Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar çok halsizlik yaşayan var mı? Enerjim hiç yok sürekli yorgunum ve yatıyorum. Sosyal hayatımı çok etkiledi normal mi bunlar
Ben çok değil ama bastırınca gözümü açamıyorum. 2 gündür akşam saati çok kötü oluyorum. Ama öğlenleri çok kötü değilim gibi

Kızlar çok halsizlik yaşayan var mı? Enerjim hiç yok sürekli yorgunum ve yatıyorum. Sosyal hayatımı çok etkiledi normal mi bunlar
Bir de sabah bulantılarım oluyor çok kötü değil. Göğüs hassasiyetim var. Ama çok kötü de değilim. İnsanı tedirgin oluyor belirti azalınca

Bana doktor geç döllenme demedi 17 temmuzda gittim sen 5+6 haftalıksın dedi bebeğin boyuna göre hesapladı. Canım bende sadece göğüs hassasiyeti var başka bişey yok bide sık idrara çıkıyorum ama çok su içtiğim olabilir. Senin belirtin varsa güzel canım inşallah kalp atışınıda duyarsın duyamazsan da panik yapma çünkü daha zamanı var

Amin inşallah canım. Benimde 1 düşüğüm var kalp atışını duyduktan hemen sonra karnımda öldü o yüzden şimdi 7 haftayı geçsin diye bekliyorum. Sanki hamile değilmişim gibi hiç bir belirti yok. Bol bol dua edelim.Rabbim sağlıkla ilerlemesini zamanı gelince de kolaylıkla kucağımıza almayı nasıp Etsin inşallah canım. Vardır tabi olmaz mi hiç sen içini ferah inşallah bu sefer rabbim kucağını doldursun

Bugün bir doktordan dinledim mide bulantısının başlaması kalp atışının da başladığını gösterir yüksek ihtimalle diyordu.12. Haftaya kadar beta hcg sürekli artıp kanda pik düzeye gelince yavaş yavaş bulantılar azalmaya başlarmış .tabii bazı insanlar bu hormonu tolere edemiyor şekila1 ben yoksa hiç yaşamayan hemen vücudu uyum sağlayanlar var bu hormona tek gösterge değil kalp atışı için

Benim hiç başlamadı 5 haftalığız

Kızlar bi sürü kişi bana mesaj attı hiç haberi olmadan,hamile olduğumu ve kızım olduğunu görmüşler şaşırdım
Bazen öyle oluyor gerçekten ya. Ben de aniden erkenden doğurdum. O gün 3 4 arkadaşım bana gece rüyamda seni gördüm diye mesaj atmıştı

6 da başlıyor genelde dua et başlamasınçok rahat geçirenler var benimki bulantısı olanlara teselli
Benimde acıkınca bulanıyor. Sonra yiyince de bulanıyor. Ama ilaç alacak kadar olmadı daha hamdolsun sürekli kusanların Allah yardımcısı olsun gerçekten.

Çok geçmiş olsun, kalp atışı duyulur büyük ihtimalle güzel haberlerle gelin

Evet doğru eskiler de bebek canlandı derlermiş kusmalar başlayınca
Bugün nasıldın
Ben serum ve iğne almama rağmen bulantım asla bitmedi ama kusmamın önüne geçti en azından

İnşallah canım benim Rabbim seninde kucağını boş birakmasin

Ayy inşallah inşallah hamile kaldığından beri bütün kadinlara hep namaz başında dua ederim rabbim hiç bir evi bebeksiz bırakmasın diye kahverengi akıntım bitse bir nebze dahi olsa Umut olucak içimde ama 9 gün oldu bir artiyor bir azaliyor

Ben de aynıyım, daha önce 4 düşüğüm var, şimdi de kahverengi akıntım var gebeliği öğrendiğim günden beri, doktorum sakinleştirmeye çalışıyor ama tedirginliğim geçmiyor
Hiç araştırma yapılmadimi dusuklerinizin sebebi bende iki genimde pihtilaşma çikti ama iğne kullanmama rağmen kahverengi akıntı oluyor kimisi tup bebek yapın diyor kimisi rahminde sıkıntı vardır diyor artık ne yapicami bilmiyorum

Evet doğru eskiler de bebek canlandı derlermiş kusmalar başlayınca
Bugün nasıldın
Ben serum ve iğne almama rağmen bulantım asla bitmedi ama kusmamın önüne geçti en azından
Ben sadece uyurken rahatım sabahtan geceye kadar bulantı hissi geçmiyor prilam sadece kusmamı engelliyor .Aynı ilk gebelik gibi geçiriyorum Doktora onyzd,zofer falan mı yazdırsam sgk karşılamıyormuş zaten B sınıfı diye elim gitmiyor keser mi acaba bulantı hissini zararı olur mu dayansam mı bu şekilde bilmiyorum.prilam ın bir kötü yan etkisi de sersemlik yataktan kaldırmıyor.bunlarda bu etki yokmuş herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…