Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
ayy kızlar merhaba. yarın 6+5 oluyoruz ve kontrolümüz var 5+1'de sadece keseyi görmüştük 4,2 mm. normalde 30 temmuzda çağırdı hoca ama tatile gidiyormuş istersen bu hafta gel dedi. ben de o yüzden yarın gideceğim. kalp atışını duymama ihtimalim var mı sizce? ya da sadece vajinalden mi duyulur bu haftalardayken? artık kesenin içinde bebeği de görürüz diye umuyorumm

Özel doktor açıkçası çok araştırmadan gittim normalde yurtdışında yaşıyorum şuan izine geldim kese için gittiğimde de olumsuzluklardan bahsetti dün gittiğimde de o yüzden acaba bişey mi görüyo da böyle konuşuyo diye içime kurt düştü yolk kesesini de kendimce büyük gördüğüm için sıkıntı yaptım

canım senin yolk büyük gözükmüyor bence. bende 7+0 kese görseli duruyor ama seninki 6 haftalık değil mi doğru bir kıyas olmayacak

Bilemedim ki başka bi doktora görünün bence içiniz rahatlasın

Ya ben çok yemediğim halde elbiselerim dar geliyor cumartesi arkadaşımın düğünü var kıyafetim olmuyor ve tiksinme vs gelmedi hbir şeye
Bende henüz bişeyden tiksinmedim, tersine her şey çok güzel geliyor yedikten sonra bulanıyor içim
Maşallah canım
Gün içerisinde dengeliyorum ama kahvaltı çok sıkıntı benim. Kahvaltı yapmayı sevmiyorum, ona bi düzen oturtamadım

canım senin yolk büyük gözükmüyor bence. bende 7+0 kese görseli duruyor ama seninki 6 haftalık değil mi doğru bir kıyas olmayacak
Sata göre 7 ama ultrasonda 6 çıktı internetten de baktım ama yolk sac büyük gözüküyo gerçekten benimkinde bide ilk oğlumda da böyle değildi

Zamanla düzene girer canım Önemli olan bebeğimizin iyi olmasi hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız inşallah

Nazar değdirdim sanırım öğürmelerim başladı canım bi şey istemiyor

Gün içinde mutlaka kefir muz süt ceviz bunlari yiyip için diyetisyenle devam ediyorum ben

Ben de sürekli yemek yiyebilecek bir potansiyeldetim. Bir diyetısyenle devam edıcem yoksa kılolar alıp basını gıdecek. Bugün 8+0 oldu ve kesin almısımdır tartıkıp canımı sıkmak ıstemıyorum. Yarın dr kontrolüm var ondan sonra daha kontrollü olmaya calısıcam inşallah. Ilk dönemlerde almamak da fayda var

ben de yarın 8+0 oluyorum +3 kg ile durduramıyorum uzun zamandır aynı kilodaydım sanırım koruma iç güdüsü bebişlere yarayacak sanıp onu da yiyim bunu da yiyim bir de doktor hamur yok dedi aksi gibi hamur işi her şeyi yiyesim geliyor

Gün içinde mutlaka kefir muz süt ceviz bunlari yiyip için diyetisyenle devam ediyorum ben
Ya ben onu hamile kalmadan önce de yapıyordum aslında. Sabahları kahvaltı etmediğim için muz ve ceviz veya başka meyve ile ceviz; öğleden sonra da ara öğün niyetine kefir içiyordum. Ama yumurta allah yumurta diyor herkes vicdan yapıyorum şimdi

Benim hamile kaldığımdan beri var ama şöyle aşırı değil sadece sabahları ilaçlara bağladım ben de kabız olmaktan iyidir tahlil sonuçlarim iyi çıktı ferritin yerlerde resmen sadece
Enfeksiyon olmaması çok iyi. Brnim de ferittin çok düşük ama 12.haftadan önce ilaç vermiyoruz dedi doktor. Zaten bebeğe gerekli değil şu anda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…