Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Tebrik ederim, doğum şekliniz neydi? Benim ilk doğumum olacak çevredekiler normal doğum yapanların daha hızlı kilo verdiğini söylüyorlar. Sizinkini bu yüzden merak ettim
Alakası yok bence bu durumla. 3 sezaryenim oldu. 68 kg kadar çıktım. 3-4 ay içerisinde 48 kiloya geri dondüm. 1 sene içerisinde de 45 e inmiştim geri. Göbek için ben korse kullanmıştım ve riskli zamanlarım geçince amerlyat sonrası 1 aydı sanırım dikişlerin Kritik zamanı. Spora başlamıştım pilatese. Zaten emzirmek müthiş kilo verdirtiyor. Sadece çok tatlı yememeniz lazım o süreçte

İyi yeni cihazlarda 5+5 de kalp atışı görülebilir ama devlet hastanesi nde ancak 6+4 de falan görülür.

Kuzum ya ne yapacağız biz böyle neden bizde bir şey yok bir de ikiz gebeliklerde daha çok hissedilir derlerdi
Benim bulantım diğer2 ikizlerde 10.hafta da başladı 16.haftada bitmişti. Onu baz alsam daha var. Ama öyle olmuyor işte. Tüp bebek, kanama alanı var. Birinin kalp atışı diğerinden daha azdı. Var da var yani. 12 haftayı bir atlatsak belki biraz daha rahatlayacağiz canım. Kuş üzümlerimiz bizimle

Kuzum ya ne yapacağız biz böyle neden bizde bir şey yok bir de ikiz gebeliklerde daha çok hissedilir derlerdi
Benımde ikizdi birinin gelişimi durmuş demıştı doktorum bu hamileligimde bulantım çok erken başladı dıger hamıleligimde 9. Hafta başladı 12. Hafta bitmişti

Aynen ama bazen pratik oluyo işte
Ben sürekli agda kullandığım için ilk gebeligimde 17 gün yatınca hastanede ister istemez tüyler çıkmıştı doktorda erkekti muayene etcektı hemşireye dedim abla önce temizlemem lazım dedi kız erken doğum riskin var sen temızlık derdındesın senın gene iyi öyle ınsanlar doğuma geliyor ki biz temizliyoruz dedı düşün

Haklısın en iyisi ağda o zaman Hamilelik nasıl gidiyor bu arada
Vala prilam dr güzel gece bır tane içiyorum ertesi gün bu saate kadar güzel gecıyor hafıf mide bulantısı oluyor ama ilaç etkisi geçti başladı mide bulantım gerı su içemiyorum midem bulanıyor soda içiyorum sürekli oda zararlı olur mu bilmiyorum

Aromalı olmadığı sürece zararlı değil diye biliyorum sade sodaysa bişey olmaz galiba mide bulantısı bu kadar erken başlıyomuymuş kaç haftalıktı bebiş

Benımde ikizdi birinin gelişimi durmuş demıştı doktorum bu hamileligimde bulantım çok erken başladı dıger hamıleligimde 9. Hafta başladı 12. Hafta bitmişti
Kaybın için üzgünüm. Ama herkesin korktuğu bu son için, bu şekilde dile getirmesen dahi iyi olurdu. Çünkü kimseye bir faydası yok yani bu yaşadığın kötü olayın. Bu hamileliğinde umarım her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…