- 25 Mart 2023
- 1.146
- 512
- 53
- 32
23 EylülSen ne zaman transfer olmuştun canımmm unuttum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 EylülSen ne zaman transfer olmuştun canımmm unuttum![]()
Evet netleşir panik yapmayın kendınızı kızlar ya sizdede gaz problemi var mı gazman gibi gezıyorum evde tobe tobeeOda doğru canım da işte insan gene de bi panik oluyor ama çok şükür doktorum olumlu konuştu Herşey güzel gidiyor diyince içime bi su serpildi burda okuyunca korktum bi tabi öyle kıpırtı var dediğine göre haftaya netleşir sanırımmm![]()
Benimde var göğüs ağrım vala borde ayaklarım da sızlıyor halaGaz problemi bende de varrrr benim göğüs ağrım da çok fazla ya![]()
Normal galiba canımAynı ayaklarım da da ağrı var bazen bel boşluklarım ağrıyor yan taraflarım onu soracaktım bu gün unutmuşum
6 yıl eşimin yanında bir kere bile pırt yapmamış ben hamileliğin bana vermiş olduğu yetkiye pardon gaza dayanarak umarsızca pırtlıyorum. Ben böyle bir şey görmedimEvet netleşir panik yapmayın kendınızı kızlar ya sizdede gaz problemi var mı gazman gibi gezıyorum evde tobe tobee![]()
Evet netleşir panik yapmayın kendınızı kızlar ya sizdede gaz problemi var mı gazman gibi gezıyorum evde tobe tobee![]()
Aynennn kızzz ölecem gazdan6 yıl eşimin yanında bir kere bile pırt yapmamış ben hamileliğin bana vermiş olduğu yetkiye pardon gaza dayanarak umarsızca pırtlıyorum. Ben böyle bir şey görmedim![]()
Canım artık kese rahatca görünür artış önemli değil ki bence güzel maşallah. Kontrolden cıkıncada yaz bende 5+6 yım bugün. 5+0 da kese gördükselam kızlar umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız banada uygulamaya göre 5+6 diyor cumartesi doktora gidicem aşırı heyecanlıyım, dün kan verdim 10.221 çıktı değerim bir önceki değerim 17 ekimdeydi 4397ydi artıs iyi mi sence
Hehh aramıza hosgeldinnBulantılar basladı benim
Neler yapıp neler yiyorsunuz bu konuda
Neden tedirginsin kız ne güzel bak doğal yolla hamilesin burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldık tedırgın olma kucağına aldığın an ıyıkı diceksinMerhaba son adet tarihim 18 Eylül daha çok yeni hamileyim dün öğrendim 2 aylık evliyim çok tedirginim
Hiç beklemediğim anda oldu hem çok mutluyum hemde çok tedirginimNeden tedirginsin kız ne güzel bak doğal yolla hamilesin burda çoğu arkadaş tüp bebekle hamile kaldık tedırgın olma kucağına aldığın an ıyıkı diceksin![]()
Benimkide 26 Haziran 1 gün var aramızda hayırlı olsun27 haziranla aranıza katılıyorum inşallah
Sütte gaz yapıyor aman tikkat.Hehh aramıza hosgeldinnvala bacım ben mideyı aç bırakmayaya çalışıyorum leblebi çubuk kraker süt mandalin yıyorum yıyebilirsem tabiii he bide evımden midem bulanıyor
kaynanamın evıne indim hiç bulanmadı eşime söyledim annemde kal dedi kaynanamda çok pasaklı yatamıyorum orda evıme girdigim anda midem bulanıyor
![]()
Artık hiçbir şey fayda etmiyor bende bir şey yapmıyorum güzel yanı kilo vermişimBulantılar basladı benim
Neler yapıp neler yiyorsunuz bu konuda