Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Geç döllenme olabilir. Burada çok okudum. 1 hafta geriden gelen çok. Kese düzgünmüş. Bebek ve kalp atışı var. Bence kalbinizi tam tutun.

Ben de 8+2 deyim. 30 mayıs sat. 6 mart diye tahminde bulundum ben de. benim de erken alınır bebek tahminim. Ama zamanı gelince belli olur.
Benim de Sat 31 mayis 7mart tahmini doğum tarihi ama ilki sezaryen olduğu için bu da Allahin izniyle erken gelecek

Allah bir kapıyı kapatır diger kapıyı daha güzel açar.Şimdiden sonra güzel günler bekliyor. Bende de başagrisi yapıyor çok ama dediğin gibi kalp atışlarını duydukya herseye değer ağrılar sizilar çok farklı heyecanlı bi his. Bende kız gibi hissediyorum bakalımsağlıklı olsunlarda ikisinden de yok zaten hiç farketmez

Çok şükür çok. Gece uyanıp dua ederken buluyorum kendimi. İkiz olarak başlamıştık bu arada . 8+0 da bakıldı ve diğer kesenin küçüldüğü görüldü. Aynen ha erkek , ha kız ikisi de evlat. Sağlıkla gelsinler inşallah

Şuan tek gebelik olarak ilerliyor ozaman. Bebisin seninleAilede ikiz vs varmı?

Dünden beri ter boşalması yaşıyorum ve aşırı gaz sancısı, bebişi hissediyordum alt karnıma dokununca sertlik vardı ama şu an elime de gelmiyor gibi yarın Dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…