- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.961
Ben çok değil ama bastırınca gözümü açamıyorum. 2 gündür akşam saati çok kötü oluyorum. Ama öğlenleri çok kötü değilim gibiKızlar çok halsizlik yaşayan var mı? Enerjim hiç yok sürekli yorgunum ve yatıyorum. Sosyal hayatımı çok etkiledi normal mi bunlar
Bir de sabah bulantılarım oluyor çok kötü değil. Göğüs hassasiyetim var. Ama çok kötü de değilim. İnsanı tedirgin oluyor belirti azalıncaKızlar çok halsizlik yaşayan var mı? Enerjim hiç yok sürekli yorgunum ve yatıyorum. Sosyal hayatımı çok etkiledi normal mi bunlar
Bana doktor geç döllenme demedi 17 temmuzda gittim sen 5+6 haftalıksın dedi bebeğin boyuna göre hesapladı. Canım bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bişey yok bide sık idrara çıkıyorum ama çok su içtiğim olabilir. Senin belirtin varsa güzel canım inşallah kalp atışınıda duyarsın duyamazsan da panik yapma çünkü daha zamanı varMerhaba benim de sat 2 haziran. 11 temmuzda sat a göre 5+4 ama doktorum mıayeneden sonra geç döllenme olablr kese 3,1 mm 5 haftalık dedi. Araya tatil giridği için salı günü gideceğim belki kalp atışını da duyarız dedi. Göğüs hassayazaldı mide bulantılarımm oluyor gelip giden iştahsızlok var bi de siz de ne belirtiler oldu sizin de mi geç döllenmeymiş
Canım karından öı baktıHiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti haricinde heralde oluşmadı diye korka korka gittim doktora ama çok şükür kalbide yeni atmaya başlamış azda olsa duyabildik 6+6Eki Görüntüle 3619184
Amin inşallah canım. Benimde 1 düşüğüm var kalp atışını duyduktan hemen sonra karnımda öldü o yüzden şimdi 7 haftayı geçsin diye bekliyorum. Sanki hamile değilmişim gibi hiç bir belirti yok. Bol bol dua edelim.Rabbim sağlıkla ilerlemesini zamanı gelince de kolaylıkla kucağımıza almayı nasıp Etsin inşallah canım. Vardır tabi olmaz mi hiç sen içini ferah inşallah bu sefer rabbim kucağını doldursunBen kalp atişini 6+3 de duydum inşallah sizde biran önce duyarsınız ben 5 haftadan beri kahverengi akıntım var her doktora gidişimde doktorum korkma her şey yolunda diyor ama içim hiç rahat deyil bu 3 cü gebeliğim yasayanim hiç yok diğer ikisi dede kahverengi akıntı oldu sonra kalbi durdu enox 4000 ve coraspirin kullanıyorum bu sefer inşallah sağ salim alırız kucağimiza acaba benim gibi olupta sağ salim doğuran varmıdır ?
EvetCanım karından öı baktı
Bugün bir doktordan dinledim mide bulantısının başlaması kalp atışının da başladığını gösterir yüksek ihtimalle diyordu.12. Haftaya kadar beta hcg sürekli artıp kanda pik düzeye gelince yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlarmış .tabii bazı insanlar bu hormonu tolere edemiyor şekila1 ben yoksa hiç yaşamayan hemen vücudu uyum sağlayanlar var bu hormona tek gösterge değil kalp atışı içinMerhaba benim de sat 2 haziran. 11 temmuzda sat a göre 5+4 ama doktorum mıayeneden sonra geç döllenme olablr kese 3,1 mm 5 haftalık dedi. Araya tatil giridği için salı günü gideceğim belki kalp atışını da duyarız dedi. Göğüs hassayazaldı mide bulantılarımm oluyor gelip giden iştahsızlok var bi de siz de ne belirtiler oldu sizin de mi geç döllenmeymiş
Benim hiç başlamadı 5 haftalığızBugün bir doktordan dinledim mide bulantısının başlaması kalp atışının da başladığını gösterir yüksek ihtimalle diyordu.12. Haftaya kadar beta hcg sürekli artıp kanda pik düzeye gelince yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlarmış .tabii bazı insanlar bu hormonu tolere edemiyor şekila1 ben yoksa hiç yaşamayan hemen vücudu uyum sağlayanlar var bu hormona tek gösterge değil kalp atışı için
6 da başlıyor genelde dua et başlamasınBenim hiç başlamadı 5 haftalığız
Bir belirti olmayınca da korkuyor insann6 da başlıyor genelde dua et başlamasınçok rahat geçirenler var benimki bulantısı olanlara teselli
Bazen öyle oluyor gerçekten ya. Ben de aniden erkenden doğurdum. O gün 3 4 arkadaşım bana gece rüyamda seni gördüm diye mesaj atmıştıKızlar bi sürü kişi bana mesaj attı hiç haberi olmadan,hamile olduğumu ve kızım olduğunu görmüşler şaşırdım
Benimde acıkınca bulanıyor. Sonra yiyince de bulanıyor. Ama ilaç alacak kadar olmadı daha hamdolsun6 da başlıyor genelde dua et başlamasınçok rahat geçirenler var benimki bulantısı olanlara teselli
Çok geçmiş olsun, kalp atışı duyulur büyük ihtimalleben de aynı kurutma makınesini itmiştim 2 saat sonra geldi,o sırada zaten direkt sancı girdi.benım kese etrafında sıvı gözükmüştüm kanamayla gittiğimde o gözükmedi bir hafta arayla gitmiş oldum.Bana fitil verdi sabah aksam kullanıyordum ilk günden sonra bir daha gelmedi kanama şimdi sadece aksamları alıyorum yarın gideceğim 6+3 oluyor bakalım kalp atımı duyulursa inşalllah
Bende de bolca var beyaz zaten unisex. Ama yine de dayanamadım aldım 6 tane dahaBenim oğlumdan bolca var. Artık cinsiyete göre bakacağız
Evet doğru eskiler de bebek canlandı derlermiş kusmalar başlayıncaBugün bir doktordan dinledim mide bulantısının başlaması kalp atışının da başladığını gösterir yüksek ihtimalle diyordu.12. Haftaya kadar beta hcg sürekli artıp kanda pik düzeye gelince yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlarmış .tabii bazı insanlar bu hormonu tolere edemiyor şekila1 ben yoksa hiç yaşamayan hemen vücudu uyum sağlayanlar var bu hormona tek gösterge değil kalp atışı için
İnşallah canım benim Rabbim seninde kucağını boş birakmasinAmin inşallah canım. Benimde 1 düşüğüm var kalp atışını duyduktan hemen sonra karnımda öldü o yüzden şimdi 7 haftayı geçsin diye bekliyorum. Sanki hamile değilmişim gibi hiç bir belirti yok. Bol bol dua edelim.Rabbim sağlıkla ilerlemesini zamanı gelince de kolaylıkla kucağımıza almayı nasıp Etsin inşallah canım. Vardır tabi olmaz mi hiç sen içini ferah inşallah bu sefer rabbim kucağını doldursun
Ayy inşallah inşallah hamile kaldığından beri bütün kadinlara hep namaz başında dua ederim rabbim hiç bir evi bebeksiz bırakmasın diye kahverengi akıntım bitse bir nebze dahi olsa Umut olucak içimde ama 9 gün oldu bir artiyor bir azaliyorbir kalp durmasından sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu sonra tekrar kaldım onun da kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim bir dolu böyle hikaye var ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 3 ünde kullandım bir sağ doğumum oldu inşallah ikimizinde bu seffer sağ ilerler sağlıklıysa hayırlıysa doğsunlar inşallah
Hiç araştırma yapılmadimi dusuklerinizin sebebi bende iki genimde pihtilaşma çikti ama iğne kullanmama rağmen kahverengi akıntı oluyor kimisi tup bebek yapın diyor kimisi rahminde sıkıntı vardır diyor artık ne yapicami bilmiyorumBen de aynıyım, daha önce 4 düşüğüm var, şimdi de kahverengi akıntım var gebeliği öğrendiğim günden beri, doktorum sakinleştirmeye çalışıyor ama tedirginliğim geçmiyor
Ben sadece uyurken rahatım sabahtan geceye kadar bulantı hissi geçmiyor prilam sadece kusmamı engelliyor .Aynı ilk gebelik gibi geçiriyorumEvet doğru eskiler de bebek canlandı derlermiş kusmalar başlayınca
Bugün nasıldın
Ben serum ve iğne almama rağmen bulantım asla bitmedi ama kusmamın önüne geçti en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?