Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benim doktorumda aynısını söyledi eğer ben sıkıntılı bir durum görürsem sana kesin yaptır derim dedi eğer görmezsem de siz bilirsiniz artık yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi ikili 3 lü ve fetal DNA testlerini

Aa oyle mi, sizden duymus oldum, haberim yoktu.
Yani çok temiz çok güzel bi hastane ve orda Pınar hanım var cok iyi cok tatlı bir doktor nasip olursa onunla ilerlemeyi düşünüyorum, özel hastanelerden artık korkar olduk bazı malum haberler sonrası tabi. Bi de ben daha once de şehirde yatmak zorunda kalmıştım ilk gebeliğim düşük oldugunda ve tek kişilik özel odada cok rahat ettirildim o yüzden oraya cok sıcağım. Özeldeki gibi oda süsleme vs olmayacak tamam ama iyi bir doktorla temiz bir hastanede doğum yapıp evime geçmek bana yeterli geliyor

Yaa senin adına cok sevindim, hem hastaneye hem doktora guven duymaya cok ihtiyacimiz var. Tam olarak bunlara karar verince kafamız da rahat ediyor. Ben yurtdisindayken ilk hamileligimde ozele gitmistim her sey iyi olsun diye ama doktor icime sinmedi, gebeligimin de sonlanmasi gerekmisti devlete gectim ve her seye titizlikle, hassas yaklasmislardi, cok memnun kalmistim. O yuzden her özel hastane de mutlu edemiyor dedigin gibi.

Ayy inşallah hemen geçsin
Benim bulantim olmadı çok şükür ama midem şis gibi hissediyorum ağzımın tadı zehir gibi ne yesem arada Gaz sancim oluyor buna çok şükür diyelim bende bugün tam 11 haftalik oldum 1 hafta aramiZ

Oyy maşallah
Evet, 1 haftaymış. Bunlara şükür gerçekten ya, o şişlik falan geçmicek gibime geliyor

Aynen öyle canım özele de gittim ama özel sadece para derdinde, devletteki o kadar iyi ilgileniyor ki umarım sağlıkla devam eder de kucağımıza alırız evlatlarımızı

Geçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söyledi %90 erkek demiş doktoru ve erkek olmuş
Acaba anlıyor olabilir mi doktorlar
Detaylıda doktor iyiyse görüyormuş cinsiyeti arkadaşımda 11+6 da gitmiş doğru çıktı doktorun dediği cinsiyet bende aynı hafta gitmeyi bekliyorum

Detaylıda doktor iyiyse görüyormuş cinsiyeti arkadaşımda 11+6 da gitmiş doğru çıktı doktorun dediği cinsiyet bende aynı hafta gitmeyi bekliyorum
Sormayı düşünmüyordum doktor söyleyene kadar ama kurt düşürdü içime, sende destekledin hahahaha 12.hafta gidicem sorayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…