Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Aa ben de kahveyi sigarayı bıraktım dişlerime gidip bi bakayim az önce akşam içmem gereken hapi düşününce bi anlık mide bulantisi yaşadim. Ben midem boşalınca midem bulanıyor kızlar bugün yememeye başladım bunu fark ettim

Kızlar kendi doktoruma gittim çok şükür kanama alanı yok dedi detaylı bir şekilde her yere baktı. Kalp atışı 149 120 ile 160 arası değişmesi normalmiş. Rahim ağzı uzunluğunda da herhangi bir kısalma yok. Bebek ise tam adet günümle uyumlu ve bugün hiç kanamam olmadı. Çok şükür şu an her şey yolunda görünüyor

Masallah canım çok sevindim bir daha yaşatmasın Rabbim

Saclarim simdiden bembeyaz oldu. 4. Aydan sonra organic boyayla boyasak mi acaba ya?
Benim de dışarı çıkınca bandana takıyorum mecbur. Organik boyaya Dr tamam dese bile eşim kesinlikle boyatmaz. Oğlum da doğuma gitmesen 1 hafta önce boyatmistim 15 dk bekletip ve açık havada. Yine Allahin izniyle böyle yaparım gibi geliyor..

Burada bir kaç arkadaşın da kanama alanı gözükmese de kanamaları olmustu bunu Dr lar da tespit edemiyor maalesef.
Bende de tam tersi kanama alanı vardı ama hiç lekelenme dahi görmedim ben gerçi doktor toparlanmaya başlamış zaten dedi gebeliğin başında ikiz ihtimali olduğu için fitil yazdı gerçi belki ondan kanama oluşmamış olabilir de bilmiyorum

Canım çok almışsın dikkat et ve daha yolun basındayız normali 3 aydan sonra kilo alınması ben hiç almadım hatta verdim bagirsaklarimda problem olmasına rağmen karnım 6 aylıkmış gibi sis ama tartıda değişen bisey yok doktor bagirsak yada midende problem var dedi bana

Aslında gazda alt karinda kramp ve sancı mide bulantısı halsizlik yapabiliyor belki hamilelik belirtisi olarak anlamissindir bende ilk günden beri şişlik var ya kilo almadım hiç hatta eksi ikideyim ama karnım sis belirtilerim 7. Haftada başladı ve çok kötü öğrenme ve mide bulantısı ya çok zor bir dönem ve hala gecmedi

Amin canım ben tam bir ayi doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum ya çok fazla ultrasun yapılması da sikintili bir durum ya kuzenim Kanada da oturuyor o 16. Haftadan sonra görmüş bebeğini doktor ultrasun zararlı demiş hamileliği boyunca 2 veya 3 kere girmiş düşün Almanya’da da yasak zaten belli bir haftaya kadar giremiyorsun ultrasuna bence vardır bi bildikleri bide Merak ettiğim bisey var kızlar Detaylı ultrasun a girmeyi düşünüyor musunuz gerekli mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…