Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
mide bulantılarınız ne zaman başladı acaba bende hiçbir belirti yok ara ara yoklayan kasık ağrısından başka

Kızlar bugün 4+4 tü doktora gittim ve iki kese göründü. Çift yumurta ikizi. Betam çok hızlı yükseliyordu. Keseler göründü. Şoktayım şu an
Aaaaaa hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yok ilk gideceğim pztesi

Normal polinkliniğe gideceğim 6-7 bini geçmiştir diye düşünüyorum 6+0 ım bugun birde 10 gün önce betam 950 ydi. Ozaman üstten bakar inş kalbi duyarız kolayca sağlıkla
Duyarsınız inşallah duyulur o zamana merak etmeyin

Kızlar ben adet tarihimi yanlış söylemişim doktora acaba fark eder mi ki 1 Eylül demişim 2 eylülmüş adet tarihim

Kızlar bugün 4+4 tü doktora gittim ve iki kese göründü. Çift yumurta ikizi. Betam çok hızlı yükseliyordu. Keseler göründü. Şoktayım şu an
Ya cok sevindim ne güzel süprizz betanız kaçtı değerler merak ettim birde 4+4 de nasıl kese göründü ya yumurtlama tarihinizi biliyormsn

Kızlar ben adet tarihimi yanlış söylemişim doktora acaba fark eder mi ki 1 Eylül demişim 2 eylülmüş adet tarihim
1 günden ne olacak canım önemli değil ki gidince düzeltirsin ama onlar ultrasonla ölçüp bebeği ona göre düzeltiyor uymuyorsa zaten

Kız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olur

Kız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olur
Tahminim benimde ikizdi cunki beta deverlerim çok yüksek çıkmıştı 12 gün 1200 du doktor bir kese diyince çok şaşırdım ikiz bekliyordum sonradan değişmez sanırım degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…