Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bende en başından beri yasak cinsel ilişki hahahaha doktora benim daha 10 gün kadar var deliricem cok sıkıldım... Kanama alanı için progestan kullanıyor musun sen de
Aslında kanamamın üzerinden 3 hafta geçti hiçbir doktor alan görmemişti bu doktor kücük bi alan gördü yeni mi başladı acaba.
Fitile devam et dedi.
Ense kalınlığı ne zaman bakacaklar sana tahmini doğum 21.03 gözüküyor benim de

Kız gibi geldi bana

Bende kayıt ettirmedim yanı evde cıkamadım aradım gebeyiö aöa cıkamıyorum dedim tamam ebe arocak dedi arayan olmadı
Evet aslında betalara sağlık ocağında baktırdım. Yani görüp araması lazım. Hiç peşlerinden kosturamam. Yarın vakit olursa gideceğim bende

Ben erkek hissettim ya
Sağlıkla gelsin, maşallah

Çok tatlı canım benim bence erkek bu bebiş

Hayırlı olsun canım benim de bugün 7+1 5.haftadan beri burnum tıkalı. Oluyormuş galiba. Regl ağrısı da oluyor bende hala ara ara

Canım, benim doktor ilişki yasakladı 15 haftaya kadar. Ama benim geçen seneden düşüğüm var ondan olabilir

Ben erkek hissettim ya
Sağlıkla gelsin, maşallah
Teşekkür ederim Dediğim gibi kızda erkekte benim çocuğum olucak ama bişi merak ettim. Doktor tahmin için bu haftanın çok erken olduğunu söyledi ama bana kız gibi geldi dedi. Böyle olup sonradan değişme ihtimali var mıdır

Ahhhhh çok üzüldüm canım benim…. Geçen sene benzerini 13.haftada yaşamıştım, Allah sabır versin. İçini kaplayan o “teslim olma” hissini iyi bilirim. İnsanı ayakta tutan o zaten. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.
Geçen sene ben de gebeyken hıçkırarak çok ağlamıştım (bazı olaylar sonucu) Demekki gerçekten bebeğe zarar veriyormuş. Benim oğlumun da hiç bir sorunu yoktu. Kanama ağrı vs hiçbişey olmamıştı. Tekrardan sabır diliyorum canım

Doktor bana geçen sene oğlan gibi demişti 10.haftada ve erkekti bebiş

Kızlar 8+6’dayım uyumakta zorluk çekiyorum. Sürekli bir bacak ağrısı uyuyamama uykum da çok gelmiyor ama dinlenmek istiyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

benim de gaz sonrası ishale, ishal sonrası bir süre kabızlığa çevirdi ve en sonunda düzeldi. umarım bir an önce düzelir seni o kadar iyi anlıyorum ki NBL probiotic optima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…