Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Merhaba, ben de geldim. Bat günüm bugündü. Beta 581 çıktı Rabbim dişeyen avuç açan herkese nasip etsin inşallah
Merhaba hosgeldiiin çok güzel çıkmış değer.
Kahverengi akıntılar çoğu kişide oluyor ama acile gitmen daha iyi olur. Progestan başlar her ihtimale karşı. Gönlünü ferah tut bir sıkıntı yoktur Allah ın izniyle

Benim de beta 200 çıktı kızlar. Pazartesi günü yeniden vereceğim. 32. gündeyim düşük mü sizce?
Önemli olan düzenli artması. Bakalım pazartesi kaç çıkacak. Bazı insanların betalari yavaş artıyor. Benim öyle mesela. Bir de geç döllenme olayı var tabi. Belki seninde öyledir bilemeyiz

İnşallh bir sıkıntı çıkmaz gidiyorum bakalım teşekkür ederim

Benim de beta 200 çıktı kızlar. Pazartesi günü yeniden vereceğim. 32. gündeyim düşük mü sizce?
Benim de 32. Günde 297 çıkmış bana da az geldi ama 2 günde geç yumurtlama olmuştu onunla alakalı olabilir sende de öyle bir durum oldu mu?haftaya doktora kontrole gidicem bakalım ne diyecek

Benim de 32. Günde 297 çıkmış bana da az geldi ama 2 günde geç yumurtlama olmuştu onunla alakalı olabilir sende de öyle bir durum oldu mu?haftaya doktora kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Hiç yumurtlama takip etmemiştim canım ben ama doktor gayet iyi sonuç dedi. Kendi kendimize kuruntu yapıyoruz bence galiba

Kan değerim artmış 1814 beta hcg değerim vajinal muayeneyle keseyi gördü 5 hafta 1 günlükmüş kahverengi akıntıya normal dedi kanama olmadıkça sorun yok dedi
Maşallah kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadılar mı. Yapmaları gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…