- 7 Temmuz 2025
- 130
- 156
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.981
Ben zofer kullanıyorum kesmedi bulantımıBen sadece uyurken rahatım sabahtan geceye kadar bulantı hissi geçmiyor prilam sadece kusmamı engelliyor .Aynı ilk gebelik gibi geçiriyorumDoktora onyzd,zofer falan mı yazdırsam sgk karşılamıyormuş zaten B sınıfı diye elim gitmiyor keser mi acaba bulantı hissini zararı olur mu dayansam mı bu şekilde bilmiyorum.prilam ın bir kötü yan etkisi de sersemlik yataktan kaldırmıyor.bunlarda bu etki yokmuş herhalde.
Gerçekten Allah kolaylık versin. Bunun nedenini gerçekten çok merak ediyorum ya. Bazılarının midesi bile bulanmazken bazılarının nerdeyse doguma kadar kusması.Ben zofer kullanıyorum kesmedi bulantımı
Evet sgk karşılamıyor
Oğlumda 4 ay kustum ama 8 ay bulantım devam etti ve zofer kullandım
7+3 oldum. Gözünüz aydın mı diyim, planlı mıydı. Saglıcakla dogsunlar ınsallahHayırlı olsun kaç haftalık ben bu gruba üye olmayı başardım mı bilmiyorum ama bende aynı durumdayım
Gercekten enteresan bi durum. Benim de uzun ac kalırsam oluyo bulantı ama asırı degıl. Ilk defa bunda kustum ama ustuste geldi bişeyler sabah soguk suyu dikince bulantı başlamıstı sonra bir saat cok kötü araba kullanan bir taksiciyle yolculuk yaptık. Arabayı durdurup kustumGerçekten Allah kolaylık versin. Bunun nedenini gerçekten çok merak ediyorum ya. Bazılarının midesi bile bulanmazken bazılarının nerdeyse doguma kadar kusması.İnşallah bu sefer kısa sürer sizin. Kolay atlatırsıniz bu süreci.
Sanırım vücudun hormonları tölare edebilmesiyle alakalı bazıları değişime hemen adapte oluyorGerçekten Allah kolaylık versin. Bunun nedenini gerçekten çok merak ediyorum ya. Bazılarının midesi bile bulanmazken bazılarının nerdeyse doguma kadar kusması.İnşallah bu sefer kısa sürer sizin. Kolay atlatırsıniz bu süreci.
Benim ilk gebeliğimde kahverengi akıntı oldu ve akıntının 3. günü düştü. Ama 2. hamileliğimde 4 ay kanamam oldu bebeğimin 4 bir yanı kanama alanları ile doluydu, 4. ay kanama bitti bu sefer suyum azaldı kaç doktora gittim hepsi suyun azaldığını söyledi, 5 cm ye düşmüştü. Onların arasında nabız sorunu ve tansiyon problemi yaşamaya başladım birden kardiyoloji takibine girdim. 36. haftada suyum 3 cm ye düştü doktor her an doğum olabilir dedi ama çok şükür 40. haftada doğurdum kızımı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen o geldi, Allah ol desin yeter kiHiç araştırma yapılmadimi dusuklerinizin sebebi bende iki genimde pihtilaşma çikti ama iğne kullanmama rağmen kahverengi akıntı oluyor kimisi tup bebek yapın diyor kimisi rahminde sıkıntı vardır diyor artık ne yapicami bilmiyorum
ben de aynısını düşünüyorum bu dünyada yiyecek ekmeği varsa her halükarda doğuyor ama yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor benim son düşüğüm de kanamam hiç yoktu mide bulantım da vardı kusuyordum ancak yaşamıyordu geç farkettik 2 hafta kadar bu belirtilerin bir çoğu da bence psikolojikBenim ilk gebeliğimde kahverengi akıntı oldu ve akıntının 3. günü düştü. Ama 2. hamileliğimde 4 ay kanamam oldu bebeğimin 4 bir yanı kanama alanları ile doluydu, 4. ay kanama bitti bu sefer suyum azaldı kaç doktora gittim hepsi suyun azaldığını söyledi, 5 cm ye düşmüştü. Onların arasında nabız sorunu ve tansiyon problemi yaşamaya başladım birden kardiyoloji takibine girdim. 36. haftada suyum 3 cm ye düştü doktor her an doğum olabilir dedi ama çok şükür 40. haftada doğurdum kızımı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen o geldi, Allah ol desin yeter ki
İki doğumumda bile kustum sonra doğurdumGerçekten Allah kolaylık versin. Bunun nedenini gerçekten çok merak ediyorum ya. Bazılarının midesi bile bulanmazken bazılarının nerdeyse doguma kadar kusması.İnşallah bu sefer kısa sürer sizin. Kolay atlatırsıniz bu süreci.
Rabbim kolaylık versin inşallahİki doğumumda bile kustum sonra doğurdum
Evde kendi kirlilerimi bile kalkıp sepete atmıyorum
O denli başımı kaldıramıyorum
Bugün Dr yanında ağladım yine onun da gözleri doldu
İnşallah 14 de bitsin bari diye dua ediyorum
Beyannameleri verip yıllık izne ayrılacağım çalışamıyorum
Namazda eğilmeyin oturarak kılın gerekirse. Eğilme ilk zamanlar risk olabilir. Allah kabul etsin.Ayy inşallah inşallah hamile kaldığından beri bütün kadinlara hep namaz başında dua ederim rabbim hiç bir evi bebeksiz bırakmasın diye kahverengi akıntım bitse bir nebze dahi olsa Umut olucak içimde ama 9 gün oldu bir artiyor bir azaliyor
Rabbim yardımcımız olsun inşallahİki doğumumda bile kustum sonra doğurdum
Evde kendi kirlilerimi bile kalkıp sepete atmıyorum
O denli başımı kaldıramıyorum
Bugün Dr yanında ağladım yine onun da gözleri doldu
İnşallah 14 de bitsin bari diye dua ediyorum
Beyannameleri verip yıllık izne ayrılacağım çalışamıyorum
Enterogermina kullanabilirsinizKızlar 7+2 deyim ama hep bi ishal söz konusu ishal olmak normal mii enfeksiyondan korkuyorum.
Progestan başlamış mıydınız?Kızlar dün köydeyken benim de iki kez böyle pembemsi akıntım oldu çok az. Şimdi yine çok az gelmişbugün şehre geldik ama doktora da gitmedim ilçedeyiz haftasonu kadın doğum yok, çok endişelendim dün stresten bütün gün karnım ağrıdı
hayır hiç kullanmadımProgestan başlamış mıydınız?
Hiç stres yapma. Yarın doktora gidersin. Stres daha kötü yapabilir ara sıra lekelenmeler çok normal.Kızlar dün köydeyken benim de iki kez böyle pembemsi akıntım oldu çok az. Şimdi yine çok az gelmişbugün şehre geldik ama doktora da gitmedim ilçedeyiz haftasonu kadın doğum yok, çok endişelendim dün stresten bütün gün karnım ağrıdı
hayır hiç kullanmadım
Teşekkür ederim Allah razı olsunHiç stres yapma. Yarın doktora gidersin. Stres daha kötü yapabilir ara sıra lekelenmeler çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?