- 10 Ağustos 2023
- 1.730
- 652
- 53
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.781
benimde hala hafif regl gibi sancım oluyo çok korkutuyo bu beniKızlar ara ara su gibi akıntısı olan oluyor mu bazen sadece iç çamaşırımda ıslaklık oluyor normal mi ?
Tablodaki bilgileri yazıp beni etiketleyin sizi de ekleyeyim tabloyaYaaa ben haziran grubuna dahil olabilmiş miyim çözemedim. Bi tablo var cinsiyetle alakalı başkada göremedim
Benimde oluyor ya ilk hamileliğimde de çok tansiyon sorunu yaşamıştım hatta ambulansla zor yetişmiştim hastaneye şimdi yine başladı çok kötü bi durum ya ben hiç tansiyon ne bilmezdimAranızda tansıyonu düşen oluyor mu benım tansiyonum düşmeye başladı artık
Ben ilk bebeğime 70 ile hamile kaldım 6 kilo almıştım 40 ım çıkmadan 68 lere kadar gelmiştim temmuzda doğum kontrolü bıraktım ondan sonra almaya başladım yine şuan 77 yim bende doktorum ilkindeki gibi max 6 kg almalısın dedi nasıl olacak bilmiyorumkilolu hamile kalanınız var mı ben 74 ile kaldım
Bende çok oluyor ya pedsiz asla duramıyorumKızlar ara ara su gibi akıntısı olan oluyor mu bazen sadece iç çamaşırımda ıslaklık oluyor normal mi ?
Kaçıncı çocuk sat kaç onları da yazabilirseniz sevinirim
ben sizi anlıyorum ben de aynı böyleyimAy komik gelecek ama çok tehlikeliyim şuan ben hamile olduğumu unutuyorum ya yarın için arkadaşıma bişeyler içelim diye teklif ettim o da kabul etti sonradan dank etti sigara içmem normalde eşime dedim bi tane verde içeyim diye çocuğum tombiş biraz unutup onu havaya atıp tutuyorum dün traktöre bindim falan alışamadım hala çocuğuma galiba bi düşününce komik geliyor ama niye böyle oldu anlamadım birde benim kese cuma günü 0.67mm çıktı doktor 1 ayla uyumlu gibi dedi ama sata göre geç döllenme oldu sanırım sizce yarın gitsem kalbini duyar mıyım başka bi ildeyim burda şehir hastanesinde işim var gitmişken randevu alıp birde burda şansımı denesem mi diyorum ama duyulmayacaksa hiç boşa uğraşmayayım sizce ?
1 haftada kese 8 katı büyür mü acaba bana 1 aylık dedi 4 de gidip keseyi gördüysem ben 5 haftalık herhalde diye düşünüyordum benim kese mi küçük acaba kendi doktorumda bana 3 hafta sonra görüşelim demişti zatenben sizi anlıyorum ben de aynı böyleyimbi de ilk olunca benim ciddiyetine hiç varamadım ilk öğrendiğimde daha farkındaydım şu an tamamen gerçeklikten koptum
bence gitmeyin ben bugün gittim 5+0 da kese 8.5 mm dedi haftaya yolk sac sonraki hafta da kalp atışı duyarız dedi. ama yine siz bilirsiniz içiniz rahat edecekse gidin
aa aynıyız sizinle benim de 27 ekimde 8,5mm kesem vardı 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinben sizi anlıyorum ben de aynı böyleyimbi de ilk olunca benim ciddiyetine hiç varamadım ilk öğrendiğimde daha farkındaydım şu an tamamen gerçeklikten koptum
bence gitmeyin ben bugün gittim 5+0 da kese 8.5 mm dedi haftaya yolk sac sonraki hafta da kalp atışı duyarız dedi. ama yine siz bilirsiniz içiniz rahat edecekse gidin
günde 1 mm büyüyor sanırım kese. net duyulması için sizi 3 beni 2 hafta sonra çağırdı muhtemelen1 haftada kese 8 katı büyür mü acaba bana 1 aylık dedi 4 de gidip keseyi gördüysem ben 5 haftalık herhalde diye düşünüyordum benim kese mi küçük acaba kendi doktorumda bana 3 hafta sonra görüşelim demişti zaten
Tebrik ederim, doğum şekliniz neydi? Benim ilk doğumum olacak çevredekiler normal doğum yapanların daha hızlı kilo verdiğini söylüyorlar. Sizinkini bu yüzden merak ettimBen ilk hamileliğimde 40 kg ile başladım 82 ile doğuma girdim. Hastaneden eve geldiğimde 18 kg gitmişti. Bebekler, şu ve ödemmiş demek ki. Kalanı da 4 ay da gitti aynı kiloya geri döndüm. Emzirmek uykusuzluk derken gidiyor kilolar. Sadece hamur işi ve tatlı yememeli o kadar.
Cnm kaçıncı haftada gittinde kese 0.67 diAy komik gelecek ama çok tehlikeliyim şuan ben hamile olduğumu unutuyorum ya yarın için arkadaşıma bişeyler içelim diye teklif ettim o da kabul etti sonradan dank etti sigara içmem normalde eşime dedim bi tane verde içeyim diye çocuğum tombiş biraz unutup onu havaya atıp tutuyorum dün traktöre bindim falan alışamadım hala çocuğuma galiba bi düşününce komik geliyor ama niye böyle oldu anlamadım birde benim kese cuma günü 0.67mm çıktı doktor 1 ayla uyumlu gibi dedi ama sata göre geç döllenme oldu sanırım sizce yarın gitsem kalbini duyar mıyım başka bi ildeyim burda şehir hastanesinde işim var gitmişken randevu alıp birde burda şansımı denesem mi diyorum ama duyulmayacaksa hiç boşa uğraşmayayım sizce ?
Benide yaaa napcaz. Bide aşırı hazımsızlık gaz gaz gazNeyse yalnız değilmişim
Ya ilk gebeliğimdeki tüm kötü günlere rağmen bunu çöm güzel hayal etmiştim ama bulantı beni mahvetti
Yarın kaç haftalık oluyorsunuz yani doktora göre? Bence 6+5 den önce gitmeyin zor duyuluyor alttan falan bakıyor insanın canı sıkılıyorAy komik gelecek ama çok tehlikeliyim şuan ben hamile olduğumu unutuyorum ya yarın için arkadaşıma bişeyler içelim diye teklif ettim o da kabul etti sonradan dank etti sigara içmem normalde eşime dedim bi tane verde içeyim diye çocuğum tombiş biraz unutup onu havaya atıp tutuyorum dün traktöre bindim falan alışamadım hala çocuğuma galiba bi düşününce komik geliyor ama niye böyle oldu anlamadım birde benim kese cuma günü 0.67mm çıktı doktor 1 ayla uyumlu gibi dedi ama sata göre geç döllenme oldu sanırım sizce yarın gitsem kalbini duyar mıyım başka bi ildeyim burda şehir hastanesinde işim var gitmişken randevu alıp birde burda şansımı denesem mi diyorum ama duyulmayacaksa hiç boşa uğraşmayayım sizce ?
Olur canım bekleKıyamam ya. Ben de tık yok
Ya bide unuttugunuza göre demekki pek belirtiniz yok ne güzel. Bana unutturmuyor ağzımdaki o tad mide huzursuzluguAy komik gelecek ama çok tehlikeliyim şuan ben hamile olduğumu unutuyorum ya yarın için arkadaşıma bişeyler içelim diye teklif ettim o da kabul etti sonradan dank etti sigara içmem normalde eşime dedim bi tane verde içeyim diye çocuğum tombiş biraz unutup onu havaya atıp tutuyorum dün traktöre bindim falan alışamadım hala çocuğuma galiba bi düşününce komik geliyor ama niye böyle oldu anlamadım birde benim kese cuma günü 0.67mm çıktı doktor 1 ayla uyumlu gibi dedi ama sata göre geç döllenme oldu sanırım sizce yarın gitsem kalbini duyar mıyım başka bi ildeyim burda şehir hastanesinde işim var gitmişken randevu alıp birde burda şansımı denesem mi diyorum ama duyulmayacaksa hiç boşa uğraşmayayım sizce ?
Canım kalp atışına gittin mi sen naptın en son doktorunu bekliyordun sanki yanlıs hatırlıyor olabilirimOlur canım bekle
Canım illa normal doğum dıye şartlama kendını bende normal doğum yapcam nasıl olsa dıye en ıyı doktorumu degıstırdım sonra erken doğum sebebiyle sezaryene alındım başka doktor tarafından kızımı kaybettim rahım yetmezlıgı teşhısı konuldu bana ilk tüp bebek doktoruma devam etseydim suan kızım sagsalım kucagımdaydıTebrik ederim, doğum şekliniz neydi? Benim ilk doğumum olacak çevredekiler normal doğum yapanların daha hızlı kilo verdiğini söylüyorlar. Sizinkini bu yüzden merak ettim
Yok canım 4 kasımda gitçem ben doktorum burda degıldı tüp bebek doktoruma devam edıyorum dogumumuda o yapcak nasıp olursa zaten bırde 13 haftalık olunca dikiş atılacak rahıme benımCanım kalp atışına gittin mi sen naptın en son doktorunu bekliyordun sanki yanlıs hatırlıyor olabilirim
Kız benımde ağzımın tadı bozuk içtiğim su bıle dıyorum bu su bozukYa bide unuttugunuza göre demekki pek belirtiniz yok ne güzel. Bana unutturmuyor ağzımdaki o tad mide huzursuzlugu
Başınız sağ olsun çok üzüldüm… Ben doğum şekline kadar vermek için değil sadece meraktan sordumCanım illa normal doğum dıye şartlama kendını bende normal doğum yapcam nasıl olsa dıye en ıyı doktorumu degıstırdım sonra erken doğum sebebiyle sezaryene alındım başka doktor tarafından kızımı kaybettim rahım yetmezlıgı teşhısı konuldu bana ilk tüp bebek doktoruma devam etseydim suan kızım sagsalım kucagımdaydı
0.67 mi benim kine 12 mm demişti 6+0 daAy komik gelecek ama çok tehlikeliyim şuan ben hamile olduğumu unutuyorum ya yarın için arkadaşıma bişeyler içelim diye teklif ettim o da kabul etti sonradan dank etti sigara içmem normalde eşime dedim bi tane verde içeyim diye çocuğum tombiş biraz unutup onu havaya atıp tutuyorum dün traktöre bindim falan alışamadım hala çocuğuma galiba bi düşününce komik geliyor ama niye böyle oldu anlamadım birde benim kese cuma günü 0.67mm çıktı doktor 1 ayla uyumlu gibi dedi ama sata göre geç döllenme oldu sanırım sizce yarın gitsem kalbini duyar mıyım başka bi ildeyim burda şehir hastanesinde işim var gitmişken randevu alıp birde burda şansımı denesem mi diyorum ama duyulmayacaksa hiç boşa uğraşmayayım sizce ?
Rabbim stresimizi alsın zor kucagımıza alana kadarBenim de geçti canım şuan doktorum yerleşme kanaması normal dedi. Yine de korkup keseye baktırdım bir sıkıntı yok şükür. Allahım bu 9 ay nasıl geçecek acaba anksiyeteden anksiyeteye Allah hepimize sabır versin
İçin rahat olsun sancı ve pıhtı olmadıgı surece senınle ınsaAllahBenim de dün oldu sildikçe gelen kırmızı bir kanama korkudan hemen acile gittim şükür bit şey yok dedi doktor kanama alanı falan yok kese normal 1-2 saat sürdü geçti. Doktoruma sordum normal yerleşme kanaması dedi şuan aktif kanama olmadığı için şuan duphaston kullanıyorum Allah bir daha yaşatmasın çok panik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?