- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.161
Aslında kanamamın üzerinden 3 hafta geçti hiçbir doktor alan görmemişti bu doktor kücük bi alan gördü yeni mi başladı acaba.Bende en başından beri yasak cinsel ilişki hahahaha doktora benim daha 10 gün kadar var deliricem cok sıkıldım... Kanama alanı için progestan kullanıyor musun sen de
Olabilir canım beni çağırmışlardı kalp atışını duyunca gel kaydedicez diyeAy o zaman şeydir. Ben sağlık ocağına daha kaydetmedim. Gebelik izlemim yok ondandır
Kız gibi geldi banaEki Görüntüle 3631496
Kızlaarr.. Bugün kontrolüm vardı. 11+1 haftalık ama ulturasonda 12+1 görünüyor dedi doktorum. Cinsiyet için henüz bişi diyemem, bi sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi. O zamana kadar tahminleriniz varsa aliyiim
Bi dış gebelik sonrası çok şükür sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var çok heyecanlıyım kız erkek farketmez tabi gönlüm erkekten yana ama hangisi olsa benim evladım sonuçta sadece eğlencelik
Benm 3. Bende bublar yazıyorValla bilmiyorum ki canım sadece sat yazıyor tahmini doğum yazıyor bir de sonraki izlem tarihi yazıyor benim ilk gebelik
Bende kayıt ettirmedim yanı evde cıkamadım aradım gebeyiö aöa cıkamıyorum dedim tamam ebe arocak dedi arayan olmadıAy o zaman şeydir. Ben sağlık ocağına daha kaydetmedim. Gebelik izlemim yok ondandır
Evet aslında betalara sağlık ocağında baktırdım. Yani görüp araması lazım. Hiç peşlerinden kosturamam. Yarın vakit olursa gideceğim bendeBende kayıt ettirmedim yanı evde cıkamadım aradım gebeyiö aöa cıkamıyorum dedim tamam ebe arocak dedi arayan olmadı
Benimde 4 haziran ama 14 haziran girilmişBen de hastaneye sorucam öğlende neden öyle girildi diye merak ettim 25 iken 28 girilmiş
Aaa döneceksin doğru, burada iyiydi tabiBen de 3 eylül gibi gideceğim artık sabretmek zorundayım burada doktora ulaşım bursadan zor
Ben erkek hissettim yaEki Görüntüle 3631496
Kızlaarr.. Bugün kontrolüm vardı. 11+1 haftalık ama ulturasonda 12+1 görünüyor dedi doktorum. Cinsiyet için henüz bişi diyemem, bi sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi. O zamana kadar tahminleriniz varsa aliyiim
Bi dış gebelik sonrası çok şükür sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var çok heyecanlıyım kız erkek farketmez tabi gönlüm erkekten yana ama hangisi olsa benim evladım sonuçta sadece eğlencelik
Çok tatlı canım benimEki Görüntüle 3631496
Hayırlı olsun canım benim de bugün 7+1Kızlar selam herkese iyi hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum bu grupta olan herkes inşallah tüm dilekleri olurbana da doktor mart sonu veya nisan başı dedi 6+4 şuan ama arada sancım oluyor normal mi , birde üç gündür gripim çok kötüyüm burnum tıkalı açılmıyor hamileliğin ilk zamanları olur diyorlar
Canım, benim doktor ilişki yasakladı 15 haftaya kadar. Ama benim geçen seneden düşüğüm var ondan olabilirmerhaba hanımlar 10+2 haftalık hamileyim doktor hiç problem yok dikkat etmeniz gereken bir şey yok demişti geçen hafta Salı günü.Dün gece ilişki sonrası sabah pembemsi akıntı gördüm bugün çok korktum ağrım filan yok ama burda ve çevremde olumsuz haberler duyuyorum ya hep iyice panik oldum benim gibi bir şey yaşayan var mı ?Ne yapmalıyım bilemedim
Teşekkür ederimBen erkek hissettim ya
Sağlıkla gelsin, maşallah
Ahhhhh çok üzüldüm canım benim…. Geçen sene benzerini 13.haftada yaşamıştım, Allah sabır versin. İçini kaplayan o “teslim olma” hissini iyi bilirim. İnsanı ayakta tutan o zaten. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.Merhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
Ohhh senin baya baya 10 günBenimde 4 haziran ama 14 haziran girilmiş
Doktor bana geçen sene oğlan gibi demişti 10.haftada ve erkekti bebişTeşekkür ederimDediğim gibi kızda erkekte benim çocuğum olucak ama bişi merak ettim. Doktor tahmin için bu haftanın çok erken olduğunu söyledi ama bana kız gibi geldi dedi. Böyle olup sonradan değişme ihtimali var mıdır
Magnezyum eksikliği olabilirKızlar 8+6’dayım uyumakta zorluk çekiyorum. Sürekli bir bacak ağrısı uyuyamama uykum da çok gelmiyor ama dinlenmek istiyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
benim de gaz sonrası ishale, ishal sonrası bir süre kabızlığa çevirdi ve en sonunda düzeldi. umarım bir an önce düzelir seni o kadar iyi anlıyorum kiAllah razı olsun. Benim uzun süren ishalim vardı. Sonra o kabızlıga döndü. Bir haftadır falan kabızım. Bugün çok yemekte yiyemedim. Semiz otlu yoğurt yemiştim. O mu dokundu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum. İnşallah geçer hemen. Yine probiyotik ismini yazar mısın müsait olunca
Evet ölçüm yapıldıı gayet normal çıktı şükürler olsun. Cinsiyet için tahmin yürütüyor doktorum yüzde 52 kız dedi ama fetal dna sonucunda çıkacak cinsiyet 10 gün içindeÖlçtünüz müüüüü cinsiyet hakknds bir şey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?