- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.361
Özel doktor açıkçası çok araştırmadan gittim normalde yurtdışında yaşıyorum şuan izine geldim kese için gittiğimde de olumsuzluklardan bahsetti dün gittiğimde de o yüzden acaba bişey mi görüyo da böyle konuşuyo diye içime kurt düştü yolk kesesini de kendimce büyük gördüğüm için sıkıntı yaptımDoktorunuz özel mi devlet mi acaba? bence değiştirin çünkü çok olumsuz konuştuğunu düşündüm yani anne adayı birine bu şekilde yaklaşılması hoş gelmedi her şey uyumlu giderken. Sağlıklıdır inşallah.
canım senin yolk büyük gözükmüyor bence. bende 7+0 kese görseli duruyor ama seninki 6 haftalık değil mi doğru bir kıyas olmayacakYa kese kadar nerdeyse gözüme öyle geliyo yolk kesesini ölçmedi sadece bebeği ölçtü kesen de haftasına göre uyumlu dedi bide kalp atışı alsak bile bazı gebeliklerde sonradan kalp atışı durabiliyor tarzında şeyler söyledi o yüzden şüphe kaldı içimde. Size de geçmiş olsun ultrason görüntüsü duruyor mu sizde?
Bilemedim ki başka bi doktora görünün bence içiniz rahatlasınÖzel doktor açıkçası çok araştırmadan gittim normalde yurtdışında yaşıyorum şuan izine geldim kese için gittiğimde de olumsuzluklardan bahsetti dün gittiğimde de o yüzden acaba bişey mi görüyo da böyle konuşuyo diye içime kurt düştü yolk kesesini de kendimce büyük gördüğüm için sıkıntı yaptım
ben de aynı fikirdeyimBilemedim ki başka bi doktora görünün bence içiniz rahatlasın
Bende henüz bişeyden tiksinmedim, tersine her şey çok güzel geliyorYa ben çok yemediğim halde elbiselerim dar geliyor cumartesi arkadaşımın düğünü var kıyafetim olmuyorve tiksinme vs gelmedi hbir şeye
Maşallah canımBende yarım kilo almışım canım iştah artışı var sabah bulantı olmuyor ama gün içinde oluyor iştahımı kesecek kadar değil simdilikSağlıklı beslenme çalışıyorum sabah muhakkak 2 ceviz yiyorum günlük laktozsuz süt ve kefir içiyorum muz yiyorum. Karbonhidrat, protein ve yağ dengesini iyi ayarlıyorum.
Sata göre 7 ama ultrasonda 6 çıktı internetten de baktım ama yolk sac büyük gözüküyo gerçekten benimkinde bide ilk oğlumda da böyle değildicanım senin yolk büyük gözükmüyor bence. bende 7+0 kese görseli duruyor ama seninki 6 haftalık değil mi doğru bir kıyas olmayacak
Haftaya başka doktora gideyim olmadıBilemedim ki başka bi doktora görünün bence içiniz rahatlasın
Zamanla düzene girer canımBende henüz bişeyden tiksinmedim, tersine her şey çok güzel geliyoryedikten sonra bulanıyor içim
Maşallah canım
Gün içerisinde dengeliyorum ama kahvaltı çok sıkıntı benim. Kahvaltı yapmayı sevmiyorum, ona bi düzen oturtamadım
Nazar değdirdim sanırım öğürmelerim başladı canım bi şey istemiyorBende henüz bişeyden tiksinmedim, tersine her şey çok güzel geliyoryedikten sonra bulanıyor içim
Maşallah canım
Gün içerisinde dengeliyorum ama kahvaltı çok sıkıntı benim. Kahvaltı yapmayı sevmiyorum, ona bi düzen oturtamadım
Gün içinde mutlaka kefir muz süt ceviz bunlari yiyip için diyetisyenle devam ediyorum benBende henüz bişeyden tiksinmedim, tersine her şey çok güzel geliyoryedikten sonra bulanıyor içim
Maşallah canım
Doğru söylüyorsun canım, ama işte insan yine de vicdan yapıyormuşZamanla düzene girer canımÖnemli olan bebeğimizin iyi olmasi hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız inşallah
ben de yarın 8+0 oluyorum +3 kg ile durduramıyorum uzun zamandır aynı kilodaydım sanırım koruma iç güdüsü bebişlere yarayacak sanıp onu da yiyim bunu da yiyim bir de doktor hamur yok dedi aksi gibi hamur işi her şeyi yiyesim geliyorBen de sürekli yemek yiyebilecek bir potansiyeldetim. Bir diyetısyenle devam edıcem yoksa kılolar alıp basını gıdecek. Bugün 8+0 oldu ve kesin almısımdır tartıkıp canımı sıkmak ıstemıyorum. Yarın dr kontrolüm var ondan sonra daha kontrollü olmaya calısıcam inşallah. Ilk dönemlerde almamak da fayda var
Ya ben onu hamile kalmadan önce de yapıyordum aslında. Sabahları kahvaltı etmediğim için muz ve ceviz veya başka meyve ile ceviz; öğleden sonra da ara öğün niyetine kefir içiyordum. Ama yumurta allah yumurta diyor herkes vicdan yapıyorum şimdiGün içinde mutlaka kefir muz süt ceviz bunlari yiyip için diyetisyenle devam ediyorum ben
Özellikle hamur işi istiyo benim canım daben de yarın 8+0 oluyorum +3 kg ile durduramıyorum uzun zamandır aynı kilodaydım sanırım koruma iç güdüsü bebişlere yarayacak sanıp onu da yiyim bunu da yiyim bir de doktor hamur yok dedi aksi gibi hamur işi her şeyi yiyesim geliyor
Enfeksiyon olmaması çok iyi. Brnim de ferittin çok düşük ama 12.haftadan önce ilaç vermiyoruz dedi doktor. Zaten bebeğe gerekli değil şu anda dediBenim hamile kaldığımdan beri var ama şöyle aşırı değil sadece sabahları ilaçlara bağladım ben de kabız olmaktan iyidir tahlil sonuçlarim iyi çıktı ferritin yerlerde resmen sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?