Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Gecmis olsun canim
Suan benim de basim agriyor ama icmeyecegim ilac. Bence uyumaya calis sen de. Doktora sormadan kesinlikle ilac alma
Çok teşekkür ederim canım. Uyudum uyandım şimdi devam ediyor :) biliyordum edeceğini o yüzden buraya sormak istedim. Napicam bilmiyorum. Buradan bir arkadaş tansiyonuna bak dedi. Bir eczaneye uğrayıp olctureyim. Eğer yukseldiyse limonlu su icicem.

Herkese selam 10+5 . Haftadayım sabaha karşı aşırı üşüme titreme ile uyandım bu sıcakta ve üzerine terleme terledikçe de titreme oldu şuan biraz daha iyi gibiyim ama hala üşüyorum ateşimde yok başına gelen var mı ? Anlam veremedim.

Gecmis olsun canim. Evet olctur tansionunu. Bende hep basimin arkasi agriyor, damarlarim arka tarafta bum bum atıyor dokunduğumda ondan biliyorum:)
Ama doktor bana ne agrim olsa paracetamol ilacini sadece ice bilecegimi demisti. (Yurtdisindayim, buradaki doktorum)

Benimde sağ başımın yan tarafı şakaklarım da çok baskı hissediyorum genelde oralar agriyo damarlarimi hissediyorum :) çok ağırlık yapıyor mesela kafam bazen geriye gidiyor gibi hissediyorum. Ben sormadım daha hiç ne kullanabilirim diye. Sadece duymuştum parol icilebildigini. Ben de İstanbuldayım.

kizlar istanbul avrupa yakasında olan var mı hangi hastaneye doguma gitmeyi düsünüyorsunuz hic fiyat aldınızmı
Ben istanbul avrupada etrafıöda esenler madicalde yapan 2 arkadasım var 25bn doğuö ücreti 10 filan oldubdoğuö yapalı ama seneye kadar değişir ben suan devlete gidiyorum

Bende cok sik oluyor.hormon kaynakli 2 gece once tir tir titredim ustume yorgan aldim.hava 27 derece idi.ardindan 2 saat sonra su gibi terledim.hasta degilim..ilk hamilelikte de oyle idi:)

Tansionuna baktir canim mutlaka. Hatta al evinde bulunsun hep

Aynı durumdayım ya bende sabaha karşı bir titreme tuttu hala yataktan çıkamıyorum üşüyorum diye yorgan var üstümde normalde sıcaktan duramazdım bende endişelendim ya sıcak bir duş alsam iyi gelecek ama yorganı üstümden artınca titreme geliyor

Ben de kontrol ediyorum tansiyonumu fakat hep normal ama baş ağrısı benim de başıma bikaç kez geldi. Normalde hiç baş ağrısı yaşamam ama çok yoğun şekilde geldi mi tüm gün gitmiyor.

Evet Bende su an tahmini dogum 12.03 gorunuyor degisir tabii daha. Benim bas ağrım da gecmeyen turden, ben o yuzden agri kesici sadece 1 tane aliyorum. Icmezsem daha kotu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…