla aynı mi sorsaydınızKızlar kontrolden çıktım
Sat’a göre 7+1’iz ama dr alttan baktı ve 6 haftalık dedi
Geçen hafta karından ölçmüştü 6 haftalıktı
Kalp atışını dinletti çok kısa
Bi huzursuzlandım
Yani geçen haftadan beri hiç büyümedi ama kalbi mi atmaya başladı ben anlamadım hiç bir şey
Hadi hayırlı olsunMerhaba kizlar doktora gittim bugün 6+0 haftalık hamilelik ölçtü doktor keseyi ve içindeki bebeği gördüm kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?