Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Arkadaşlar merhaba, benim sat 6 haziran doğum tarihi 13 mart diye gözüküyor. Burası aktif diye sormak istedim. Şu an aşırı başım agriyo hamile olduğumdan beri ilk kez ağrıdı sizce parol alayim mi? Yoksa geçmesini mi bekleyeyim. Bas ağrım agri kesicisiz geçmez normalde sizce ne yapayım?

Gecmis olsun canim
Suan benim de basim agriyor ama icmeyecegim ilac. Bence uyumaya calis sen de. Doktora sormadan kesinlikle ilac alma

Benim de 6 haziran canim herkesin hamileligi farkli oldugundan tavsiye veremem ama ben bas agrisinda paracetamol aliyorum, hangi doktora sorsam sakinca gormemisti. ibuprofen riskli, onu kesinlikle almiyorum. Ama.senin baska bir ozel durumunu vardir belki bilemiyorum.tabi.

Öncelikle geçmiş olsun. Hamilikte ani giren baş ağrısında ilk olarak tansiyonunuzu ölçün mutlaka, benim ilk hamileliğimde baş ağrılarımın tüm sebebi tansiyon yükselmesiydi. Eğer tansiyonunuz yüksekse limonlu su içebilirsiniz ama sonrasında mutlaka tansiyon takibi yaptırın çünkü 20. haftadan sonra maalesef riskli oluyor. Onun dışında tansiyon sebepli değilse parol alabilirsiniz ama plus olanları kullanmıyoruz. Tekrardan geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Başım ağrıdığında hiç tansiyon olcturmemistim ama genel olarak hep tansiyonum düşük çıkıyor. 9a 5 10a 7 o civarlarda hep. Bugün bir eczaneye uğrayıp tansiyonumu olctureyim o zaman. Belki de dediğiniz gibi yükseldiği için ağrımaya başladı. çok teşekkürler tekrardan.

Aa ne güzel aynı güne denk gelmek sevindirdi özel durumum muhtemelen yoktur diye düşünüyorum. Hamilelik öncesinde de sık sık baş ağrısı yaşardım. Ağrı kesicisiz geçmeyen bir ağrım oluyor. Şu an mesela uyudum uyandım hala devam ediyor içmediğim sürece de heralde geçmez. Şimdi hamileyim diye dayanmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…