Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Hoş geldiniz. Tahmini doğum tarihi nedir acaba sizin.
Hoşbuldum :) doktorum henüz söylemedi ama takip ettiğim programlarda 3 mart olarak gösteriyor. Ama ben ufak bi miyom ameliyati geçirmiştim daha önce sezeryan olacağım için genelde 1-2 hafta önce alıyorlar.
Sizin hamilelikte kacinci haftanız acaba

Ben de 8+2 deyim. 30 mayıs sat. 6 mart diye tahminde bulundum ben de. benim de erken alınır bebek tahminim. Ama zamanı gelince belli olur.

Bugün sata göre 9+1 benim
14 temmuzda 7+1 de gittiğimde kalp atışını duydum 9mm dedi haftasına göre biraz küçük dedi 4 Ağustos için randevu vardı duruma göre geri çekecek sanırım haftayı

14 temmuzda 7+1 de gittiğimde kalp atışını duydum 9mm dedi haftasına göre biraz küçük dedi 4 Ağustos için randevu vardı duruma göre geri çekecek sanırım haftayı
Yanlış yazdım
21 temmuzda 8+1 de gittiğimde kalp atışını duydum 9mm dedi haftasına göre biraz küçük dedi 4 Ağustos için randevu vardı duruma göre geri çekecek sanırım haftayı

Ben de bugün 8+2 yim ikiz gebelik iki bebeğim de 7. haftamda 9,5 mm idi
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı
21 temmuzda biraz haftasına göre küçük dedi 15 gün yatak istirahati verdi tekrar geldiğinde büyümüş olursa sorun yok haftası ilerde gidiyordur dedi benimde kafam karıştı kaç gündür buraya bile yazmadım psikolojimi bozmayım diye ama yatmaklada vakit geçmiyor

Peki söyledi mi geriden gelirse eğer 2 hafta sonra da bu ne anlama gelir. Geç döllenme diye biliyorum ben. Yani başka ne anlama gelir ki

Peki söyledi mi geriden gelirse eğer 2 hafta sonra da bu ne anlama gelir. Geç döllenme diye biliyorum ben. Yani başka ne anlama gelir ki
4 Ağustosta gittiğimde 10+2 ile uyumlu değilse büyük ihtimalle ölçülerine göre haftamı düşürecek diye düşündüm bende tam olarak detay vermedi şuan için meraklanma dedi ama bu dönemde istemsizce her cümleden bir şey çıkarmaya çalışıyoruz.

İlk 6+5 te gittiğimde kese var içi dolu kalp ritmini görüyorum dedi ama dinleyememiştik 0.4 mm dedi hatta bana bu haftada normalde duyarız büyük ihtimalle daha yeni 6. Haftaya giriyorsun demişti
8+2 de kalp atışını duyduk 0.9 mm dedi ama 1.5 cm olarak bekliyordum dedi

Peki doktor bişey dedimi size kalp atısını vs duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…