Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar bugun 7hafta bıttı tam sankı karnımın alt tarafında kasık hızasında şişkinlik var balon gibi rahim genişliyor ondanmı acaba sizlerde durum ne

Bulantı falan var mı peki varsa kaçinci haftada başladı bende hic belirti yok hep belirti arıyorum
Benim öyle aman aman bi belirtim yok. sadece cok yoruluyorum. midem bulanmıyor ama ağzımın tadı yok ya iştahsızlık yediklerim bi rahatsız ediyor ekşime gibi... birde uykuluyum çok :)

Bulantı falan var mı peki varsa kaçinci haftada başladı bende hic belirti yok hep belirti arıyorum
Benim de 5+6'da şu ana kadar hiç bir şey yoktu. Sadece 2-3 gündür durup dururken 1-2 dakika süren mide bulantısı yaşıyorum ama çok nadir oldu. Böyle yavaş yavaş artacak mı acaba diye meraklanıyorum

İnşallah ben diyetisyen desteği de alacağım sanırım sağlıklı beslenip hamur işi tatlı yememeye çalışalım
bende diyetisyene randevu aldım. zaten kilom var birde üzerine kilo almayım oncesinde 4.5. aya kadar kilo verilebiliyor. Son aylarda azıcık alsak başladığımız kilo ile biter :) insallah :)

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda böyle çıkan oldu mu

Kızlaar D vitamini kullanıyor musunız? Doktorum kullan dedi ama ben almıyorum sanki 3. Aydan sonra diye biliyordum emin olamadım

Rabbim stresimizi alsın zor kucagımıza alana kadar

İçin rahat olsun sancı ve pıhtı olmadıgı surece senınle ınsaAllah
İnş canım çok hafif açık kahverengi akıntım da var muhtemelen dün ki kalan kan temizleniyor doktor da korkma dedi ama cidden kucağımıza alana kadar rahat yok heralde.

Ayyyy ne güzel canım bende 3-4 gün sonra gideceğim bakalım kalp atışı için hepimizin yüreği ağzında inş sağlıkla ilerler hamişliklerimiz

Hayırlı olsun öncelikle
Vajinalmı baktı karından mı.
Benim bunda değil ama ilk gebeliğimde tam 10 gün geç döllenme vardı bana göre 7 haftalıkken doktor 5.5 hafta diyordu sonrada son adet tarihimi değiştirdi ve ondan sonra ona göre takip ettim. Olabiliyor yani herkes 14.gün yumurtlamıyor ki döngümüz hepinizinki farklı. Kimi kısa kimi uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…