- 24 Ocak 2023
- 472
- 592
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.201
Cok kötü bir durum değil mi yayoksa bana mı öyle geliyo ayna karşısına geçip acaba çirkinlestim mi diyorum ama bı yandan da bende yanaşmiyorum ki o anlamda adam napsin dün sende mi korkuyosun acaba dedim ama mesaj yerine gitmedi galiba
evet ya daha çok korkuyorlar. Doktor bize ilk günden beri yasak koymadı, kendi de duydu; ama ya bişey olursa diyor halaAhahsh aynı bizde de kilo aldım diye mi vs diyorum ama erkekler bizden daha çok korkuyor kızlar
Hoş geldinnnn bizde de aynı durum var ilk düşük oldu Allah bi daha yaşatmasın kimseye, bize de ilişkiyi yasaklamadi ama biz direkt kafada yasakladık aynı düşüncedeyiz sizle. Ben beni istemiyor düşüncesini geçtim artık rüyamda görmeye başladım adam benden korkuyor artık sürekli zan altında bırakıyor senin psikolojin beni diyip sürekli sakinleştiriyor ki ben kıskanç falan değildim hamilelik hormonları beni çok yoruyorKızlar ben 6+2 de bir kere gittim doktora kalp atışını duyduk şuan 7+5 iz bı dahaki kontrole 1 ay sonra gel dedi olumsuz hiç birşey demedi folik asit kullanmaya devam dedi sadece ilişkiyi de yasaklamadi aslında ama eşimde bende o kadar cekingeniz ki ilki düşünce bunda korkuyoruz sanırım sanki yokmusuz gibi davranmaya başladık ikimizde sadece arada sariliyoruz göbüşümü seviyo vs ama biraz alinganligim başladi sanırım hem korkuyorum hem alinganim baya baya niye böyle olduk diye ağlayacağım nerdeyse bı yandan da bende korkup istemiyorum bi yandan da uzak kalmak istemiyorum değişik bi hal aldı yanapsam bilemiyorum yazmaya da utanıyorum bu arada ama çelişkide kaldığım bı durum
Allah kocalarımıza sabır versinHoş geldinnnn bizde de aynı durum var ilk düşük oldu Allah bi daha yaşatmasın kimseye, bize de ilişkiyi yasaklamadi ama biz direkt kafada yasakladık aynı düşüncedeyiz sizle. Ben beni istemiyor düşüncesini geçtim artık rüyamda görmeye başladım adam benden korkuyor artık sürekli zan altında bırakıyor senin psikolojin beni diyip sürekli sakinleştiriyor ki ben kıskanç falan değildim hamilelik hormonları beni çok yoruyor
Hahahaha onların da işi zor gerçektenAllah kocalarımıza sabır versin
Bize yasak demedi işte ama korkuyo insan yine deBence 10. Haftaya kadar bekle riske atma
Hatta bana 12. Haftaya kadar yasak
Ben sordum az önce canım doktor belki geç döllenme oldu diye girmiş olabilir dedi gidince sorucam doktoraTabi kafalarına göre girmişler herhaldeama 10 haftalık gözüküyor yine de. Sağlık ocağındaki hemşire leyla gibiydi gittiğim gün 4ü 14 anladı yüksek ihtimalle
Kesin yanlış anladı ya, sorayım bende unutmazsam gidinceBen sordum az önce canım doktor belki geç döllenme oldu diye girmiş olabilir dedi gidince sorucam doktoraama seninkinin bence yanlış anlamış olabilir
Siz yine de bence 10. Haftaya kadar dikkat edin. Geçen birinin ilişkiden sonra kanaması olmuştı. Ee kolay değil hormonlarımızın dengesi şaşıyor.Bize yasak demedi işte ama korkuyo insan yine deşu alınganlık olmasa hiç sorun değil de bende mi bı tuhaflık var moduna girdim iyice her şeye de alınıyorum valla benimkinin işi hepsinden zor galiba Allah kolaylık versin daha 2 ay yeni sonuna kadar nasıl çekecek tripli beni bilmem
Ay benim daha rüyalara kadar gelmedi de çatacak yer arıyorum karnımı seviyo sende zaten hep karnımı sev diyorum sariliyo hiç öpme zaten diyorumHoş geldinnnn bizde de aynı durum var ilk düşük oldu Allah bi daha yaşatmasın kimseye, bize de ilişkiyi yasaklamadi ama biz direkt kafada yasakladık aynı düşüncedeyiz sizle. Ben beni istemiyor düşüncesini geçtim artık rüyamda görmeye başladım adam benden korkuyor artık sürekli zan altında bırakıyor senin psikolojin beni diyip sürekli sakinleştiriyor ki ben kıskanç falan değildim hamilelik hormonları beni çok yoruyor
Bence olmaz 12. haftada da yapılıyor ikili test zaten hem hiç gitmemekten daha iyidir :)Kızlar ben de annemdeydim artık evime dönüyorum. Buradaki doktorum gideceğim içim çağırmadı. Yaşadığım yerde de ilk defa doktora gideceğim. 27 ağustosa randevu buldum. O zaman sata göre 12+2 olacağım ama ultrasonda farklı çıkıyor tabi. Genelde ilerde çıkıyor. Şimdi ben direkt gidip ilk defa beni görecek doktora ikili test ense kalınlığı için geldim mi diyeceğim? Bir de geç olur mu sizce?
Ne güzel, iyi haberlerle dönmüşsünüz. Ben kız diyorum. Hiç de anlamam ama yorum yapasım geldiMerhaba herkesler iyidir umarımkaybı olanların da gönüllerine ferahlık diliyorum ve çok iyi anlıyorum Allah tekrarını yaşatmasın kimseye
Biz de 11+6 olduk yarın nipt yaptıracağız o yüzden bugün sadece ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiğine filan bakıldı normalmiş çok şükürcinsiyet konusunda doktorum %80 tahminle bir şey söyledi ama sizlerin fikirlerini merak ediyorum kızlar daha önce de sormuştum fikir değiştirenler olabilir
Ben 12+4 de gideceğim ikili tarama için. 11-13 arasında yapılıyor zaten. Hem hiç yaptırmamaktan iyidir tam ortası gibi işteKızlar ben de annemdeydim artık evime dönüyorum. Buradaki doktorum gideceğim içim çağırmadı. Yaşadığım yerde de ilk defa doktora gideceğim. 27 ağustosa randevu buldum. O zaman sata göre 12+2 olacağım ama ultrasonda farklı çıkıyor tabi. Genelde ilerde çıkıyor. Şimdi ben direkt gidip ilk defa beni görecek doktora ikili test ense kalınlığı için geldim mi diyeceğim? Bir de geç olur mu sizce?
Dimi geç olmasın da yeter :) güzel haberler alalım inşallahBence olmaz 12. haftada da yapılıyor ikili test zaten hem hiç gitmemekten daha iyidir :)
Zaten 12. Haftada yapılıyor o yüzden sorun olmaz. Muayene edip zaten haftabıza göre nelerin yapılacagını söyleyeceklerdır, yani siz de sürecinizi anlatırsınız zatenKızlar ben de annemdeydim artık evime dönüyorum. Buradaki doktorum gideceğim içim çağırmadı. Yaşadığım yerde de ilk defa doktora gideceğim. 27 ağustosa randevu buldum. O zaman sata göre 12+2 olacağım ama ultrasonda farklı çıkıyor tabi. Genelde ilerde çıkıyor. Şimdi ben direkt gidip ilk defa beni görecek doktora ikili test ense kalınlığı için geldim mi diyeceğim? Bir de geç olur mu sizce?
İçim rahatladı gecikmiş olmayalım daBen 12+4 de gideceğim ikili tarama için. 11-13 arasında yapılıyor zaten. Hem hiç yaptırmamaktan iyidir tam ortası gibi işte
Sorun bizim yanlış anlamamız aslındaevet ya daha çok korkuyorlar. Doktor bize ilk günden beri yasak koymadı, kendi de duydu; ama ya bişey olursa diyor halabir de ilk zamanlar biraz daha farklı bakıyorlar sanırım bize, daha kıymetli bişeymiş gibi herhalde ondan kıyamıyor olabilirler
Doktor işi beni çok geriyor yaZaten 12. Haftada yapılıyor o yüzden sorun olmaz. Muayene edip zaten haftabıza göre nelerin yapılacagını söyleyeceklerdır, yani siz de sürecinizi anlatırsınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?