- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.681
Yaa ne zaman başlıyor tahminiKızlar gelecekten sesleniyorumilk haftalarınızda canınız ne isterse yiyin ilerde yiyemiyeceksinzz şekersi tansiyondu diyetti derkenn hasret kalacaksınız . Rabbim kolaylık versin sizlerede
Valla 25 sonrası sinyaller başlıyorrYaa ne zaman başlıyor tahmini
YaaKızlar gelecekten sesleniyorumilk haftalarınızda canınız ne isterse yiyin ilerde yiyemiyeceksinzz şekersi tansiyondu diyetti derkenn hasret kalacaksınız . Rabbim kolaylık versin sizlerede
Valla 25 sonrası sinyaller başlıyorr
Amin teşekkür ederim sizlerinde süreci sağlıkla ilerlesin inşallahYaaAllah kolaylık versin inşallah sağlıklı doğum dilerim
Bende de benzer durum oldu hatta 8.hafta da lekelenme yaşadım. Doktorum hiçbir problem olmadığını taze kanama olmadığı sürece sorun olmayacağını belirtti. Endişe etme her şey Yolundadir6+2 de kahverengi leke kötüye mi işaret hiç kanamam olmadı
Aa soğuk süt işe yarar mı sen denedin miBen gaviscon kullanıyorum canım anlık kurtarıyor. Bir de soğuk süt aklin da bulunsun.
Benim o bazen haplarda oluyor o,içtiğimi düşünüp midem kalkiyor sabahları özellikle.Yemeğe henüz olmadııKızlar sizde de şey oluyor mu. Mesela aklıma bir yemek geliyo. Sonra bir anda gözümün önüne kustugum an hayali geliyorbulantılarım oluyo ama hiç kusmadım. Şuan karnım aç. Ama ne yemek düşünsem kusarım gibi
bunu şikayet olarak söylemiyorum. Hiperemezis olanlarımız var sonuçta
Ya çok komik değil miBenim o bazen haplarda oluyor o,içtiğimi düşünüp midem kalkiyor sabahları özellikle.Yemeğe henüz olmadıı
Merhabalar. Bende de protein kaçağı çıktı. Önceden yoktu halbuki. Doktor ne dedi peki? İlk haftalarda bu sorun çıktı canım sıkıldı.Selam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
Cok gecmis olsun kizlar Protein kacagi nasil oluyor hangi testle ortaya cikiyor ?Merhabalar. Bende de protein kaçağı çıktı. Önceden yoktu halbuki. Doktor ne dedi peki? İlk haftalarda bu sorun çıktı canım sıkıldı.
Bende hep oyle)))Kızlar sizde de şey oluyor mu. Mesela aklıma bir yemek geliyo. Sonra bir anda gözümün önüne kustugum an hayali geliyorbulantılarım oluyo ama hiç kusmadım. Şuan karnım aç. Ama ne yemek düşünsem kusarım gibi
bunu şikayet olarak söylemiyorum. Hiperemezis olanlarımız var sonuçta
Teşekkür ederim. İdrar testinde çıktı benim kiCok gecmis olsun kizlar Protein kacagi nasil oluyor hangi testle ortaya cikiyor ?
Ay ben video gorunce bile fenalasiyorum suan bunu yazarken bile kusasim varBende hep oyle)))
Hatta asmr eating videos izliyorum Youtubeda belki istahim acilir diye
Normalde benim bu hayatta tek keyf aldigim seylerin basinda lezzetli yemek yeme geliyor) hep dua ederdim istahim kesilsinama simdi yok yemek istiyorum ama olmuyor ve acliktan da oluyorum
Benimde testlerim yapilacak carsamba gunu insallah her sey yolunda cikarTeşekkür ederim. İdrar testinde çıktı benim ki
Aslinda suan dusununce benim de olduAy ben video gorunce bile fenalasiyorum suan bunu yazarken bile kusasim var
Yaaa bende inşallah iştahım kesilir kilo veririm demiştimBende hep oyle)))
Hatta asmr eating videos izliyorum Youtubeda belki istahim acilir diye
Normalde benim bu hayatta tek keyf aldigim seylerin basinda lezzetli yemek yeme geliyor) hep dua ederdim istahim kesilsinama simdi yok yemek istiyorum ama olmuyor ve acliktan da oluyorum
benim annemle teyzem aynı binada oturuyorlar ve doktor yatış verdiğinden beri beni bursa’ya çağırıyorlar. bu sebepten korkuyorum valla gitmeyeEvet canım minik kahve gibi geliyor herhalde normal
Ben zaten annemdeyim hiçbir iş yaptırmıyor yürüme çok dedi doktor okullar da kapalı hep evdeyim
Teyzemle annem de yedirdikçe yediriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?