Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Ya ben adetten 1 gün önce 16 ekimde 7.69
Adetten 1 gğn sonra 18 ekimde 20.3
20 ekimde adetten 3 gün sonra 55.9 niye bu kadar düşükler
Canım bu konuda hiç bir bilgim yok ama yapay zeka erken gebelikte senin durumunun normal olduğunu söylüyo veya yumurtlama geç olmuş olabilir diyo korkulacak bişey yok bence

Kız neye dış gebelıge taktınız siz bacım git doktora görün zaten keseye bakacak bir sonraki doktor randevun zaten kalp atışına bakcak
daha kesenin görünmesine var, yahu ne bileyim oku oku korkuyoruz her şeyden
az bilmek daha rahat gerçekten
öğrendikçe kuruntu yapıyor insan

Burda bi sayfada okudum agzınıza buz atın çevirin diyordu birisi bi deneyelm
yazarım tabiki inşallah hepimiz sağlıklı ilerletiriz bu süreci kese icin gittiğinde ultrasonla mı bakıldı vajinal muayene mi ben açıkcası vajinal muayene icin cekiniyorum biraz
Evet vajinal ama korkulacak bişe yok ya
Kız yok ne kokması benım kaynanam pasaklı ondan evım hep temız hergun açıp havalandırıyorum ben evde çamaşır suyum eksık olmaz
Kokuyor derken belki gider belki baska birşey yani pislikten demek istemedim evin yapısından koku olabilir. Çamaşır suyu dkkat hamileyken cok zararlı bence hayatınızdan cıkartın bebegede cok sakıncalı
Bende 6+3 de duydum 16 ekim perşembe günü
Maşallahh
En az 2000 olması lazm bekleyin bence 2 gün daha
Ya ben adetten 1 gün önce 16 ekimde 7.69
Adetten 1 gğn sonra 18 ekimde 20.3
20 ekimde adetten 3 gün sonra 55.9 niye bu kadar düşükler
Geö döllenmedir önemli olan saglıkla artması

Aynı ya kan sulandırıcı yapıyorum ama göbeğim de yer kalmadı morluktan bide girmemeye başladı yerlerini ne kadar değiştirsem de bazen insan o kadar üzülüyor ki ama işte nasip
Bende aynı sekildeyim. İçerisinde sertlik hissediyorum oralardan uzak yerlere yapıyorum ama yine de acıyor kanıyor benimde maalesef

Kizlar merhabalar gebelinizi beta kacla ogrendinjz ben daha dün öğrendim ama iyi mi düşükmü bilmiyorum oğlum tüp bebek 11 aylık bu normal yolla oldu şoktayız son adet tarihim 21 eylül ben 20 ekimde test verdim 73.89 geldi sizce iyimi değeri

kızlar selamm dün adet gecikmemin 5. günüydü 433,97 çıktı betam. Yarın kendi isteğimle bir daha kan verip artışı teyitlemek istiyorum. Bazı günler belirtilerinizde azalma falan hissettiğiniz oluyo mu bu durum bazen tedirgin ediyo daha değerim yolun başında

31 ekim'e randevu aldım doktora görünmek için

bence gayet iyi ben gecikmemin 3. günü 188le öğremdim

Goguslerinizde hassasiyet varmi agri bende yok henüz normal mi acaba ilk gebeligimde oldu ama onda bir çok ilaç kullandım oyuzden bilemiyorum bunda olmadı daha bugun adet günüm normalde 1 gun önce verdim ben kanı

Goguslerinizde hassasiyet varmi agri bende yok henüz normal mi acaba ilk gebeligimde oldu ama onda bir çok ilaç kullandım oyuzden bilemiyorum bunda olmadı daha bugun adet günüm normalde 1 gun önce verdim ben kanı
normalde bat'tan çok önce başlardı ama bu sefer 1-2 gün kala şişip ağrımaya başladı hala daha devam ediyor. karnım ve alt karnım çok gergin ve şiş

Herkeste her belirti görülmeyebilir ya da zamanlama farkı olabilir ben şuan 7+6 dayım şimdi yoğun bir ağrım var ama sizin haftanız da sadece merdivenlerden inerken vs hassasiyet oluyordu çok yoğun bir ağrım yoktu belirtiler normal ya da anormal olduğunu göstermez kalbinizi ferah tutun

yok askım ya adet tarihim 17 ekimdi geçeli 4 gün olduu

Çok takılmayalım, zaten dr uyumsuzluk varsa ultrasona göre güncelliyormuş (yumurtlamadan sonra ortalama 14 gün sonra adet olunuyor. Benim çok uyumluydu. Her vücut uymayabilir ama değerlerine de bakarsak 12 değilsede bugün 14 gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…