Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Selam kızlar nasılsınız?
Ben anlamsız bir kalça ağrısı yaşıyorum 2 gündür. Oturup kalkarken batıyor. Benzer bişey yaşayan var mı aranızda?
Benim de sol kalçamda yanda bir iki haftadır uyuşma oluyor ara ara keseler solda ondandır diye düşünüyorum

Ben tam tersi kaç kiloyum şu an bilmiyorum ama verdiğimi hissediyorum çok iştahsızım hiçbir şey yemek istemiyorum 2 lokma ile dünyaları yemişim gibi hissediyorum. İlk gebeliğimde de ilk 3 ay 4 kilo vermiştim

ya ne güzel benim vücudum kilo almaya çok müsait sigarayı da bırakınca ilaçlar falan aşırı uyku yaptı o kadar çok da yemiyorum ama hormonlar mahvetti tansiyonum hep düşük azcık aç kalsam gözlerim karariyor

Merak etme bebiş doğunca emzirince bile kilo veriyorsun biraz büyüyünce de peşinde koşmaktan gidiyor kilolar bir de hormonlar da düzene girecek rahat verirsin tadını çıkar şimdi

Kanamaa alanı olup da dışarı atılmayan kanı vücut depolarmis yoksunluga karşı o yüzden dışarı açılmıyor ya da kahverengi olarak geç atılıyor. Kağan Kocatepe den dinlemiştim

Kanamaa alanı olup da dışarı atılmayan kanı vücut depolarmis yoksunluga karşı o yüzden dışarı açılmıyor ya da kahverengi olarak geç atılıyor. Kağan Kocatepe den dinlemiştim
Olabilir ben kaybolan ikiz sendromu da yaşadım belki o alan kayboln kesenin de yeri olabilir doktorda emin olamadı aslında

Ayyy cook sevindim

Keseni tam 5 haftalikken, kalbini duymaya daha gitmemisim:) bu hafta gideceğim.(7+6 biraz gec olacak ama daha iyi)
Bendeee ay tatile geldik oyuzden gidemedim catladim valla 7+3 te gormus olacagim Insallah . Sende yurtdisinda miydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…