Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Maşallah hayırlısıyla duyarsınız insallah kalp atışlarınıda darisi bize

Of iştahım yoktu memnundun bu durumdan aslinda kilolu hamile kaldım çünkü ama suan çok sık acıkıyorum
Ay benimde öyle aynı sıkıntı. Epey kilolu hamile kaldım istahım bir var bir yok gibi. Ama genel olarak bir şeyler yiyesim geliyor. Biraz iştahım kapansa iyi olcak

Aynı şekilde ya off , ilk haftalardan kilo alırsak doğuma yuvarlanarak gideriz
Yemek yemeyi seven yapım var zaten. Kesin öyle olcak. Bari 3 haneli rakamları görmesem iyidir bir de çabuk yoruluyorum zaten. Sürekli yatasım var fırsat buldukça tabi

Yemek yemeyi seven yapım var zaten. Kesin öyle olcak. Bari 3 haneli rakamları görmesem iyidir bir de çabuk yoruluyorum zaten. Sürekli yatasım var fırsat buldukça tabi
İnsallah hem cok kilo almadan hemde saglikli sekilde bebeklerimize kavuşuruz İlk zamanlar cok uyku oluyor gercekten firsat bulabilirsek uyuruz

Merhaba Kızlar 4h+3'te bulunuyor.
Evde test yapmıştım 2 defa, hala kan veremedim.
Doktoruma 8 haftada gidebileceğim, tatilde olduğu için. İnşallah o zamana kadar çatlamam meraktan.
Başlarda biraz belirtim vardı, son 3 gündür çok iyiyim, ne ağrı ne , ne gaz .
Sadece yorgunluk bazen, biraz tansiyonum da düşük olabilir ve bol miktarda beyaz akıntı.
Daha mide bulantısı falan da başlamadı tabi hali ile erken. Bakalım, bir türlü 100% ikna olamıyorum hamileliğime.
Inşallah herşey yolundadır, ve içimde ki o küçük canlı büyüyordur.

O günlerde bende öyleydim. Hatta hep buralarda sordum dalgalanmalar oluyor. 5. Hafta itibari ile daha hissedilir ağrılarım olmaya başladı. Ayakta kalınca falan yoruluyorum. Bulantılar genelde 6 dan sonra başlıyor. Hiç kötü düşünme. Allah ın izniyle bir sıkıntı olmaz

İnşallah çok erken fark ettim hatta başta 2 çıktı hala inanamıyorum. Adet olurum diye korkuyorum
Bende 7 gun varken oylesine test yapayım dedim ve silik cizgi gordum hic kan vermedim testle koyulasma takip ettim gecikmenin 6.gunu kan verdim beta 13.600 cikti erkenden doktora gitmek istemedim haftaya cuma gidecegim randevu aldim direk kalp atışını da gormek istiyorum insaallah kismetse

13.600 çok iyiymiş umarım ben de görürüm sağlıkla alın kucağınıza

13.600 çok iyiymiş umarım ben de görürüm sağlıkla alın kucağınıza
Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah benim erken döllenme muhtemelen ve dedigim gibi herkesin beta degeri kişiye özeldir baska betalara kafanızı takıp can sıkmayın ilk hamileligimde oglumu 2 gun gecikmeyle 366 ile öğrenmiştim mesela ama bu daha yüksek anlatmak istediğim bu saglikla artiyorsa panige gerek yok 2 gun sonra tekrar kan verin 2 kati artiyorsa sorun yoktur

Aynı şekilde ya off , ilk haftalardan kilo alırsak doğuma yuvarlanarak gideriz
Aynı şekilde ben de kilolu hamile kaldım maalesef iştahım var mı yok mu anlamadım ya açım ama cnm yemek istemiyor gazım var uykum var yorgunum ben mi abartıyorum diyordum sanırım yaygın belirtiler bunlar

Aynı şekilde ben de kilolu hamile kaldım maalesef iştahım var mı yok mu anlamadım ya açım ama cnm yemek istemiyor gazım var uykum var yorgunum ben mi abartıyorum diyordum sanırım yaygın belirtiler bunlar
Yoo abartmiyorsunuz herkeste bu şikayetler var maalesef sağlıklı olsunda bebekler gerisi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…