Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Meehaba bende de oluyor hamileligimin basindan beri ara sira hatta diyorum kesin enfeksiyon oldu vücudum ama kan testleri temiz doktor hormonlardan olabilir dedi ozellikle
Progestrone kullananlarda cok oluyormus ben kullaniyorum

30.5 diyim bende şubatta bitecek gerçi tam 6 ay var 30lu yaşlar başı olmasına rağmen cok zormuş diyorum yaşlandım her yerim ağrıyor diyordum bakalım Rabbim 40lı uaşları nasip edecek mi
Rabbim çocuklarımızın büyüdüğünü güzel işler güzel evlilikler yaptıklarını torunlarımızı falan görmeyi nasip etsin
Sonra burda yazışalım. 2056 Mart babaanneleri/anneanneleri

Fırsat varken nasipte varsa ben de 30 yaşında çocuk işini bitirmeye niyetlendim zaten sonra çocukları okula postalayip kendime bakacam artık inşallah.

Ahahsh. Ben kovayim cocugum da olsun istedim ama olmadı. Koç olmasa bari sevmem.
Benim de eşim kova. Kaynanam oğlunu kendi doğumgününde doğurmuş benim sezeryan olacağı için yüksek ihtimal kova olcak. Hoş bu muhabbeti ikizlerde yaptığımda hiç ummadığım şey olmuştu. O zamanlar yengeç olsun bir günle bile olsa ikizler olmasin diyordum. Benimkiler erken gelince boğa oldular

Doktor bana 2. İkiz olma ihtimali çok yüksek dedi yapmaya korkabilirim ben de geç kalmak istemiyorum 2.ye kocamın bakma performansına bağlı artık.
Canim hala kusasim var surekli oyuzden aseremiyorum
Tuzlu ve ekşi aşeriyorum bildiğiniz. Ama tatlı da yiyorum. Bulantım falan yok.

Yaa nasıl bi sevgiyse kendi doğum gününde doğurmuş ayy böyle konuşuyoruz ama cidden sağlıkla hayırlı zamanda gelsinler dekova erkeği zor sanki biraz

Benim ekşi değil ama tuzlu ve soğuk şeyler istiyor. Soğuk su soğuk ev limonatasi soğuk çay

Yaa nasıl bi sevgiyse kendi doğum gününde doğurmuş ayy böyle konuşuyoruz ama cidden sağlıkla hayırlı zamanda gelsinler dekova erkeği zor sanki biraz
Evet. Görümcemden 16 yıl sonra bizimki doğmuş. Bir miktar kıymetli ben hep dua ediyordum hayırlı güzel vakitte gelsinler diye. Ramazan Bayramı'nın ikin günü cuma vakti teşrif ettiler ama çok şükür yanimdalar sağlıklılar. Hayırlısı böyleymiş .
Kova erkeği zor mu bilmiyorum ama eşimle iyi anlaşıyoruz genel olarak. Zırt pırt kavgamız yok çok şükür. Ben de zorum ama oğlak kadını olarak (dermişim)

Kova erkeği bazı şeyleri dert etmez kavga bile etmez shdh. oğlak kova iyi anlaşır ben severim oğlak
Bende balık olmasın istiyorum tüm zorluklarını ben yaşadıpım için onunda yaşamasını istemem jdkfkf
Hadi ya bakalım benim arada kalıyor şu an sağlıklı zamanda gelsin

Kova olması için 21 şubata kadar doğması lazım sanki o da 38+1 oluyor senin doktor o kadar erken alır mı?Ben de hesapladım da erken doğmadığı sürece balıktan kaçış yok gibiBen de kova istiyordum da yine bir 38+5 i de görsün istiyorum o yüzden farketmez.

Ben de çalışmalara kova için başlamıştım ama işte nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…