Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Aslında bulantı ve kusma iyi bir şey :) bebişin hayatta olduğunu gösteriyor. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğunda ilk belirtim mide bulantısının geçmiş olmasıydı
Ay bende ya prilam almıştım ertesi gün ne koku hassasiyeti ne bulantı kalmıştı o zaman anladım ama konduramamistim

Masallah 4 ay daha bekleseymiş doğum yapınca öğrenirmiş

Evet 11. Haftada başlıyor 14. Haftaya kadar olması gerekli

Bende tek tüplüyüm biri tıkalı cok doktora gittim hiçbiri bana doğal yolla gebe kalamazsın demedi hatta ben tüp bebek yada ameliyat istediğimde bile doktorum izin vermedi bir buçuk sene deniyecez dedi şükür tedavimin 8. Ayinda kendiligimden hamile kaldım Bazı doktorla gerçekten çok acımasız ya şaşırıyorum doktor çok önemli bazen bebeğimi görecem den çok doktoromu görecem diye mutlu oluyorum güler yüzü anlayışı çok iyi hissetriyor

Doğrudur test hakkında pek bilgim yok fiyatlarını duyunca bi şaşırmadım değil cinsiyetini bi iki video izlemiştim cinsiyetini erken öğrenmek için mi ne yapmıştı ilk öyle duydum ama sanırım başka şeyler için asıl yapılıyormuş

Yani değilsin 49 yasinda hamile kalanda var sen takilma hersey allahtan gelir nasıl iyi hissediyorsan öyle yap yaptırmak istiyorsan yaptır istemiyorsan yaptırma

Ben de 38 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allahın takdir herkesin başına her şey gelebilir. Bu yaşa falan da bakmaz. Hamilelik zor bir süreçmiş yaşayınca anlıyorum. Bana da en başından progestan ve coraspirin verdi doktorum. Riskli demedi. 8. Haftaya kadar iki haftada bir çağırdı şimdi 4 hafta sonra gel dedi. Rahat olun inşallah her şey yolunda gider hepimiz için.

Günaydınnn ben de senin gibiyim, bu sabah kusma raddesine geldim ama hala kusmadım. Ayran yaptım gevrekle (biz gevrek diyoruz simit yani) yiyorum o iyi geliyo bilgin olsun bi de soğuk meyve

Günaydınnn ben de senin gibiyim, bu sabah kusma raddesine geldim ama hala kusmadım. Ayran yaptım gevrekle (biz gevrek diyoruz simit yani) yiyorum o iyi geliyo bilgin olsun bi de soğuk meyve
Bana da ayran çok iyi geliyor
Benim bazen yorgunluk halsizlik hariç belirtim olmuyor bazen aşırı kötü oluyorum
Dün 10da uyuyakalmışım bildiğin

Tabiki, zaten Türkiyede cinsiyet belirlemek ve raporlamak yasak. Fetal dna ile bebeğin dna analizi yapıldığı için cinsiyette görülüyor tabi içerisinde.

Bu fetal dna yi ilk defa burda duydum araştırma da yapmadım nerde yaptırılıyor ki
Önceden İstanbul ve Ankara da belli laboratuvarlar ciddi bir rakama yapıyorlardı, yavaş yavaş çoğu laboratuvar ve özel hastaneler yapmaya başladı. Benim Bursada gittiğim özel hastane kendi bünyesinde yapıyor, dışarıda yapan laboratuvarlarda var ama henüz onları araştırmadım.

Bursada hangi hastaneye gidiyorsunuz ne kadar dedi :) ben yaptırmayı düşünmüyorum ama cinsiyet kesin belli oluyor mu

Bursada hangi hastaneye gidiyorsunuz ne kadar dedi :) ben yaptırmayı düşünmüyorum ama cinsiyet kesin belli oluyor mu
Medicana 15bin dedi canım. Evet cinsiyet kesin belli oluyor. Ben cinsiyet için yaptırmayı düşünmüyorum, geri kalan taramalar için düşünüyorum şu an.

Günaydın hanımlar.. Bu sabah ilk öğürmemi yaşadım. Kusma diyemiyorum çünkü bomboş öğürdüm. Tam 10.haftanın ilk günü bugün. Kalkıp kahvaltı hazırlamak istedim mutfaktaki bezin kokusu midemi bulandırdı. Midem boştu bişey kusamadım ve safra kesem olmadığı için safra da kusamadım. Şu an perişan haldeyim biliyorum midem boş ama midemden kursağıma kadar doluymuş gibi kusma hissi var. Bu haftaya kadar kusanlara Allah gerçekten sabır versin

Aslında bulantı ve kusma iyi bir şey :) bebişin hayatta olduğunu gösteriyor. Geçen sene bebeğimin kalbi durduğunda ilk belirtim mide bulantısının geçmiş olmasıydı
Benim bulantılarım azaldı ya. İnşallah her şey yolundadır.

haddimi aşmıyorsam, neden düşünmüyorsun? Ya çevremde yaptırmayan hiç olmadı. Burada karşılaştım ilk defa da, sebebini merak ettim
Canım ben özel eğitim öğretmeniyim başta bende anlamazdım neden düşünmüyorlar diye çünkü derslerde bile gördüm taramaları vs. Ama tarama sonuçları olan şeyi değiştirmeyecek gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan. Hamileliğimi stresle geçirmek istemiyorum sonuçları görüp. Şu an fikirlerim böyle doktorla konuşmadım henüz yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Benim doktorum mecbur bırakmadı. Ben yapmayı tercih ediyorum dedi. Fetal dna için tamamen bize bıraktı hatta. Ama ikili tarama için plesanta ile ilgili bilgi edebiliyorum onun için yapmayı tercih ediyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…