Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar günaydın, alt karında ve makat bölgesinde gaz sancısı kramp hisseden var mı, gazım var ama çıkaramıyorum gibi bir sancı çekiyorum 15 dakikadır

Başınızın ağrıdığı esnada ölçmeniz daha iyi olur. Ayrıca mutlaka evde tansiyon aleti bulundurun, her gebenin mutlaka evinde bulundurması gerekir özellikle 20. hafta itibariyle.

Aynısı evet zorla kalktım ofise geldim açıldım biraz ama ara ara ürperti gibi üşüme geliyor halsizlik te var bilemedim çok garip valla

Kızlar selam ,
Aranızda spiral taktıran taktırmayı düşünen var mı ? Bir türlü karar veremedim bakır mı hormonlu mu? Deneyimleriniz ya da çevrenizden duyduğunuz şeyler varsa çok ihtiyacım var şuan. 4,5 ay oldu doğum yapalı bakırda kanama çok oluyor uzun sürüyor dediler. Hormonlu da çok kilo yapıyor dediler. Zaten şiştim hamilelikte. Bana bi yol gösterin canımlar

Bana da bazen oluyor aşırı gaz yaptı hamilelik normaldir canım rahat ol
Şükür geçti canım, benim ilk gebeliğimde ani başlayan gaz sancısına benzer kramplar yaşadım ve 2.gün geçmeyince artık hst ye gittiğimde düşük başladığını öğrendim o yüzden cok pimpirikli oldum ya, rüyamda da bebeğim doğmuştu emziriyorken gördüm kendimi duygularım o kadar karışık ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…