Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
bu mesajı yeni gördüm ve beyrannnnn

Bu hafta doktora gidenler mm sorsun lütfen
Ben sata göre 7+6yım. Ultrasonda en son 2 gün geriydi 6+5te gitmiştim ultrasona göre. 9 mm demişti. Kalp atışı başlamış ama küçük diye duyamayız daha 2 hafta sonra gel dedi dayanmaya çalışıyorum kız olmasını çok istiyorum bu yüzden de erkek olacak diye düşünüyorum ilk bebeğim önce sağlıklı olsun tabiki

Kizlar bugun 6+2 haftam. Kasiklarda ve sirtimda agri artik gitmis nerdeyse ve 3 gundur midem bulanmaya baslamis sonunda) agzimda da garip bir tad. Acaba kasiklarimda agrilarim yavastan gitmesi normal mi? Sadece yatinca saga sola donunce agri yapio

Kızlar beni sinek yedi maalesef baya ama on onbes yerimden kasımaktan yara ettim be baya şiş şiş ısırdıkları yerler. Kaşıntı için öneriniz var mı yarın doktora gidicem ama neden böyle oldu acaba

Kızlar son muayeneme 6+2 de gitmiştim. Bir sonraki muayene 10 haftalık olunca yapılıcak normal mi bu kadar uzun zaman bırakılması (şu an 8+1)

Maşallah ikiz olduklarını kaçıncı haftada öğrendiniz o kadar gönülden istiyorum ki bende
İnşallah hayırlısı neyse hem de istediğiniz neyse o olur 5.haftamda 2 tane kese gördük 7.haftamda da 2 tane kalp atışı inşallah böyle devam ikisine de sağlıkla kavuşurum ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimizin en tedirgin dönemi belirtilerimiz azalıyor bazen sorunlar yaşıyoruz ama hemen 13.hafta olsun ilk trimester geçmiş olsunnnn

İnşallah Doktorum şöyle bir yorum yaptı stresle kusma artabilir. Dışarı çık temiz hava al hafifler dedi. Ama işte yine de insan hafifleyince neden diyor

İnşallah Doktorum şöyle bir yorum yaptı stresle kusma artabilir. Dışarı çık temiz hava al hafifler dedi. Ama işte yine de insan hafifleyince neden diyor
işte benim de hiçbir belirtim kalmadı aslında bu güzel bir şey ama biliyorum ki 10. haftada muhtemelen kasıklarda ağrı ve kramp başlayacak başlayacak. Eş zamanlı mide bulantısı olacak vs. Arada da iyi olalım di mi ama

Önceden var mıydı belirtiler ? Ben de kalp atışını duyunca hafifledi.

Önceden var mıydı belirtiler ? Ben de kalp atışını duyunca hafifledi.
benim de eş zamanlı hemen hemen kalp atışından sonra azaldı ve yok oldu belirtiler. Tabii bulantı konusundan emin değilim prizin kullanıyorum geceleri yatmadan önce. Belki de o kesiyor. Ama ne göğüs ne de kasık ağrım kalmadı hiçbir zaman da çok olmadı. Vardı ama azdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…