Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Selam canım ben kan testi yaptırdım neredeyse 1 hafta olucak 138 cıktı doktorum yarın gelmemi istedi kese için yarın kontrolüm var benimde ilk testlerim senin gibiydi silik bak ama dün öylesine yaptıgım test
Ya çok sevindim canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin

Hadi güzel haberler inşallah canım benim Allah’ın izni ile yazıcaz

Ne dedi canım doktor?

Ne dedi canım doktor?
Sadece folik asit yazdı, ultrasona da sokmadı. Bir hafta sonra görünür ancak kese dedi. Tekrar test de yapmadı. Merakla gönderdi beni Ben haftaya oğlumu takip eden doktora gideceğim. Buraya hamileliğimi hemencik öğreneyim diye gitmiştim. Evime yakın diye

Hadi güzel haberler inşallah canım benim Allah’ın izni ile yazıcaz
Ben geldim doktordan, kese görünmez daha dedi, folik asit yazdı. Ben zaten üç aydır içiyordum ona devam ediyorum zaten. Bu doktora hamileliğimi öğrenmek için yakın diye gitmiştim. Haftaya kendi gittiğim doktora gideceğim bakalım Güzel haberlerle gel inşallah

herkese merhaba sanırım bende hamileyim 4+6 bugün. kan verdim sağlık ocağında daha sonuç çıkmadı ama gebelik kesin gibi. Doktora 6. Haftada gideyim diyorum kese vs daha rahat görünsün diye. Birde kan uyuşmazlığı olanlar varsa bir sorum var. benim eşim ve kızımla aramızda kan uyuşmazlığı var 2. Hamilelikte daha mı önemli oluyor bu durum sıkıntı yaratır mı acaba bilgisi olan var mı ?

Aslında iyi olanı yapmış canım. Şimdi daha küçük görünmezse strese girersin boşu boşuna. En güzeli haftaya gitmek ,

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.
6. Hafta gitmek en güzeli. Ben de 7 lerde giderim diyordum ama dayanamadım yarın en azından keseyi göreyim diyorum
Kan uyuşmazlığımız var bizimde. Kızında doğumdan sonra iğneni vurulduysan hiç problem yok. Önemli olan doğumdan sonra ilk 72 saat içinde iğneni vurulmuş olman. Benim ilk gebeligimde ikizlerin ikisi de negatifti iğne olmadım. Aralıkta kürtaj oldum o zaman iğnemi yaptırdım. Herhangi kanama vs olursa doktora gidip iğneyi yaptırmakta fayda var. Sağlıcakla gelsin bebiş

Evet doğum sonrası iğne oldum çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Benim gebelik planlı değildi beklemediğim bir anda oldu kızım daha 18 aylık çok korkuyorum nasıl olacak diye düşünüp duruyorum

Iyı canım oda guzel hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…