Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ohhh senin baya baya 10 gün ara sor bakalım canım ben de birazdan arayacağım bakalım neye göre yazdılar
Tabi kafalarına göre girmişler herhalde ama 10 haftalık gözüküyor yine de. Sağlık ocağındaki hemşire leyla gibiydi gittiğim gün 4ü 14 anladı yüksek ihtimalle

Değişebilir canım ya, sen yine de henüz belli değilmiş gibi düşün bence

Anladım canım sorun yaşamadan kolaylıkla geçsin gebeliğin inşallah benim 5 haftalıkken iki kere az kırmızı geldi kahverengiye vişne çürüğüne döndü hemen progestan verdiler sonra 3 gün kahverengi geldi, günde 3 kere progestan alıyorum 1 aydır ense kalınlığı için tarihim belli değil 10 gün sonra 10 haftalıkken gidicem o zaman söyler artık tarihi. Senle aynı zamanlarda doğurucaz

benim de gaz sonrası ishale, ishal sonrası bir süre kabızlığa çevirdi ve en sonunda düzeldi. umarım bir an önce düzelir seni o kadar iyi anlıyorum ki NBL probiotic optima
İnşallah benim de düzelir teşekkür ederim bu arada.

İnşallah canım beni ense kalınlığı için 11-12 arası çağırdı
25 mm olmuş minişim

Ay doktor bana mutlaka 1 saat yürüyüş istiyorum dedi laaakin ben evdeki işleri zor yapıyorum kocamın yanına döndüm

İkili tarama vs yaptırmak istemediğimi söyledim
Tedavisi vs yok zaten sadece sonlandırmak isteyip istemediğiniz sorulacak sonuçlar kötü gelirse dedi.
Diğer türlü doğumda öğrenicez dedi.
Fetal belki yaptırırım ense kalınlığından sonra karar vereceğiz

Ay doktor bana mutlaka 1 saat yürüyüş istiyorum dedi laaakin ben evdeki işleri zor yapıyorum kocamın yanına döndüm
2-3 gündür yürüyorum. Çok iyi geliyor. Biraz zorla kendini canım, fark edeceksin sende. Biz eşimle çıkıyoruz sohbet muhabbet derken anlamıyorsun da hem

Ahaha aynı durum bende de var belirti olmayınca bı sorun mu var diye düşünüyorum

Yaş 27 1. Gebeliğim Sat 30.05.2025 kalp atışını 7. Haftada duyduk tahmini 6.03.2025 doğum tarihi

Yaş 27 1. Gebeliğim Sat 30.05.2025 kalp atışını 7. Haftada duyduk tahmini 6.03.2025 doğum tarihi

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz mart anneleri kulübüne yeniyim

Kızlar ben 6+2 de bir kere gittim doktora kalp atışını duyduk şuan 7+5 iz bı dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi olumsuz hiç birşey demedi folik asit kullanmaya devam dedi sadece ilişkiyi de yasaklamadi aslında ama eşimde bende o kadar cekingeniz ki ilki düşünce bunda korkuyoruz sanırım sanki yokmusuz gibi davranmaya başladık ikimizde sadece arada sariliyoruz göbüşümü seviyo vs ama biraz alinganligim başladi sanırım hem korkuyorum hem alinganim baya baya niye böyle olduk diye ağlayacağım nerdeyse bı yandan da bende korkup istemiyorum bi yandan da uzak kalmak istemiyorum değişik bi hal aldı ya napsam bilemiyorum yazmaya da utanıyorum bu arada ama çelişkide kaldığım bı durum

Hoşgeldin, biz kocamla ev arkadaşı olmaya karar verdik hahahahahaha
Hem adam beni istemiyormuş gibi geliyor, hemde istese de olmaz yani

Hoşgeldin, biz kocamla ev arkadaşı olmaya karar verdik hahahahahaha
Hem adam beni istemiyormuş gibi geliyor, hemde istese de olmaz yani
Cok kötü bir durum değil mi ya yoksa bana mı öyle geliyo ayna karşısına geçip acaba çirkinlestim mi diyorum ama bı yandan da bende yanaşmiyorum ki o anlamda adam napsin dün sende mi korkuyosun acaba dedim ama mesaj yerine gitmedi galiba

Bence 10. Haftaya kadar bekle riske atma
Hatta bana 12. Haftaya kadar yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…