Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Evet netleşir panik yapmayın kendınızı kızlar ya sizdede gaz problemi var mı gazman gibi gezıyorum evde tobe tobee

selam kızlar umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız banada uygulamaya göre 5+6 diyor cumartesi doktora gidicem aşırı heyecanlıyım, dün kan verdim 10.221 çıktı değerim bir önceki değerim 17 ekimdeydi 4397ydi artıs iyi mi sence

Evet netleşir panik yapmayın kendınızı kızlar ya sizdede gaz problemi var mı gazman gibi gezıyorum evde tobe tobee

6 yıl eşimin yanında bir kere bile pırt yapmamış ben hamileliğin bana vermiş olduğu yetkiye pardon gaza dayanarak umarsızca pırtlıyorum. Ben böyle bir şey görmedim
Aynennn kızzz ölecem gazdan bende eşimin yanında asla yapmadım ama şuan cok zorlanıyorum
Canım artık kese rahatca görünür artış önemli değil ki bence güzel maşallah. Kontrolden cıkıncada yaz bende 5+6 yım bugün. 5+0 da kese gördük
Haftaya pztesi 6+5 de kalp atışı için gideceğiz inşallah görür duyarız

Merhaba son adet tarihim 18 Eylül daha çok yeni hamileyim dün öğrendim 2 aylık evliyim çok tedirginim

Bulantılar basladı benim
Neler yapıp neler yiyorsunuz bu konuda
Hehh aramıza hosgeldinn vala bacım ben mideyı aç bırakmayaya çalışıyorum leblebi çubuk kraker süt mandalin yıyorum yıyebilirsem tabiii he bide evımden midem bulanıyor kaynanamın evıne indim hiç bulanmadı eşime söyledim annemde kal dedi kaynanamda çok pasaklı yatamıyorum orda evıme girdigim anda midem bulanıyor

Merhaba son adet tarihim 18 Eylül daha çok yeni hamileyim dün öğrendim 2 aylık evliyim çok tedirginim
Neden tedirginsin kız ne güzel bak doğal yolla hamilesin burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldık tedırgın olma kucağına aldığın an ıyıkı diceksin

Neden tedirginsin kız ne güzel bak doğal yolla hamilesin burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldık tedırgın olma kucağına aldığın an ıyıkı diceksin
Hiç beklemediğim anda oldu hem çok mutluyum hemde çok tedirginim sizinki kaç haftalık ?

Kizlar bu gaz konusunda çok şanslıyım sanırım ben eşimin yanında zaten gaz çıkartıyordum hamile kalınca da daha rahat rahat sal gitsin yapıyorum bana diyor osurugun şekli değişti bende diyorum çocuğum öyle yapıyor onun üstüne atıyorum

Sütte gaz yapıyor aman tikkat.
Ahahah evin kokuyormu acaba neden evden bulanıyor ki.
Ben calısıyorum işe gidip gelmek istemiyorum hiç

Bulantılar basladı benim
Neler yapıp neler yiyorsunuz bu konuda
Artık hiçbir şey fayda etmiyor bende bir şey yapmıyorum güzel yanı kilo vermişim
Sabah nparsam yapayım mutlaka kusuyorum ama yine en faydalı çubuk kraker ani hareketlerden kaçınmaya çalışıyorum baş dönmesiyle beraber bulantı yapıyor
Aç karna su içecek vs içmiyorum
Yağlı salçalı şeyleri de yiyemiyorum
Genel olarak meyveyle besleniyorum zaten
Elma mide bulantısına iyi geliyor tavsiye ederim ayva bulabilsem ayva tüketeceğim ayva da çok iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…