Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kardeş kardeş büyüyecekler zor olcak ama güzel olacak

Kızlar ben bugün tekrar test yaptım birincisi ilk yaptığımda ikincisi biraz daha kuruduğunda ama hala emin olamıyorum ya cumartesi yaptığımda bundan biraz daha silikti sanki ama regli de 5 gün geçti daha koyu olması gerekmiyo muydu

Eklentiler

• IMG_7476.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7484.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
Canım sen ne yaptın ne dedi doktorun
Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydi şükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin

maşallah maşallah hepimiz yaşayalım inşallah

Amin inşallah çok şükürrr canım Rabbim hep güzel haberler vermeyi almayı bizlere nasip etsin çok mutlu oldum Grubumuzun ilk kalp atışı geldi diyebiliriz

maşallah maşallah hepimiz yaşayalım inşallah
Amin kuzum hepimize dua ediyorum

Amin inşallah çok şükürrr canım Rabbim hep güzel haberler vermeyi almayı bizlere nasip etsin çok mutlu oldum Grubumuzun ilk kalp atışı geldi diyebiliriz
Canım hepimize nasip etsin dua ediyorum Rabbim bu duyguyu hepinize hepimize hep yaşatsın
Ben şubat ve mart grubundayım doktorum şubat sonu doğacak dedi ama ben resmi grubum olan martta da kalmayı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…