Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Yaa Allah kolaylık versin inşallah sağlıklı doğum dilerim

Kızlar sizde de şey oluyor mu. Mesela aklıma bir yemek geliyo. Sonra bir anda gözümün önüne kustugum an hayali geliyor bulantılarım oluyo ama hiç kusmadım. Şuan karnım aç. Ama ne yemek düşünsem kusarım gibi
bunu şikayet olarak söylemiyorum. Hiperemezis olanlarımız var sonuçta

Benim o bazen haplarda oluyor o,içtiğimi düşünüp midem kalkiyor sabahları özellikle.Yemeğe henüz olmadıı

Merhabalar. Bende de protein kaçağı çıktı. Önceden yoktu halbuki. Doktor ne dedi peki? İlk haftalarda bu sorun çıktı canım sıkıldı.

Bende hep oyle)))
Hatta asmr eating videos izliyorum Youtubeda belki istahim acilir diye
Normalde benim bu hayatta tek keyf aldigim seylerin basinda lezzetli yemek yeme geliyor) hep dua ederdim istahim kesilsinama simdi yok yemek istiyorum ama olmuyor ve acliktan da oluyorum

Ay ben video gorunce bile fenalasiyorum suan bunu yazarken bile kusasim var

Yaaa bende inşallah iştahım kesilir kilo veririm demiştim çünkü şişkoyum. Ve yemek yemekten zevk alan bir insanım. Hele çay keyfi yapmak yanında bir şeylerle
Şuan çay demlemiyorum evde hiç kahve de içmiyorum. Hiç bir şey canım istemiyor. Suyu düzgün içmeye çalışıyordum bugün su ictigimi düşününce kusma emojisi geliyor geliyor aklıma 2 kilo verdim ben de bu sürede
Bu arada çayı kahveyi azaltinca dişlerim beyazlamaya başladı lekeler falan azaldı

Evet canım minik kahve gibi geliyor herhalde normal
Ben zaten annemdeyim hiçbir iş yaptırmıyor yürüme çok dedi doktor okullar da kapalı hep evdeyim
Teyzemle annem de yedirdikçe yediriyor
benim annemle teyzem aynı binada oturuyorlar ve doktor yatış verdiğinden beri beni bursa’ya çağırıyorlar. bu sebepten korkuyorum valla gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…