Benim tam 7 de ultrasonum böyle ya hiç bişey göremiyorum paniğim tuttuyor senin var mı ultrasonun7 oldu vala tabi ultrasonda farklı çıkıyor Bilmim
Yok vala dedim ya ben 4 kasımda doktor randevum kalp atışını başka doktorda dınleyın dedi ama eşim yok kendı doktoru beklıcez dedi yurt dışına gıdıp gelcek 4 kasımda burda doktor o gün gıtcez kalp atışını görmeyeBenim tam 7 de ultrasonum böyle ya hiç bişey göremiyorum paniğim tuttuyor senin var mı ultrasonun
Hayır rahım ağzı yetmezliğinden 5 aylık kızımı kaybettim erken doğum dan şimdi 13 haftada servikal dikiş atılacak yani rahım ağzına dikiş atılacak ve lavabo harici kalkmıcam evdeİlişki yüzündenmi erken doğum oldu
Bende 6+3 de duydum 16 ekim perşembe günücanim ben gittim bugun 7+2deyim kalp atisini 2 saniyede olsa dinletti bebege zarari varmis galiba cok kucuk oldugu icin fazla dinletmedi ama gosterdi kalp atisini, insAllah sende duymustursun
Sen var ya çok sabırlısın ben bi gün geçince geri doktora gitmek istiyorumYok vala dedim ya ben 4 kasımda doktor randevum kalp atışını başka doktorda dınleyın dedi ama eşim yok kendı doktoru beklıcez dedi yurt dışına gıdıp gelcek 4 kasımda burda doktor o gün gıtcez kalp atışını görmeye
Ultrason fotoğrafınız varsa atar mısınızBende 6+3 de duydum 16 ekim perşembe günü
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHayır rahım ağzı yetmezliğinden 5 aylık kızımı kaybettim erken doğum dan şimdi 13 haftada servikal dikiş atılacak yani rahım ağzına dikiş atılacak ve lavabo harici kalkmıcam evde
VarUltrason fotoğrafınız varsa atar mısınız
Eee bacım ne edem doktora gitmeye kalksam kaynanam aşagıda oturuyor benı yakalar hadı ondan kaçsam görümcem çaprazımda oturuyor mutlaka bırıne yakalanırımSen var ya çok sabırlısın ben bi gün geçince geri doktora gitmek istiyorum
Bence bekleye bildiğin kadar bekle canım erken gitmek stresten başka bişey değilKızlar merhaba sat 9 eylül 10 ekimde 35 le hamılelıgımı ogrendım 13 ekımde 134 tü bugun doktora gıttım kan istedi muayene etmedi 957 çıkmış 2000 olmadan bişey goremem dedı kararsız kaldım özele gitsem alttan keseyı gorebelirmiyiz yoksa beklemelimiyim
Aminn hepimiz inşallahAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Senin durum baya sıkıntılı iyi kabul etmişsin valla o kadar yakın olmayıEee bacım ne edem doktora gitmeye kalksam kaynanam aşagıda oturuyor benı yakalar hadı ondan kaçsam görümcem çaprazımda oturuyor mutlaka bırıne yakalanırım
Valla çok erken öğrendim oyuzden sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istiyorum uygulamaya göre 6+0 ım ama kanda düşük geldi bilemedim kafamda deli sorularBence bekleye bildiğin kadar bekle canım erken gitmek stresten başka bişey değil
Bende bu kadar net bişey yok anlayamıyorum ya da ultrasondan da fark ediyor mu acaba
Cihazdan cihaza değişiyor ben özel kliniğe gidiyorum makinası son sistem olduğu için böyle net bu ultrason 6+3 de çekilmiştim 1 hafta önceBende bu kadar net bişey yok anlayamıyorum ya da ultrasondan da fark ediyor mu acaba
Vala kabul etmedim düğüne 7 ay kala kıralık ev bakarken kocam olcak şahıs anasının evının üstüne ev yapmış tuğla falan hepsi örülmüş iç kısmı kalmıştı bende çalışıyordum bir geldım ki ev yapılıyor kocam demez mi süprizzz dedim Allah senı ne yapmasın bu ne kötü süpriz yani bacım el mahkum oldu ne yapam kabul ettim mecburSenin durum baya sıkıntılı iyi kabul etmişsin valla o kadar yakın olmayı
6 hafta da ben keseyi görmüştüm 7. Hafta da gitttim kalp atışını duyuramadık hafif kıpırtı var ama erkek gelmişsin dedi bana şimdi de stres yapıyorum burda okumadığım şey kalmadıValla çok erken öğrendim oyuzden sabırsızlanıyorum en azından keseyı görmek istiyorum uygulamaya göre 6+0 ım ama kanda düşük geldi bilemedim kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?