Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Merhabaaa. Çok güzel bir değer sen şimdi gitsen bile her şeyini görürsün maşallah.
Benim de 17 temmuz da randevum
Ya evet aslında gitsem kese vs cok rahat görünür ama risk almayayim dedim haftaya bugun randevum vae inslalah kalp atisida dahil herseyi gorur duyar buradan sevincimi paylasirim huarada benim 2.gebeligim 5 yaşında oğlum var

Ya evet aslında gitsem kese vs cok rahat görünür ama risk almayayim dedim haftaya bugun randevum vae inslalah kalp atisida dahil herseyi gorur duyar buradan sevincimi paylasirim huarada benim 2.gebeligim 5 yaşında oğlum var
Maşallah Allah bağışlasın en iyisi aslında. o yüzden ben de bekliyorum.
Benim 3. Gebelik oldu. İkizlerim var 4 yaşında. Aralıkta boş gebelik yaşadım. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler süreç

Kızlar sanırım bende burada olacağım emin değilim ama testim böyle üsttekini dün yaptım alttakini bugün bata 4 gün var çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu inşallah iğne etkisi değildir ama öyle olsa koyulaşmazdı demi

Eklentiler

• IMG_1802.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 102
Maşallah sizede ikizlerle zor olur ama rabbim yardım eder inşallah saglikla ilerler hepimizin hamileliği

Evet bence igne etkisi olsa ilki ile ayni çıkması lazımdı bencede insallah vardir kan verin

Kızlar benim salı çarşamba günü betam 138 di salı günü doktorum gel keseyi görürüz dedi kese kaçlarda görünüyor ? Bilen varmı

Canım testlerin markası ne ? Var gibi duruyor. Allah gönlüne göre versin. Bekliyoruz grubumuza
Maşallah sizede ikizlerle zor olur ama rabbim yardım eder inşallah saglikla ilerler hepimizin hamileliği
Zor olur ama Allah yardım eder inşallah ya. Anaokuluna da baslicaklar bu sene. Allah büyük girdik artık bir yola. Yeter ki sağlık olsun

Kızlar benim salı çarşamba günü betam 138 di salı günü doktorum gel keseyi görürüz dedi kese kaçlarda görünüyor ? Bilen varmı
Canım düz hesap yaptım. Salı ortalama 1200 1500 civarı oluyor. Bence acele etme gitmekle. Görünmeyebilir. Yine sen bilirsin tabi ki. Belki vajinal görünür kese

Bence de koyulasma olmazdı diye dusunuyorum awox mu senin testin?

Merhaba inşallah ben de bu gruptayım
Sat31 Mayıs test çok net ama henüz doktora gitmedim. Pazartesi günü beta baktıracağım. Acele etmek istemiyorum ama heyecanla vakit de geçmiyor. Umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Bugün ben de tam 5 haftalik oldum.
Gebeliğin ilk haftalarında kahverengi akıntıyı normal karşıliyolar. İnşallah sıkıntı olmaz seninde.
İnşallah her kes sağ salim alır bebeklerini kucağina rabbim hiç bir evi bebeksiz hiçbir annenin kucağinida boş birakmasin

Tarihlerimiz aynı canım hadi hayırlı uğurlu olsun

Hosgeldiiin grubumuzun sayısı artıyor eksilmeden artarak devam edelim inşallah.

Kızlar benim de regli 3 gün gecikti. Dün akşam ve bu sabah test yaptım silik çıktı ama emin olamadım sizde kontrol edebilir misiniz ? Üstteki bu sabah alttaki dün akşam

Eklentiler

• IMG_7444.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…