- 6 Ağustos 2021
- 194
- 75
- 48
- 27
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Lekelenmem yok ama maalesef güzel haber veremiyorum betam 16 ya düşmüş doktoruma yazdım kimyasal olabilir pazartesi görüşelim dediİnşallah güzel haberler bekliyoruz. Lekelenme vs yok değil mi ?
Cevabın için teşekkürler fakat benim betam düşüşe geçmişBeta yükselişi kişiden kişiye farkediyor 5. Gününde 1000 olan da var 200-300 olan da en önemlisi nasıl yükseliyor?2. Kez test verirseniz daha net anlaşılır.Doktor 48 saatte bir %66 artış bekleriz demişti bana.kalp atışını duyana kadar kimse gebeliğinden emin olamıyor zatenUmarım süreç sorunsuz geçer
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde eden çok insan var. İnşallah sende en yakın da sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğineLekelenmem yok ama maalesef güzel haber veremiyorum betam 16 ya düşmüş doktoruma yazdım kimyasal olabilir pazartesi görüşelim dedi
Çok şükür bi oğlum var bu sürpriz olmuştu ama çok mutlu etmişti tekrar anne olmak istiyormuş bana bunu gösterdi :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKimyasaldan sonra sağlıklı gebelik elde eden çok insan var. İnşallah sende en yakın da sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine
Başka çocuğun varmış yokmuş farketmiyor bencede. İnsan yeni gebelikle tekrar heyecanlanıyor. Benim de 2 tane çocuğum var ama aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum. O bile beni etkilemiştiÇok şükür bi oğlum var bu sürpriz olmuştu ama çok mutlu etmişti tekrar anne olmak istiyormuş bana bunu gösterdi :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Elden birşey gelmiyor evet tekrar doktora gittiniz mi ben pazartesi gideceğim kanamam devam ediyor ama hiç ağrım yok sizde Ağrı varmı kanamanin yanindaBenim de sanirim sizinki gibi, sali kan vermistim, Progesteron kullaniyorum.
Dün de cagirdi doktor kan verdim.
Kahverengi leke idi baslangicta simdi biraz hareket etsem normal kanamaya dönüsüyor. Ne yapacagimi bilmez durumdayim.
Doktor bugun yok pazartesi yine kan verecegim büyük ihtimal.
Hayirlisi olsun , can sagligi olsun. Daha da elden bisey gelmiyor.
Dün acile gittim , Perşembe kan vermistim.Elden birşey gelmiyor evet tekrar doktora gittiniz mi ben pazartesi gideceğim kanamam devam ediyor ama hiç ağrım yok sizde Ağrı varmı kanamanin yaninda
Gitmeni tavsiye ederim düşükse eğer tamamen temizlenmesi önemli parça kalmasi daha sonra sorun yaratır betan sifirlanana kadar doktora gitmelisin dış gebelik vs gibi durumlar tehlikeli daha önce iki kez kimyasal yaşadım oradan biliyorum. Diğerlerinde çok ciddi ağrılarım olmuştu ama hiçbir ağrım yok sadece kanama var anlayamadım yaşadığım şeyi ağrısız düşük olabilir mi ki ?Dün acile gittim , Perşembe kan vermistim.
Beta degerlerim düsmüs .
Belim cok agriyor arada, kanama var hala adet gibi.
Halsizligim cok, gece atesim vardi cok degildi. Terledim hep.
Pazartesi kan vermeye cagirmisti ama gider miyim bilmiyorum.
Sizin durumu bilemiyorum, ben de dün doktor bakti ben de kese vs hicbisey olusmamis.Gitmeni tavsiye ederim düşükse eğer tamamen temizlenmesi önemli parça kalmasi daha sonra sorun yaratır betan sifirlanana kadar doktora gitmelisin dış gebelik vs gibi durumlar tehlikeli daha önce iki kez kimyasal yaşadım oradan biliyorum. Diğerlerinde çok ciddi ağrılarım olmuştu ama hiçbir ağrım yok sadece kanama var anlayamadım yaşadığım şeyi ağrısız düşük olabilir mi ki ?
Geçen gittiğim doktor kontrolünde benim kese falan yoktu. Beta değeriniz kaçtı kaç oldu acaba en azından 1 hafta sonra gidip kan verin betanin sıfırlanması da bakınSizin durumu bilemiyorum, ben de dün doktor bakti ben de kese vs hicbisey olusmamis.
Hicbisey yok dedi.
Beta da düsüste olunca o yüzden gitmeyeyim dedim.
Ben de normalde periyod zamani agri yok denecek kadar az olur ama su zamanlar agrim cok , kan degerim düsüyor büyük ihtimal gözümü acamiyorum.
Benimde adet donemim çok ağrılı geçer ayağa bile kalkamayacak kadar ama şuan hiçbir ağrım yok ama adet gibi kanama varGeçen gittiğim doktor kontrolünde benim kese falan yoktu. Beta değeriniz kaçtı kaç oldu acaba en azından 1 hafta sonra gidip kan verin betanin sıfırlanması da bakın
Ben de 900 ken bi hün sonra 700 e düsmüs ,giderim yine.Geçen gittiğim doktor kontrolünde benim kese falan yoktu. Beta değeriniz kaçtı kaç oldu acaba en azından 1 hafta sonra gidip kan verin betanin sıfırlanması da bakın
Bence yine iyi. Günlerdir günlük hayattan koptum kizin okulunda cuma Foto cekimi vardi ,elbise giydirecektim kendi derdimden unuttum.Benimde adet donemim çok ağrılı geçer ayağa bile kalkamayacak kadar ama şuan hiçbir ağrım yok ama adet gibi kanama var
Benimde adet donemim çok ağrılı geçer ayağa bile kalkamayacak kadar ama şuan hiçbir ağrım yok ama adet gibi kanamavarGeçen gittiğim doktor kontrolünde benim kese falan yoktu. Beta değeriniz kaçtı kaç oldu acaba en azından 1 hafta sonra gidip kan verin betanin sıfırlanması da bakın
Bende bu durumdan önce 2 kez kimyasal yaşadım psikolojik açıdan çok zor bir süreç.esinizden evlatlarından destek alın .bu hamileliğimde çok dusuktu beta 43 tu işte Perşembe günü bakıldi pazartesi tekrar kan istedi yükselişe bakmak için ama akşamına kanama basladi. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı kolay bir gebelik nasip eder tüm isteyenlereBen de 900 ken bi hün sonra 700 e düsmüs ,giderim yine.
Canimi yakan 3. Kez yasadik bunu.
2 evladim var her normal gebelik öncesi bu benzer gebelikler yasadim.
Rabbim kolaylığını versin inşallah. Bu bir süreç hayattan bir süre geri kalıyoruz ama dinlenmeden iyilesemezsin .inşallah düzelince telafi edersinizBence yine iyi. Günlerdir günlük hayattan koptum kizin okulunda cuma Foto cekimi vardi ,elbise giydirecektim kendi derdimden unuttum.
Ev almis basini gidiyor ,temizlik icin bayan cagirsam ne nerde bilmiyor.
Öyle öyle bi sürü bisey.
Evdekiler yüzüm bembeyaz diyor. Disari adim atmaya mecalim yok.
Buradayımmm :)Hosgeldiiingrubumuzun sayısı artıyor eksilmeden artarak devam edelim inşallah.
Muhakkak acile git canım. İlk zamanlar da olabiliyor ama kan uyusmazlıgı varmı eşinle varsa doktora bildir muhakkakHerkese merhaba benim çarşamba günü beta hcg değerim 455 çıkmıştı doktor 2 gün sonra artacak mı kan testinde baktır şuan kese gözükmez dedi bende pazartesi kan testi veririm diye bekliyordum bugün tuvaletten sonra kahverengi akıntım geldi korktum eşim evde olmadığı için hemen acile gidemedim gelince gideceğim sizce bir sorun varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?