- 17 Aralık 2013
- 1.877
- 1.378
- 358
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.561
1 ay çokmus canim 9 un da kontrol randevum var ve hep 2 hafta arayla çağırıyor. Devlete gidebilirsin görmek istediğin de randevu kolay alınıyormu bilemiyorum. Hangi şehirdesin bu arada?Yok canım çok net gözükmüyor beyaz bir silüet gibi kalp atışını gördüm böyle pıt pıt ekranda onun dışında anlaşılır bir bebek gözükmüyor benim de 1 haftalık fark 4 güne düşmüş ama hiçbir önemi yok dedi doktorum. 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Bİze doğuma kadar yasak dedi Dr zaten eşim de bisey olur diye tedirgin. Kanama alanı gorunmediyse sıkıntı olma canım korkmaKızlar ilişki sonrası kanaması olan oldu mu? 8 haftalık olduk 2 gün önce bu sebepten kan geldi, iç çamaşırına bulaştı ertesi günü biraz daha gelince doktora gittim, herhangi bir kanama alanı yok bebekte çok sağlıklı haftasıyla uyumlu progestan verildi. Ama hala minik minik devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Hayırlı olsun canım benimde 11 ağustosta ilk doktor randevum var daha önce hiç gitmedim o gün tam 7 + 1 haftalık olacak çok merak ediyorum nasıl görünür herkese bebekKızlar 7+1 kalp atışını duydum
Önceki hamileliğimde bizim de yasaktı çünkü çok sayıda kanama alanları vardı vs vs ama bunda her şey normal gidiyordu daha önceki ilişkilerde de bir şey olmamıştı ama demek ki olmaması daha iyi bebek için zaten artık bu yaşadığımızdan dolayı istesek de yapmayız ama anlamadığım nokta kanama alanı yoksa bu kan nereden geliyorBİze doğuma kadar yasak dedi Dr zaten eşim de bisey olur diye tedirgin. Kanama alanı gorunmediyse sıkıntı olma canım korkma
Ne guzel haber canimKızlar bu hafta bebeğim 15 cm olarak gözüktü 10 günde 3 katı büyümüş regl gününü yakalayacak gibi
Ultrason kağıdında yazmıyor mu canımDuydum ben de bugünGerçekten çok güzeldi. Oğlum da duydu, anne bebek anne bebek deyip duruyordu Ama doktorum haftası ile uyumlu diyordu hep, geçen hafta 5+6 demişti. Bugün de 5+6 dedi. Ona takıldım biraz. Normalde 6+5 bugün. Yanlış mı söyledi ne yaptı anlamadım. Cumartesi yine gidip sormak istiyorum
5+4 Ken gittiğimde 11 mm kese göründü. 6+4 te 4 mm bebiş göründü. Kalp atışı aldık. 8+3 te gittiğimde 15 mm olmuştu. Ama doktor 7+6 dedi haftasını. Aynı haftada değiliz ama yazayım dedimUltrason kağıdında yazmıyor mu canım
Teşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ben de çok heyecanlıyım bir hafta sabırsızlıkla bekleyeceğim. En son beta hcg 24 Temmuz’da 2250 çıkmıştı5+4 Ken gittiğimde 11 mm kese göründü. 6+4 te 4 mm bebiş göründü. Kalp atışı aldık. 8+3 te gittiğimde 15 mm olmuştu. Ama doktor 7+6 dedi haftasını. Aynı haftada değiliz ama yazayım dedim
Amin. Hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimiziTeşekkür ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ben de çok heyecanlıyım bir hafta sabırsızlıkla bekleyeceğim. En son beta hcg 24 Temmuz’da 2250 çıkmıştı
Canim belirtisi olmayan cok gebe oluyor hic takma kafana tadini cikar inan tatildeyim restorant gorunce fenalasiyorum yemekte zorundayim midem o kadar fena ki anlatamam tatil mi yaptim dayak mi yedim belli degilDaha dün gittim adam deli der yaama belirti olmayınca bi de dün kanamam olunca korkuyorum. Ne mide bulantısı ne hassasiyet.
Dün aynısını düşündüm keşke bi uygulama çıksa telefondan falan bebeğimizi görsek shsh
Yaa hemencecik geçsinCanim belirtisi olmayan cok gebe oluyor hic takma kafana tadini cikar inan tatildeyim restorant gorunce fenalasiyorum yemekte zorundayim midem o kadar fena ki anlatamam tatil mi yaptim dayak mi yedim belli degil
Geç döllenme olabilir ultrasonda da yazıyor bazı doktorlardaUltrason kağıdında yazmıyor mu canım
Ben de ilişki olmadığı halde geliyor kanama alanı da yok artık diyorum ki damarlar rahim genişlediği için oluyor herhalde başka açıklaması yokÖnceki hamileliğimde bizim de yasaktı çünkü çok sayıda kanama alanları vardı vs vs ama bunda her şey normal gidiyordu daha önceki ilişkilerde de bir şey olmamıştı ama demek ki olmaması daha iyi bebek için zaten artık bu yaşadığımızdan dolayı istesek de yapmayız ama anlamadığım nokta kanama alanı yoksa bu kan nereden geliyoracaba vajina içi mi tahriş oldu
Benim demirim çok düşük fakat gerek yok vitamine kan değerin gayet iyi dedi.Kızlar doktorum d vitaminimin sınırda olduğunu söyledi. Devit3 verdi günde 9 damla olacak şekilde, ama prospektüste hamileler kullanmamalı yazıyor bunu kullanan var mı?
Aynı şekilde benim de demirim düşük olmasına rağmen doktor gerek görmedi kan değerin güzel dedi. Ama demirin düşük olması sıkıntı yaratmaz mı? Biraz kafam takıldı buna.Benim de ferritinim çok düşük ama ilk 3 ay önermedi doktorlar
Benim batıyor ama progestan iğne vuruluyorum ondan batıyor diye düşündümSelam kızlar nasılsınız?
Ben anlamsız bir kalça ağrısı yaşıyorum 2 gündür. Oturup kalkarken batıyor. Benzer bişey yaşayan var mı aranızda?
Ben de öyleyim canım ya 9. Haftadayım ne dışarı çıkabiliyorum ne bi yere gidebiliyorum sürekli yatıyorum uyurken bile midem bulanıyor.Kızlar hayattan bezmiş durumdayım yataktan çıkamıyorum bir şey yiyemiyorum hayat enerjim söndü resmen çubuk kraker ve naneli sakızla besleniyorum resmen bugünler geçecek demi ya aşırı mutsuz hissediyorum kendimi hep böyle devam edicekmiş gibi çok karamsarım
Ben bugün 5+4üm, 4+6da kese göründüKızlar aranızda 5+6 olan var mı ? Ben henüz kontrole gitmedim 11 Ağustos‘ta gideceğim yaklaşık 7 + 1 olacak. Benimle yakın tarihlerde olan kontrole giden var mı acaba ultrasonda nasıl gördünüz
3 aydan sonra verir herhalde benim demir normalBenim demirim çok düşük fakat gerek yok vitamine kan değerin gayet iyi dedi.
Aynı şekilde benim de demirim düşük olmasına rağmen doktor gerek görmedi kan değerin güzel dedi. Ama demirin düşük olması sıkıntı yaratmaz mı? Biraz kafam takıldı buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?