Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Karından cnm lekelenmelerim var zaten vajinal riskli olur

Merhaba kızlar benimde 24 de 2 gecikme ile 350 çıkmıştı henüz kanda vermedim doktorada gitmedim 2 hafta sonra gideceğim
Bi boş gebelik geçirdim Oyuzden bekleyip gideceğim

Kızlar merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim üstelik amh 0.01 ile doğal hamile kaldım yaşım 36 ve üç gün bu saatlerde hafif kanamam oluyor sonra kahverengi oluyor

Başınız sağ olsun çok üzüldüm… Ben doğum şekline kadar vermek için değil sadece meraktan sordum
Yani demek istedıgım doğuma karar vermekte senın elinde olan bısey degıl bende normal doğum istiyordum ama erken doğum gibi birşeyim oldu sana onu anlatmak istedim ben ne planlarsan planladığın gibi olmuyor maalesef akışına bırakmak lazım

Tebrik ederim, doğum şekliniz neydi? Benim ilk doğumum olacak çevredekiler normal doğum yapanların daha hızlı kilo verdiğini söylüyorlar. Sizinkini bu yüzden merak ettim
Normal doğum yapıp zor kilo veren de çok tamamen yapısal ama sezaryende bir süre tabiki karın kısmınıza daha dikkat etmeniz gerekiyor ama paketli gıda ve karbonhidrat tüketmezseniz kilolar daha erken gider

Normal doğum yapıp zor kilo veren de çok tamamen yapısal ama sezaryende bir süre tabiki karın kısmınıza daha dikkat etmeniz gerekiyor ama paketli gıda ve karbonhidrat tüketmezseniz kilolar daha erken gider
Kızlar vala ben bebegımı sağlıkla kucağıma alayım da kilo önemli degıl 1 senede vercegım kıloyu 2 senede vermeyene razıyım ben çokta takılmıyorum kıloya

Kızlar maxi cosi lara2 almak isteyen vardı normal fiyatı 12 800 gibi bir şeydi şuan hepsi burada da 7992 lira kaçırmayın

Evet haklısınız. İstediğim düşündüğüm bi doğum şekli yok. Sağlık sebeplerimden dolayı sezaryen olacağım zaten belli. Kilo veya doğum şekli takıntım yok sadece merak Kendimi çok açıklamak zorunda kaldım :)
18kg dikkatimi çekti epey fazla bir kilo hızlıca vermek için. Acaba bazı vücutlar daha fazla mı ödem tutuyorlar? Benim ablam doğumdan çıktığında 9kg vermişti, sezaryen doğum yapmıştı bebek 4 küsürdü.

Bende normalde 8 eylül son adet uygulamada 7+3 gözüküyor ama doktor karından baktığında 6+3 görüyor

Kız kalbini kırdıysam özür dılerım kalp kırmak degıldı amacım ben başıma geleni söyledim ondan bende normal doğum planladım ama Allah’ın planı farklı oldu şimdi nasıp olurda bebegımi saglıkla kucağıma alırsam sezaryen olcak gene mecbur ilki sezaryen olduğu için

Benim de 5+6'da şu ana kadar hiç bir şey yoktu. Sadece 2-3 gündür durup dururken 1-2 dakika süren mide bulantısı yaşıyorum ama çok nadir oldu. Böyle yavaş yavaş artacak mı acaba diye meraklanıyorum
Benimde bugün başladı seninki gibi böyle birkac dk sürüyo geçiyo sonra. 6.haftda dibine kadar bulantı yaşiycaz sanırım

Konudan bağımsız ama
Sezeryan olunca devlette tekrardan sormadan normal doğuma alıyorlarmış yoksa sen tercih etmeden hep sezeryan mı yapıyorlar

Yok yaa estağfirullah ne özürü Sağlıkla gelecekler inşallah her şey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…