Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Sağlıkla gelsinler inşallah ben ilk bebeğimi kaybetmiştim çok tedirginim her günüm endişeler içinde geçiyor …
Düşük yapanlarda sanırım oluyor bu bende de hep bi korku.hiç bir sorun olmamasına rağmen korku ve heyecanla girdim doktorun yanına. Çünkü önceki kaybimda çok kötü olmuştum. Şimdi Kalp atışını görmek o kadar güzel bir şey ki . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah zamanında gelsin yavrularımız sağlıkla

Anaaa gerçekten ortada seninki sürprizli biri bence
Bi önceki mesajında sat sormuşsun, 5 haziran benim canım. Seninle aramızda gün var sanırım
Benimde 8 haziran ben daha kalp atışını dinlemedim acile gitmiştim oradaki dr kalp atışı var demişti ertesi gün randevum vardı cins birine denk geldim ne usg kağıdı verdi ne dinletti dün gitmişsin neden geldin dedi acile mide ağrılarım yüzünden gitmiştim oysaki bebekşe alakası yok bende daha randevu alıp gitmedim en son acilde öğrenmiştim 7+3 dü şimdü 8+3 sanırım

hadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum ya
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Sağlıkla büyüsün inşallah

Canım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?

Bende de aynı durum. Göğüslerimi kontrol ediyorum, bulantım hafilesin telaşlanıyorm. Artık şu 2.trimester gelse de biraz keyfini çıkarabilsek.

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, dinleyeceğim :)

Benim ilki kizdi ve hic dokulmem olmamisti canim 2 yil emzirdim hatta o zaman dahi olmadi
Doğrudur canım. Benim öylesine aklıma geldi. Nasip
munzevimsi nin yorumu bende merak ediyorum
Yazdım aslında 7+4 te tek kalp atışı aldık. 10. Haftamda başka doktor gördü ikiz olduğunu
Canım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?
Canım sürekli ikiz meselesi konusulunca şuan ikizlere hamileymisim gibi oldu. Benim ikizlerim 4 yaşını geçti. Şuan tek gebelik. Çift yumurta bir kızım bir oğlum var

Evet ben de iki kontrolde de bayılıcam sandım, hep bir korku. Amin inşallah kucağımıza sağlıkla alalım bu günleri düşünüp güleriz :)

Evet canım valla öyle sandım ama sonra çnceki yazışmaları gördüm fark ettim

hadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum ya
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Sağlıkla büyüsün inşallah
Bana kalırsa 13 14. Haftalarda ama eşim artık bu hafta git dedi nedense bu hamileliğimfe pek gidesim gelmiyor

Selam sağlıkla alalim kucağımıza insallahbende 10+3 teyim çarşamba günü bende sadece nipt (fetal ) dna testi yaptıracağım.ya benimde çok burnum tıkanıyor bazen nefes alamıyorum özellikle akşamları 2 yastıkla yatıyorum rahat uyumak için ama bu şükür sağlıklı olsunlar yeter

Kizlariniza hamile olurken mi tursu yiyordunuz?) ben de oyle duymusum. Erkekte tatli kizda eksi yeniliyor diye. Ama artik teoriler degismis insanlarinvideolarda tam tersini nedense gosteriyorlar anlamadim.
Aminn hayirlisi ne ise o da olsun InsAllahama oglunuz olur bence

Evet kızlar tursu kavonozu ile geziyordum inşallah doğuö sonrası gider bu tiksintim ilk gebelikte kekikten tiksinmiştim 11 yıl geçti hala yiyemem. ecet bende tam tersi duyuyorum tatlı yiyorum kızım olacak turşu yiyorum oğlum olacak diye tabi herseyin başı sağlık sağlıklı hayırlı evlad olsunlar önce sonra gönlümüze göre olsun Kim ne istiyorssa Rabbim hayırlı bi şekilde versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…