• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Ay inşallah ya doktor daha erken diyor ama buradakilerin çoğu da geç yazmış 7. Hafta için ama olumlu konuştu kesem güzel gelişmiş yolk sac gelişmiş Herşey olması gerektiği gibi dedi hafif kıpırtı var dedi kalpte umarım hepimizinki olması gerektiği gibi güzelce ilerler o kadar zor bi süreç ki sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz de 🫠🙏
Doktor en iyisini bilir erken diyorsa öyledir herkesin aynı olmuyor kendinizi boşa strese sokmayın 8-9 da duyanda var 🙏🏻

Canım takildigim konu sen 7+0 degilsinki 6+2 sin seninle transfer tarihimiz 2 gün var aramızda bu uygulamadami dedi yoksa doktormu dedi bana doktor dedi 6 haftalık gebesinn diye 27 Eylül'de transfer olmuştum uygulamada aynı diyor bana 6+0
Ben 19 Eylül'de transfer oldum bugün 7+1 im. Sizlerin 6 hafta diye hatırlıyorum bende aynı gruptaydık çünkü

Ben 19 Eylül'de transfer oldum bugün 7+1 im. Sizlerin 6 hafta diye hatırlıyorum bende aynı gruptaydık çünkü
Elif 7+0 dedi kendinede ona dedim canım bence yanılıyor o 6+2 olması lazım elif

Canım takildigim konu sen 7+0 degilsinki 6+2 sin seninle transfer tarihimiz 2 gün var aramızda bu uygulamadami dedi yoksa doktormu dedi bana doktor dedi 6 haftalık gebesinn diye 27 Eylül'de transfer olmuştum uygulamada aynı diyor bana 6+0
Canım 22 Eylül de transfer oldum 1 Eylül de adet tarihim adete göre baz aldığı için 7 haftalık oluyor

Elif 7+0 dedi kendinede ona dedim canım bence yanılıyor o 6+2 olması lazım elif
Evet canım bende öyle diyorum geçende demiştim. Sizlerle aramızda 1 hafta var çünkü tam yanlış hesaplandığı için kafası karışıyor ama doktor keseyi ölçüp söylüyor bebek oluşuncada bebek boyuna göre netleşiyor

Evet canım bende öyle diyorum geçende demiştim. Sizlerle aramızda 1 hafta var çünkü tam yanlış hesaplandığı için kafası karışıyor ama doktor keseyi ölçüp söylüyor bebek oluşuncada bebek boyuna göre netleşiyor
Doktor keseye göre 7 haftalık dedi ama bilemedim şimdi

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-20-20-26-39-355_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-20-20-26-39-355_com.android.chrome.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 19
Doktor normal dediyse öyledir canım ne zaman çağırdı bidaha
Aynen canım normal dedi kesen güzel dedi kalp atışı içi de hafif kıpırtı var bugün erken gelmişsin kalp atışı için değil kontrol için çağırdım dedi önümüzdeki hafta çağırdı 🥹

Aynen canım normal dedi kesen güzel dedi kalp atışı içi de hafif kıpırtı var bugün erken gelmişsin kalp atışı için değil kontrol için çağırdım dedi önümüzdeki hafta çağırdı 🥹
Güzel haberlerini bekliyorum benimde Çarşamba günü kontrolüm var 😊

Back
X