Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Aynısı evet zorla kalktım ofise geldim açıldım biraz ama ara ara ürperti gibi üşüme geliyor halsizlik te var bilemedim çok garip valla
Evet bende aynı zar zor duş aldım sanki kısın koy evinde banyo yapmism gibi hissettim şu an ara ara üşüme geliyor dediğin gibi ama hiç sicaklama terleme yok bende normalde bu saatlerde terden sırılsıklam olurdum evim çok sıcak evde duramazdım şimdi evin içinde hırka ile geziyorum şaka gibi ya doktorma yazdım bakayım ne diyecek

Bende akşama acile gitsem mi diye düşünüyorum kan tahlili için bende terlemede var o çok garip üşüme ve terleme olarak gerçi şuan biraz daha iyyim şükür ama aynı titreme falan gelir diye korkuyorum

Beni de yaz canım: )
Sat:09.06.2025(ama 4 gün geç döllenme 13.06 baz alınıyor:)
1.çocuk
kese:5+0
kalp atışı:7+6
tahmini doğum:20.03.2026

Başınızın ağrıdığı esnada ölçmeniz daha iyi olur. Ayrıca mutlaka evde tansiyon aleti bulundurun, her gebenin mutlaka evinde bulundurması gerekir özellikle 20. hafta itibariyle.
Hemen 1 tane alayım bilgilendirdiginiz için çok sagolun. şu an biraz daha agrisi geçti gibi ama devam ediyor. Çalışıyorum eczaneye daha ugrayamadim. Akşama doğru geçer mi acaba bilemedim.

ogretmenhanim sat 20 Haziran 4.gebeliğim bir düşük yaşadım 3 tane evladım var 2 prenses bir prensin var hap kullanıyordum bilmiyordum hastane randevusuna gidip kan verince öğrendim bize süpriz oldu yaş 27 98'liyim 4 Ağustos doğum günümdü hediyem bu bebekti inşallah hepimiz çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım

Keseyi 5+6 haftalıkken gördük nasip olursa 21 Ağustosta kalp atışını duymak için çağırdı şuan 7 haftalık olduk uygulamaya göre 8 haftalık gözüküyor

Bende akşama acile gitsem mi diye düşünüyorum kan tahlili için bende terlemede var o çok garip üşüme ve terleme olarak gerçi şuan biraz daha iyyim şükür ama aynı titreme falan gelir diye korkuyorum
Doktorum kan ve idrar tahlili istedi bende akşama acile giderim belki olmazsa yarın sabah sağlık ocağında veririm

Geçmişte yaşananlar beni de etkiliyor hala hiç aklımıza bile getirmeyelim bu sefer farklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…