Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
2 gün var bebişlerimiz arasında benim de 4+1. Dün betam 581 çıkmıştı. Sizin de 1000'lerdedir

Selam , kaç haftalıksın?
Bende bugün gidiyorum kese ve duyabilirsem kalp atışı için inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır be görüp geliriz hastane sonrası haberdar edersin
Tabi ederim sen de eder misin lütfen, ben şu an kendi hesabıma göre 4+2 yim. 11:40'ta randevum var. Heyecanlıyım çok ve ister istemez insan korkuyor inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır 5 Temmuz'du bat, son adet tatihim 7 Haziran'dı. Bakalım ne diyecek doktor

Bebişlerimiz hemen hemen aynı tarihlerde doğacak gibi, benim de 2. Günü gecikmemin

Canım inşallah vardır ya bende test yaptım erken gebelik çift çizgi ama inanamıyorum ben hala kan veremedim henüz
Selam canım ben kan testi yaptırdım neredeyse 1 hafta olucak 138 cıktı doktorum yarın gelmemi istedi kese için yarın kontrolüm var benimde ilk testlerim senin gibiydi silik bak ama dün öylesine yaptıgım test

Eklentiler

• IMG_5180.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…