- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.761
Çok teşekkür ederim canım. Uyudum uyandım şimdi devam ediyor :) biliyordum edeceğini o yüzden buraya sormak istedim. Napicam bilmiyorum. Buradan bir arkadaş tansiyonuna bak dedi. Bir eczaneye uğrayıp olctureyim. Eğer yukseldiyse limonlu su icicem.Gecmis olsun canim
Suan benim de basim agriyor ama icmeyecegim ilac. Bence uyumaya calis sen de. Doktora sormadan kesinlikle ilac alma
Gecmis olsun canim. Evet olctur tansionunu. Bende hep basimin arkasi agriyor, damarlarim arka tarafta bum bum atıyor dokunduğumda ondan biliyorum:)Çok teşekkür ederim canım. Uyudum uyandım şimdi devam ediyor :) biliyordum edeceğini o yüzden buraya sormak istedim. Napicam bilmiyorum. Buradan bir arkadaş tansiyonuna bak dedi. Bir eczaneye uğrayıp olctureyim. Eğer yukseldiyse limonlu su icicem.
Benimde sağ başımın yan tarafı şakaklarım da çok baskı hissediyorum genelde oralar agriyo damarlarimi hissediyorum :) çok ağırlık yapıyor mesela kafam bazen geriye gidiyor gibi hissediyorum. Ben sormadım daha hiç ne kullanabilirim diye. Sadece duymuştum parol icilebildigini. Ben de İstanbuldayım.Gecmis olsun canim. Evet olctur tansionunu. Bende hep basimin arkasi agriyor, damarlarim arka tarafta bum bum atıyor dokunduğumda ondan biliyorum:)
Ama doktor bana ne agrim olsa paracetamol ilacini sadece ice bilecegimi demisti. (Yurtdisindayim, buradaki doktorum)
Ben istanbul avrupada etrafıöda esenler madicalde yapan 2 arkadasım var 25bn doğuö ücreti 10 filan oldubdoğuö yapalı ama seneye kadar değişir ben suan devlete gidiyorumkizlar istanbul avrupa yakasında olan var mı hangi hastaneye doguma gitmeyi düsünüyorsunuz hic fiyat aldınızmı
Sizden sonrq ben devam ettirwbilirim eylüle kadar öğrenmiş olurum yeni üye olduğum için liste ne onu bile bilmiyorumBen ilgilenebilirim ancak sadece Eylüle kadar.Sonrasında iş başlıyor yoğun olacağım.
Bende cok sik oluyor.hormon kaynakli 2 gece once tir tir titredim ustume yorgan aldim.hava 27 derece idi.ardindan 2 saat sonra su gibi terledim.hasta degilim..ilk hamilelikte de oyle idi:)Herkese selam 10+5 . Haftadayım sabaha karşı aşırı üşüme titreme ile uyandım bu sıcakta ve üzerine terleme terledikçe de titreme oldu şuan biraz daha iyi gibiyim ama hala üşüyorum ateşimde yok başına gelen var mı ? Anlam veremedim.
Tansionuna baktir canim mutlaka. Hatta al evinde bulunsun hepBenimde sağ başımın yan tarafı şakaklarım da çok baskı hissediyorum genelde oralar agriyo damarlarimi hissediyorum :) çok ağırlık yapıyor mesela kafam bazen geriye gidiyor gibi hissediyorum. Ben sormadım daha hiç ne kullanabilirim diye. Sadece duymuştum parol icilebildigini. Ben de İstanbuldayım.
Benimde ilk hamileliğim o yüzden çok panik yaptım noldu anlayamadım,:)Bende cok sik oluyor.hormon kaynakli 2 gece once tir tir titredim ustume yorgan aldim.hava 27 derece idi.ardindan 2 saat sonra su gibi terledim.hasta degilim..ilk hamilelikte de oyle idi:)
Ani hormon artislari neden oluyor.bende bu hafta cook sık oldu.bazen belimden sirtimdan soguk vuruyor gibi oluyor.usume titreme..ardindan alev alev yanmalar.ama ustunuzu sık degistirin terledikten sonra hasta etmesin sizi.Benimde ilk hamileliğim o yüzden çok panik yaptım noldu anlayamadım,:)
İlk sayfa var ya orda liste yapılıyor kese ne zaman öğrenildi cinsiyet ne gibiSizden sonrq ben devam ettirwbilirim eylüle kadar öğrenmiş olurum yeni üye olduğum için liste ne onu bile bilmiyorum
Birde susuz kalmadiginizdan emin olun.dehidrasyon kaynaklida olabiliyor.Benimde ilk hamileliğim o yüzden çok panik yaptım noldu anlayamadım,:)
Çok teşekkür ederim:)Birde susuz kalmadiginizdan emin olun.dehidrasyon kaynaklida olabiliyor.
herkese merhabaKızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Aynı durumdayım ya bende sabaha karşı bir titreme tuttu hala yataktan çıkamıyorum üşüyorum diye yorgan var üstümde normalde sıcaktan duramazdım bende endişelendim ya sıcak bir duş alsam iyi gelecek ama yorganı üstümden artınca titreme geliyorHerkese selam 10+5 . Haftadayım sabaha karşı aşırı üşüme titreme ile uyandım bu sıcakta ve üzerine terleme terledikçe de titreme oldu şuan biraz daha iyi gibiyim ama hala üşüyorum ateşimde yok başına gelen var mı ? Anlam veremedim.
Yaş 29Kızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Ben de kontrol ediyorum tansiyonumu fakat hep normal ama baş ağrısı benim de başıma bikaç kez geldi. Normalde hiç baş ağrısı yaşamam ama çok yoğun şekilde geldi mi tüm gün gitmiyor.Çok teşekkür ederim. Başım ağrıdığında hiç tansiyon olcturmemistim ama genel olarak hep tansiyonum düşük çıkıyor. 9a 5 10a 7 o civarlarda hep. Bugün bir eczaneye uğrayıp tansiyonumu olctureyim o zaman. Belki de dediğiniz gibi yükseldiği için ağrımaya başladı.çok teşekkürler tekrardan.
EvetAa ne güzel aynı güne denk gelmek sevindirdiözel durumum muhtemelen yoktur diye düşünüyorum. Hamilelik öncesinde de sık sık baş ağrısı yaşardım. Ağrı kesicisiz geçmeyen bir ağrım oluyor. Şu an mesela uyudum uyandım hala devam ediyor içmediğim sürece de heralde geçmez. Şimdi hamileyim diye dayanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?