Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ben zofer kullanıyorum kesmedi bulantımı
Evet sgk karşılamıyor
Oğlumda 4 ay kustum ama 8 ay bulantım devam etti ve zofer kullandım

Ben zofer kullanıyorum kesmedi bulantımı
Evet sgk karşılamıyor
Oğlumda 4 ay kustum ama 8 ay bulantım devam etti ve zofer kullandım
Gerçekten Allah kolaylık versin. Bunun nedenini gerçekten çok merak ediyorum ya. Bazılarının midesi bile bulanmazken bazılarının nerdeyse doguma kadar kusması. İnşallah bu sefer kısa sürer sizin. Kolay atlatırsıniz bu süreci.

Gercekten enteresan bi durum. Benim de uzun ac kalırsam oluyo bulantı ama asırı degıl. Ilk defa bunda kustum ama ustuste geldi bişeyler sabah soguk suyu dikince bulantı başlamıstı sonra bir saat cok kötü araba kullanan bir taksiciyle yolculuk yaptık. Arabayı durdurup kustum

Sanırım vücudun hormonları tölare edebilmesiyle alakalı bazıları değişime hemen adapte oluyor

Benim ilk gebeliğimde kahverengi akıntı oldu ve akıntının 3. günü düştü. Ama 2. hamileliğimde 4 ay kanamam oldu bebeğimin 4 bir yanı kanama alanları ile doluydu, 4. ay kanama bitti bu sefer suyum azaldı kaç doktora gittim hepsi suyun azaldığını söyledi, 5 cm ye düşmüştü. Onların arasında nabız sorunu ve tansiyon problemi yaşamaya başladım birden kardiyoloji takibine girdim. 36. haftada suyum 3 cm ye düştü doktor her an doğum olabilir dedi ama çok şükür 40. haftada doğurdum kızımı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen o geldi, Allah ol desin yeter ki

ben de aynısını düşünüyorum bu dünyada yiyecek ekmeği varsa her halükarda doğuyor ama yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor benim son düşüğüm de kanamam hiç yoktu mide bulantım da vardı kusuyordum ancak yaşamıyordu geç farkettik 2 hafta kadar bu belirtilerin bir çoğu da bence psikolojik

İki doğumumda bile kustum sonra doğurdum
Evde kendi kirlilerimi bile kalkıp sepete atmıyorum
O denli başımı kaldıramıyorum
Bugün Dr yanında ağladım yine onun da gözleri doldu
İnşallah 14 de bitsin bari diye dua ediyorum
Beyannameleri verip yıllık izne ayrılacağım çalışamıyorum

Rabbim kolaylık versin inşallah hemen geçsin bu süreç

Namazda eğilmeyin oturarak kılın gerekirse. Eğilme ilk zamanlar risk olabilir. Allah kabul etsin.

Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Benim ilk bebeğim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. 6+6 haftalığım ve 3 4 gündür hafif ishalim, sabah kusmalarım vardı uyuyana kadar da korkunç halsizlik her şeyden tiksinme bir şey yiyememe gibi. Gögüs hassasiyetim vardı aynı zamanda. Bugün kusmadım bulantım da yok. Dolu dolu kahvaltı yapabildim. Gögsüm çok ağrımıyor. Bu durum normal mi korkmam gerekiyor mu? Randevum 2 gün sonra ama ben telaşlanayım mı

Kızlar emziren annelere bi sorum var. Oğlum yakında 1 yaşına giricek ben emziriyorum ama hamile olduğumdan beri bi değişiklikler var ya ishal gibi ya iştahı gidiyo gibi oluyo 4 5 gündür de ateşi var 39,5 falan oluyo doktora götürdüm hafif kulak ve boğazında kızarıklık varmış antibiyotik ateş düşürücü kullanıyoruz ama acaba sütüm etkiliyo da olabilir mi ? Emzirenler böyle sıkıntı yaşadınız mı ?

Kızlar dün köydeyken benim de iki kez böyle pembemsi akıntım oldu çok az. Şimdi yine çok az gelmiş bugün şehre geldik ama doktora da gitmedim ilçedeyiz haftasonu kadın doğum yok, çok endişelendim dün stresten bütün gün karnım ağrıdı

Progestan başlamış mıydınız?

Kızlar dün köydeyken benim de iki kez böyle pembemsi akıntım oldu çok az. Şimdi yine çok az gelmiş bugün şehre geldik ama doktora da gitmedim ilçedeyiz haftasonu kadın doğum yok, çok endişelendim dün stresten bütün gün karnım ağrıdı
Progestan başlamış mıydınız?
hayır hiç kullanmadım

Hiç stres yapma. Yarın doktora gidersin. Stres daha kötü yapabilir ara sıra lekelenmeler çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…