- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.841
Evet yaşlar da yakın genelde
30.5 diyim bende şubatta bitecek gerçi tam 6 ay var
Oo bi kova burcu daha mı30.5 diyim bende şubatta bitecek gerçi tam 6 ay var30lu yaşlar başı olmasına rağmen cok zormuş diyorum yaşlandım her yerim ağrıyor diyordum bakalım Rabbim 40lı uaşları nasip edecek mi
23 şubat balık balık tam bi balık göz yaşına hakim olamayan ve ağlıyorum diye ağlayan bi balıkOo bi kova burcu daha mı
Kızlar ben bildiğiniz aşeriyorum artık sizde yok mu ya
Ahahsh. Ben kovayim cocugum da olsun istedim ama olmadı. Koç olmasa bari sevmem.23 şubat balık balık tam bi balık göz yaşına hakim olamayan ve ağlıyorum diye ağlayan bi balık
Meehaba bende de oluyor hamileligimin basindan beri ara sira hatta diyorum kesin enfeksiyon oldu vücudum ama kan testleri temiz doktor hormonlardan olabilir dedi ozellikleHerkese selam 10+5 . Haftadayım sabaha karşı aşırı üşüme titreme ile uyandım bu sıcakta ve üzerine terleme terledikçe de titreme oldu şuan biraz daha iyi gibiyim ama hala üşüyorum ateşimde yok başına gelen var mı ? Anlam veremedim.
Canim hala kusasim var surekli oyuzden aseremiyorumOo bi kova burcu daha mı
Rabbim çocuklarımızın büyüdüğünü güzel işler güzel evlilikler yaptıklarını torunlarımızı falan görmeyi nasip etsin30.5 diyim bende şubatta bitecek gerçi tam 6 ay var30lu yaşlar başı olmasına rağmen cok zormuş diyorum yaşlandım her yerim ağrıyor diyordum bakalım Rabbim 40lı uaşları nasip edecek mi
Benim de eşim kova. Kaynanam oğlunu kendi doğumgününde doğurmuşAhahsh. Ben kovayim cocugum da olsun istedim ama olmadı. Koç olmasa bari sevmem.
Doktor bana 2. İkiz olma ihtimali çok yüksek dedi yapmaya korkabilirimRabbim çocuklarımızın büyüdüğünü güzel işler güzel evlilikler yaptıklarını torunlarımızı falan görmeyi nasip etsin
Sonra burda yazışalım. 2056 Mart babaanneleri/anneanneleri
Fırsat varken nasipte varsa ben de 30 yaşında çocuk işini bitirmeye niyetlendim zatensonra çocukları okula postalayip kendime bakacam artık inşallah.
Tuzlu ve ekşi aşeriyorum bildiğiniz. Ama tatlı da yiyorum.Canim hala kusasim var surekli oyuzden aseremiyorum
Yaa nasıl bi sevgiyse kendi doğum gününde doğurmuşBenim de eşim kova. Kaynanam oğlunu kendi doğumgününde doğurmuşbenim sezeryan olacağı için yüksek ihtimal kova olcak. Hoş bu muhabbeti ikizlerde yaptığımda hiç ummadığım şey olmuştu. O zamanlar yengeç olsun bir günle bile olsa ikizler olmasin diyordum. Benimkiler erken gelince boğa oldular
Benim ekşi değil ama tuzlu ve soğuk şeyler istiyor. Soğuk su soğuk ev limonatasi soğuk çayDoktor bana 2. İkiz olma ihtimali çok yüksek dedi yapmaya korkabilirimben de geç kalmak istemiyorum 2.ye kocamın bakma performansına bağlı artık.
Ya neden öyle dedi peki merak ettim. Bir tanıdığım var. İlk cocuklari ikiz kız. Sonra oğlan oldu tek. Geçen sene yine duydum ki ikiz oğlanlari olmuşkuzenime de ikiz üçüz doğum yapınca doktor bir dahakine dördüz olabilir demişti
Tuzlu ve ekşi aşeriyorum bildiğiniz. Ama tatlı da yiyorum.Bulantım falan yok.
Evet. Görümcemden 16 yıl sonra bizimki doğmuş. Bir miktar kıymetliYaa nasıl bi sevgiyse kendi doğum gününde doğurmuşayy böyle konuşuyoruz ama cidden sağlıkla hayırlı zamanda gelsinler de kova erkeği zor sanki biraz
Bende balık olmasın istiyorum tüm zorluklarını ben yaşadıpım için onunda yaşamasını istemem jdkfkfAhahsh. Ben kovayim cocugum da olsun istedim ama olmadı. Koç olmasa bari sevmem.
Kova erkeği bazı şeyleri dert etmez kavga bile etmez shdh.Evet. Görümcemden 16 yıl sonra bizimki doğmuş. Bir miktar kıymetliben hep dua ediyordum hayırlı güzel vakitte gelsinler diye. Ramazan Bayramı'nın ikin günü cuma vakti teşrif ettiler ama çok şükür yanimdalar sağlıklılar. Hayırlısı böyleymiş .
Kova erkeği zor mu bilmiyorum ama eşimle iyi anlaşıyoruz genel olarak. Zırt pırt kavgamız yok çok şükür. Ben de zorum ama oğlak kadını olarak (dermişim)
Hadi yaBende balık olmasın istiyorum tüm zorluklarını ben yaşadıpım için onunda yaşamasını istemem jdkfkf
Bu arada benim bilgilerimSonraki gebeliklerde hissetmek daha erken oluyormuş ama bebek olduğuna emin misiniz
Maalesef her şey kokuyor, iştah sıfır ve zayıflamaya devam ediyorumOo bi kova burcu daha mı
Ben hep çocuğum balık olmasın dedim ve ilk kızım balık oldu, şu anki de balık olacak neyi istemesek o oluyorBende balık olmasın istiyorum tüm zorluklarını ben yaşadıpım için onunda yaşamasını istemem jdkfkf
Kova olması için 21 şubata kadar doğması lazım sanki o da 38+1 oluyor senin doktor o kadar erken alır mı?Ben de hesapladım da erken doğmadığı sürece balıktan kaçış yok gibiBenim de eşim kova. Kaynanam oğlunu kendi doğumgününde doğurmuşbenim sezeryan olacağı için yüksek ihtimal kova olcak. Hoş bu muhabbeti ikizlerde yaptığımda hiç ummadığım şey olmuştu. O zamanlar yengeç olsun bir günle bile olsa ikizler olmasin diyordum. Benimkiler erken gelince boğa oldular
Ben de çalışmalara kova için başlamıştım ama işte nasip kısmetKova olması için 21 şubata kadar doğması lazım sanki o da 38+1 oluyor senin doktor o kadar erken alır mı?Ben de hesapladım da erken doğmadığı sürece balıktan kaçış yok gibiBen de kova istiyordum da yine bir 38+5 i de görsün istiyorum o yüzden farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?