- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.721
Benim doktorumda aynısını söyledi eğer ben sıkıntılı bir durum görürsem sana kesin yaptır derim dedi eğer görmezsem de siz bilirsiniz artık yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi ikili 3 lü ve fetal DNA testleriniBenim 3 hamileliğim de aynı döneme denk geldi. Oglum 37+2 de normal doğumla gelince kova olduKızım zamanını doldurup gelmeyince ve 4 kiloyuda gecınce benım ıstegımle sezeryan ile balık burcu bakalım bunda da en güzel zamanda en güzel sekılde gelir inşallah
Benim yaşadıgım yerde ense kalınlıgı vs uzunca bir tarama yapıp risk görürlerse fetal dna yapılıyor, sigorta karsılıyor. Tabi istersen hiç bir risk cıkmasa da kendin ödeyip yaptırabılırsın. Haftaya cuma inşallah ayrıntılı usg den güzel haberler alır paylasırım
Yaaa inşallah hadi bakalımErkek galiba
Yani çok temiz çok güzel bi hastane ve orda Pınar hanım var cok iyi cok tatlı bir doktor nasip olursa onunla ilerlemeyi düşünüyorum, özel hastanelerden artık korkar olduk bazı malum haberler sonrası tabi. Bi de ben daha once de şehirde yatmak zorunda kalmıştım ilk gebeliğim düşük oldugunda ve tek kişilik özel odada cok rahat ettirildim o yüzden oraya cok sıcağım. Özeldeki gibi oda süsleme vs olmayacak tamam ama iyi bir doktorla temiz bir hastanede doğum yapıp evime geçmek bana yeterli geliyorAa oyle mi, sizden duymus oldum, haberim yoktu.
Yaa senin adına cok sevindim, hem hastaneye hem doktora guven duymaya cok ihtiyacimiz var. Tam olarak bunlara karar verince kafamız da rahat ediyor. Ben yurtdisindayken ilk hamileligimde ozele gitmistim her sey iyi olsun diye ama doktor icime sinmedi, gebeligimin de sonlanmasi gerekmisti devlete gectim ve her seye titizlikle, hassas yaklasmislardi, cok memnun kalmistim. O yuzden her özel hastane de mutlu edemiyor dedigin gibi.Yani çok temiz çok güzel bi hastane ve orda Pınar hanım var cok iyi cok tatlı bir doktor nasip olursa onunla ilerlemeyi düşünüyorum, özel hastanelerden artık korkar olduk bazı malum haberler sonrası tabi. Bi de ben daha once de şehirde yatmak zorunda kalmıştım ilk gebeliğim düşük oldugunda ve tek kişilik özel odada cok rahat ettirildim o yüzden oraya cok sıcağım. Özeldeki gibi oda süsleme vs olmayacak tamam ama iyi bir doktorla temiz bir hastanede doğum yapıp evime geçmek bana yeterli geliyor
Ayy inşallah hemen geçsinGöğüs ağrım hiç geçmedi canım ilk günden beri. Gazım var halaprobiyotik verdi onun için doktor. 1 haftadır kalça ağrım var çok fazla, gün geçtikçe artıyor gibi ona da magnezyum verdi. Buna şükür, başka bişeyim yok
Senin nasıl ? Bulantın falan var mı ? Kaç haftalıktın bir de kaçırdım orayı sanırım kusura bakmaben yarın tam 10 haftalık olacağım
Oyy maşallahAyy inşallah hemen geçsin
Benim bulantim olmadı çok şükür ama midem şis gibi hissediyorum ağzımın tadı zehir gibi ne yesem arada Gaz sancim oluyorbuna çok şükür diyelim bende bugün tam 11 haftalik oldum 1 hafta aramiZ
Aynen öyle canım özele de gittim ama özel sadece para derdinde, devletteki o kadar iyi ilgileniyor ki umarım sağlıkla devam eder de kucağımıza alırız evlatlarımızıYaa senin adına cok sevindim, hem hastaneye hem doktora guven duymaya cok ihtiyacimiz var. Tam olarak bunlara karar verince kafamız da rahat ediyor. Ben yurtdisindayken ilk hamileligimde ozele gitmistim her sey iyi olsun diye ama doktor icime sinmedi, gebeligimin de sonlanmasi gerekmisti devlete gectim ve her seye titizlikle, hassas yaklasmislardi, cok memnun kalmistim. O yuzden her özel hastane de mutlu edemiyor dedigin gibi.
Geçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söylediYaaa şubat grubu yavaştan cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar, bizim de az kaldı
Detaylıda doktor iyiyse görüyormuş cinsiyeti arkadaşımda 11+6 da gitmiş doğru çıktı doktorun dediği cinsiyet bende aynı hafta gitmeyi bekliyorumGeçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söyledi%90 erkek demiş doktoru ve erkek olmuş
Acaba anlıyor olabilir mi doktorlar
Sormayı düşünmüyordum doktor söyleyene kadar ama kurt düşürdü içime, sende destekledin hahahaha 12.hafta gidicem sorayım bariDetaylıda doktor iyiyse görüyormuş cinsiyeti arkadaşımda 11+6 da gitmiş doğru çıktı doktorun dediği cinsiyet bende aynı hafta gitmeyi bekliyorum
Insallah canim, sureclerimiz saglikla ve huzurla gecsinAynen öyle canım özele de gittim ama özel sadece para derdinde, devletteki o kadar iyi ilgileniyor ki umarım sağlıkla devam eder de kucağımıza alırız evlatlarımızı
Benim 12. Haftada perinatolog detayli bakicak, kesin nipt oncesi bi tahmin gelir o gunSormayı düşünmüyordum doktor söyleyene kadar ama kurt düşürdü içime, sende destekledin hahahaha 12.hafta gidicem sorayım bari
Gelir gelir baksana varmış öğrenenlerBenim 12. Haftada perinatolog detayli bakicak, kesin nipt oncesi bi tahmin gelir o gun
Herkes kız bekliyor biz de. Erkek deyip sasirtir belki herkesiGelir gelir baksana varmış öğrenenler
Benimde oğlan diyorlarHerkes kız bekliyor biz de. Erkek deyip sasirtir belki herkesi
2.trimestere az kaldi en rahat ozamanlar ozamanmis bekleyip gorecezOyy maşallah
Evet, 1 haftaymış. Bunlara şükür gerçekten ya, o şişlik falan geçmicek gibime geliyor
Benim sol kasıkta oluyorAy ben bennnnkot pantolonlar sıkıyor ya göbek deliği etrafında anlık batma gibi his oluyor mu sende de
Yaaa bana doktorum 10. haftada böyle bir tahmin yapsa bile ciddiye almam ben ya kalan %10 ihtimal sebebiyleGeçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söyledi%90 erkek demiş doktoru ve erkek olmuş
Acaba anlıyor olabilir mi doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?