Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
20. Hafta mı nasıl.hissetmiyolar ya ne güzel hayat

20. Hafta mı nasıl.hissetmiyolar ya ne güzel hayat
Karnında bebek hareket etmeye başlayınca hamile olduğunu anlamış doktora gitmiş ne folik asit kullanımı ne ikili test sadece detaylı ya yetişebildi bebeği de maşallah iyi.Prenses hamilelik diyorlar herhalde buna .

Bu prensesten öte yav kraliçe falan

Başta beta hcg iki kat artmadığı için sağlık ocağındaki doktor düşük riski olabilir demişti kadın doğum doktoruna söyledim keseyi
Görünce beta hcg önemsemedi ama hamileliğin başından beri Progesteron fitil ve coraspirin kullanmamı söyledi herhangi bi risk var mı dediğimde yaşından dolayı dedi.Testler için de yine yaşından dolayı riskli direk fetal dna yap diye ısrar ediyor ne soruyorsam yaşından dolayı diyor :) 37 yaşında ilk doğuracak ben miyim yoksa sıkıntılı bi durum var doktor mu söylemiyor anlamadım geçen hafta her şey yolundaydı kalp atışını da duyduk şükür ama bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı mesela.

Ben de 9+1 im. Yasim 38. Cok ilginc, senin tersi bir durum olarak yaşla ilgili ben doktoruma bir sey soylesem bile beni durduruyor, bir alakasi yok diye.

Evet testler icin belli bir yaş sonrasına özellikle soyluyorlar, o da normal ama

Ben de 9+1 im. Yasim 38. Cok ilginc, senin tersi bir durum olarak yaşla ilgili ben doktoruma bir sey soylesem bile beni durduruyor, bir alakasi

Ben de 9+1 im. Yasim 38. Cok ilginc, senin tersi bir durum olarak yaşla ilgili ben doktoruma bir sey soylesem bile beni durduruyor, bir alakasi yok diye.
Olumsuz bir şey görse söyler heralde dimi? Zaten beta hcg yavaş arttı diye başta çok korkuttular hala da o tedirginlikle devam ediyorumGeçen kontrolde Progesteron rahatsız ediyor dedim o zaman bırak ağrın olursa kullan dedi bir hafta sonra kontrole çağırdı inşallah sorun yoktur ama doktorun tavrı tedirgin ediyor.

Icini ferah tut ,bence olumsuz bir durumu gizlemezler ama sık takip yapmak istemesi de guzel, senin de için rahat eder. Ben de pazartesi gidicem doktor randevuma.

Dr dan dr a değişiyor bu konular . Fetal özel istek gibi bişey bu son zamanşarda duydum bende

kızlar bu mide bulantısı icin ne yapabilirim acliktan ölecegim ama yiyemiyorum kusucam korkusuyla. bas agrısı ve mide bulantısı gerçekten cok zormus yerımden kalkamıyorum cidden ıyıce mala bagladım gibi bisey oldu

Icini ferah tut ,bence olumsuz bir durumu gizlemezler ama sık takip yapmak istemesi de guzel, senin de için rahat eder. Ben de pazartesi gidicem doktor randevuma.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız miniklerimizden:)

Dr dan dr a değişiyor bu konular . Fetal özel istek gibi bişey bu son zamanşarda duydum bende
Evet ben de 7 yıl önce oğlumda hiç duymamıştım ilk defa duydum.Taşınacağımdan doktor değiştirmek zorundayım zaten 11-12. Haftalarda oluyor değil mi bu tarama testleri o zaman bulduğum doktora da danışacağım artık.

Çok zor gerçekten prilam bana iyi geldi siz kullanıyor musunuz ?. Bir de su içemiyordum o da halsizlik yapıyor pipetle yudum yudum içince bulantı da azalıyor

Aslında bulantı ve kusma iyi bir şey :) bebişin hayatta olduğunu gösteriyor. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğunda ilk belirtim mide bulantısının geçmiş olmasıydı

İnşallah canım doktorun biri kızdı bana seni 1 düşük mü bu hale getirdi bebeğinin kalp atışı var kanama alanın yok sağlıklı bir gebelik rahat ol dedi. Kadın o kadar alışmış ki
Ben de dün Türkiyedeki belki de en iyi perinatoloğa muayene oldum, doktor kan pıhtılaşması için iğne bile kullanma dedi çok şaşırdım :)) o kadar rahattı ki. Ben muayene olmayı beklerken bile ağlıyordum. Düşük psikolojisi bambaşka gerçekten

Çok zor gerçekten prilam bana iyi geldi siz kullanıyor musunuz ?. Bir de su içemiyordum o da halsizlik yapıyor pipetle yudum yudum içince bulantı da azalıyor
hayır her hangı bısey kullanmıyorum doktor yazmadan eczaneden alamazmıyım

Evet şimdilik öyle gözüküyor ama bence ilerleyen zamanlarda ikili üçlü tarama testi gibi olacak. Önceki yıllarda detaylı ultrason vs de yoktu sonuçta. Pek özel bir istek değil aslında, bebekle ilgili daha net sonuç verdiği için tercih ediliyor denilebilir

Sanırım fetal dna yaptıracağım ben, taramaya bonus olarak cinsiyette net öğreniliyormuş. Onu da öğrenmiş olurum
Bu fetal dna yi ilk defa burda duydum araştırma da yapmadım nerde yaptırılıyor ki

Ah canım gerçekten öyle rabbim kimseye yaşatmasın. Bu gebeliğim de şunu anlamış oldum. Aslında oğlumda da da anlamıştım ama aradan 8 yıl geçince unuttum hâliyle. 2. Gebeliğim baştan sıkıntılı başlamıştı benim. Önce nefes darlığı sonra ufak tefek kanamalar sonra biranda kanama kesildi sandım ki problem yok kalp atışını duymak için gittiğimde göremiyorum dedi doktor o an gözümün önünden gitmedi uzun süre. Yani sorunlu bebek olunca vücut onu atmak istermiş. Birde ben düşükten sonra öyle şeyler yaşadım ki. Rabbim nasip etmediyse vardir bi hayır dedim hep sonrasında. Hayatım duzene girdi derken bu sefer de gebe kalamadim. Doktor oyaladı 1 sene sonra infertiliteye git dedi gittim hsg çektiler tek tüpün kapalı senin normal yolla çocuğun olmaz tup bebek dediler. Ama inancımi hiç kaybetmedim Rabbime dua ettim. Çok şükür kabul etti. Bı rüyada gibiyim inanamıyorum hala bı mucize bence.Bunda çok şükür hiç sorun yaşamadım inşallah rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağımıza almayı nasıp eder. Biraz uzun yazdım hormonsal şeylerden sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…