- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Ya evet aslında gitsem kese vs cok rahat görünür ama risk almayayim dedim haftaya bugun randevum vae inslalah kalp atisida dahil herseyi gorur duyar buradan sevincimi paylasirim huarada benim 2.gebeligim 5 yaşında oğlum varMerhabaaa. Çok güzel bir değersen şimdi gitsen bile her şeyini görürsün maşallah.
Benim de 17 temmuz da randevum
Maşallah Allah bağışlasınYa evet aslında gitsem kese vs cok rahat görünür ama risk almayayim dedim haftaya bugun randevum vae inslalah kalp atisida dahil herseyi gorur duyar buradan sevincimi paylasirim huarada benim 2.gebeligim 5 yaşında oğlum var
Maşallah sizede ikizlerle zor olur ama rabbim yardım eder inşallah saglikla ilerler hepimizin hamileliğiMaşallah Allah bağışlasınen iyisi aslında. o yüzden ben de bekliyorum.
Benim 3. Gebelik oldu. İkizlerim var 4 yaşında. Aralıkta boş gebelik yaşadım. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler süreç
Evet bence igne etkisi olsa ilki ile ayni çıkması lazımdı bencede insallah vardir kan verinKızlar sanırım bende burada olacağım emin değilim ama testim böyle üsttekini dün yaptım alttakini bugün bata 4 gün var çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu inşallah iğne etkisi değildir ama öyle olsa koyulaşmazdı demi
Canım benim sağlıkla kolaylıkla ve en kısa zamanda güzel haberini duyarızHayirlisi , kalb kirikligi vs oluyor, ama elden de bisey gelmiyor.
Sizlere saglikli sihhatli dogumlar diliyorum.
İnşallah canım ya bide iğne etkisi kalırmı ki bugune 11. Gün ilk kez vuruldum bu ay bilmiyorum o yüzdenEvet bence igne etkisi olsa ilki ile ayni çıkması lazımdı bencede insallah vardir kan verin
Canım testlerin markası ne ? Var gibi duruyor. Allah gönlüne göre versin. Bekliyoruz grubumuzaKızlar sanırım bende burada olacağım emin değilim ama testim böyle üsttekini dün yaptım alttakini bugün bata 4 gün var çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu inşallah iğne etkisi değildir ama öyle olsa koyulaşmazdı demi
Zor olur ama Allah yardım eder inşallah ya. Anaokuluna da baslicaklar bu sene. Allah büyükMaşallah sizede ikizlerle zor olur ama rabbim yardım eder inşallah saglikla ilerler hepimizin hamileliği
Canım düz hesap yaptım. Salı ortalama 1200 1500 civarı oluyor. Bence acele etme gitmekle. Görünmeyebilir. Yine sen bilirsin tabi ki. Belki vajinal görünür keseKızlar benim salı çarşamba günü betam 138 di salı günü doktorum gel keseyi görürüz dedi kese kaçlarda görünüyor ? Bilen varmı
İlk kese görüntümüz geldi sanırım maşallahBuda ilk fotoğrafımız
Bence de koyulasma olmazdı diye dusunuyorum awox mu senin testin?Kızlar sanırım bende burada olacağım emin değilim ama testim böyle üsttekini dün yaptım alttakini bugün bata 4 gün var çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu inşallah iğne etkisi değildir ama öyle olsa koyulaşmazdı demi
Evet canım awoxBence de koyulasma olmazdı diye dusunuyorum awox mu senin testin?
Awox canım inşallah ya bende çok istiyorumCanım testlerin markası ne ? Var gibi duruyor. Allah gönlüne göre versin. Bekliyoruz grubumuza
Zor olur ama Allah yardım eder inşallah ya. Anaokuluna da baslicaklar bu sene. Allah büyükgirdik artık bir yola. Yeter ki sağlık olsun
İnşallah her kes sağ salim alır bebeklerini kucağina rabbim hiç bir evi bebeksiz hiçbir annenin kucağinida boş birakmasinBugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde.
Tarihlerimiz aynı canım hadi hayırlı uğurlu olsunMerhaba inşallah ben de bu gruptayım
Sat31 Mayıs test çok net ama henüz doktora gitmedim. Pazartesi günü beta baktıracağım. Acele etmek istemiyorum ama heyecanla vakit de geçmiyor. Umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağımıza alırız bebişlerimizi...
Aminnnnnnİnşallah her kes sağ salim alır bebeklerini kucağina rabbim hiç bir evi bebeksiz hiçbir annenin kucağinida boş birakmasin
HosgeldiiinMerhaba inşallah ben de bu gruptayım
Sat31 Mayıs test çok net ama henüz doktora gitmedim. Pazartesi günü beta baktıracağım. Acele etmek istemiyorum ama heyecanla vakit de geçmiyor. Umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağımıza alırız bebişlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?