Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
1 ay çokmus canim 9 un da kontrol randevum var ve hep 2 hafta arayla çağırıyor. Devlete gidebilirsin görmek istediğin de randevu kolay alınıyormu bilemiyorum. Hangi şehirdesin bu arada?

Son düzenleme:
Bİze doğuma kadar yasak dedi Dr zaten eşim de bisey olur diye tedirgin. Kanama alanı gorunmediyse sıkıntı olma canım korkma

Bİze doğuma kadar yasak dedi Dr zaten eşim de bisey olur diye tedirgin. Kanama alanı gorunmediyse sıkıntı olma canım korkma
Önceki hamileliğimde bizim de yasaktı çünkü çok sayıda kanama alanları vardı vs vs ama bunda her şey normal gidiyordu daha önceki ilişkilerde de bir şey olmamıştı ama demek ki olmaması daha iyi bebek için zaten artık bu yaşadığımızdan dolayı istesek de yapmayız ama anlamadığım nokta kanama alanı yoksa bu kan nereden geliyor acaba vajina içi mi tahriş oldu

Ultrason kağıdında yazmıyor mu canım

Kızlar aranızda 5+6 olan var mı ? Ben henüz kontrole gitmedim 11 Ağustos‘ta gideceğim yaklaşık 7 + 1 olacak. Benimle yakın tarihlerde olan kontrole giden var mı acaba ultrasonda nasıl gördünüz

Ultrason kağıdında yazmıyor mu canım
5+4 Ken gittiğimde 11 mm kese göründü. 6+4 te 4 mm bebiş göründü. Kalp atışı aldık. 8+3 te gittiğimde 15 mm olmuştu. Ama doktor 7+6 dedi haftasını. Aynı haftada değiliz ama yazayım dedim

5+4 Ken gittiğimde 11 mm kese göründü. 6+4 te 4 mm bebiş göründü. Kalp atışı aldık. 8+3 te gittiğimde 15 mm olmuştu. Ama doktor 7+6 dedi haftasını. Aynı haftada değiliz ama yazayım dedim
Teşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ben de çok heyecanlıyım bir hafta sabırsızlıkla bekleyeceğim. En son beta hcg 24 Temmuz’da 2250 çıkmıştı

Teşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ben de çok heyecanlıyım bir hafta sabırsızlıkla bekleyeceğim. En son beta hcg 24 Temmuz’da 2250 çıkmıştı
Amin. Hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi değerin güzel çıkmış. Heyecanlı olman çok normal. Ben hep 7+ larda giderin direkt kalp atışını duyarım diyordum. O zaman a kadar 2 kere gittim. Bir de benim ilkte değil. Ama yine de insan heyecanlanıyor

Canim belirtisi olmayan cok gebe oluyor hic takma kafana tadini cikar inan tatildeyim restorant gorunce fenalasiyorum yemekte zorundayim midem o kadar fena ki anlatamam tatil mi yaptim dayak mi yedim belli degil

Ben de ilişki olmadığı halde geliyor kanama alanı da yok artık diyorum ki damarlar rahim genişlediği için oluyor herhalde başka açıklaması yok

Kızlar doktorum d vitaminimin sınırda olduğunu söyledi. Devit3 verdi günde 9 damla olacak şekilde, ama prospektüste hamileler kullanmamalı yazıyor bunu kullanan var mı?
Benim demirim çok düşük fakat gerek yok vitamine kan değerin gayet iyi dedi.
Benim de ferritinim çok düşük ama ilk 3 ay önermedi doktorlar
Aynı şekilde benim de demirim düşük olmasına rağmen doktor gerek görmedi kan değerin güzel dedi. Ama demirin düşük olması sıkıntı yaratmaz mı? Biraz kafam takıldı buna.

Ben de öyleyim canım ya 9. Haftadayım ne dışarı çıkabiliyorum ne bi yere gidebiliyorum sürekli yatıyorum uyurken bile midem bulanıyor.

3 aydan sonra verir herhalde benim demir normal
Ama ferritin aşırı düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…