Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hayır zayıf değilim
10+5
Ve çok şaşkınım ilk gebeliğimde 4. Ayımda ikincisini 3,5 gibi hissettim
Sanırım bana duman attıracak bir bebek geliyor
10-11 haftalarda hissedilmesi mumkun degil canim benim yanlis anlama. Senin hissettigin ya da arkadaslarinin karninda olan gaz ya da kas gerilmesi:)) ilk gebeligin olmasa bile en erken 14den once hissedilmez

Hayır zayıf değilim
10+5
Ve çok şaşkınım ilk gebeliğimde 4. Ayımda ikincisini 3,5 gibi hissettim
Sanırım bana duman attıracak bir bebek geliyor
Dısardan hissedilecek kadar olması zor gibi ama anne ilk gebelikten sonrasını daha erken hissediyo gercekten. Beni ilk gebelikte 18. Haftada, ıkıncinde 12. Haftada hissettim ama dısardan hissedilmesi epey sonra olmustu sanki

10-11 haftalarda hissedilmesi mumkun degil canim benim yanlis anlama. Senin hissettigin ya da arkadaslarinin karninda olan gaz ya da kas gerilmesi:)) ilk gebeligin olmasa bile en erken 14den once hissedilmez

Eklentiler

• 110846B6-8EDD-4252-9478-EEB05B0DD0EF.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 40
merhaba, dün gece aynı sıtmalanarak uyandım resmen onunla ilgili araştırma yapmak için girmiştim ben de. Progestan fitil kullanıyorum doktoruma ulaşıp bundan mı diye sordum ama pek sanmıyorum dedi. Enfeksiyonum da yok. Araştırmalarıma göre gece uykumuzda şekerimiz çok düşüyor olabilir. İlk defa mı yaşadınız benim ilk değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…