Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar bir konu okudum beni dış gebelik korkusu sardıBiran önce pazartesi olsada keseyi görebilsem
Neden korktun ki ya. Senin beta n güzel. Ayrıca dış gebelikte düzensiz kanamalar ve ağrılar oluyor. Bence sıkıntı yoktur . İçini ferah tut. Ben de dayanamadım salı günü doktora gidiceem. En azından keseyi göreyim dedim

Öyle canım suan da ne agrı ne kanama hiç birseyim yok tabi ama vesveseler var biraz.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Öyle canım suan da ne agrı ne kanama hiç birseyim yok tabi ama vesveseler var biraz.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Benim de ağrılar gelip gidiyor. Şuan sıfır ağrı. Ara da bir ben burdayım diyor Allah tan gönlümüzü ferah tutalım. İnşallah güzel olcak bu sefer burdan dogurmadan ayrılmıcaz

Kızlar iştah durumlarınız nasıl ?
Benim canım bir şeyler yemek istiyor ama bir yandan istemiyor değişik bir hal aldı ?

Ben de dün keseyi gördüm kızlar Keseye göre 5+6 olduğunu söyledi doktorum. Haftaya da kalp atışlarını duyabiliriz dedi. Ara sıra ağrım oluyor kahverengi lekelenmem var progestan verdi fitil olarak kullanmam için.

Maşallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…