Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12

Ahahsh aynı bizde de kilo aldım diye mi vs diyorum ama erkekler bizden daha çok korkuyor kızlar
evet ya daha çok korkuyorlar. Doktor bize ilk günden beri yasak koymadı, kendi de duydu; ama ya bişey olursa diyor hala bir de ilk zamanlar biraz daha farklı bakıyorlar sanırım bize, daha kıymetli bişeymiş gibi herhalde ondan kıyamıyor olabilirler

Hoş geldinnnn bizde de aynı durum var ilk düşük oldu Allah bi daha yaşatmasın kimseye, bize de ilişkiyi yasaklamadi ama biz direkt kafada yasakladık aynı düşüncedeyiz sizle. Ben beni istemiyor düşüncesini geçtim artık rüyamda görmeye başladım adam benden korkuyor artık sürekli zan altında bırakıyor senin psikolojin beni diyip sürekli sakinleştiriyor ki ben kıskanç falan değildim hamilelik hormonları beni çok yoruyor

Allah kocalarımıza sabır versin

sürekli trip halindeyim ama o da gördü halimi boş verin bebişi biz taşıyoruz büyük ihtimalle daha büyük sorumlulukları biz alacağız bi kere hamile kalmişim çeksin dursun cocuk cocuk o istedi

Bence 10. Haftaya kadar bekle riske atma
Hatta bana 12. Haftaya kadar yasak
Bize yasak demedi işte ama korkuyo insan yine de şu alınganlık olmasa hiç sorun değil de bende mi bı tuhaflık var moduna girdim iyice her şeye de alınıyorum valla benimkinin işi hepsinden zor galiba Allah kolaylık versin daha 2 ay yeni sonuna kadar nasıl çekecek tripli beni bilmem

Tabi kafalarına göre girmişler herhalde ama 10 haftalık gözüküyor yine de. Sağlık ocağındaki hemşire leyla gibiydi gittiğim gün 4ü 14 anladı yüksek ihtimalle
Ben sordum az önce canım doktor belki geç döllenme oldu diye girmiş olabilir dedi gidince sorucam doktora ama seninkinin bence yanlış anlamış olabilir

Siz yine de bence 10. Haftaya kadar dikkat edin. Geçen birinin ilişkiden sonra kanaması olmuştı. Ee kolay değil hormonlarımızın dengesi şaşıyor.

Merhaba herkesler iyidir umarım kaybı olanların da gönüllerine ferahlık diliyorum ve çok iyi anlıyorum Allah tekrarını yaşatmasın kimseye
Biz de 11+6 olduk yarın nipt yaptıracağız o yüzden bugün sadece ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiğine filan bakıldı normalmiş çok şükür cinsiyet konusunda doktorum %80 tahminle bir şey söyledi ama sizlerin fikirlerini merak ediyorum kızlar daha önce de sormuştum fikir değiştirenler olabilir

Eklentiler

• IMG_5062.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_5065.webp
    38 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5061.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
Ay benim daha rüyalara kadar gelmedi de çatacak yer arıyorum karnımı seviyo sende zaten hep karnımı sev diyorum sariliyo hiç öpme zaten diyorum yandı gülüm keten helva o da ne yapacağını şaşırdı bence yakında iyice uzaklasmasa iyi kendimi dizginlemem lazım biri bana dur desin

Kızlar ben de annemdeydim artık evime dönüyorum. Buradaki doktorum gideceğim içim çağırmadı. Yaşadığım yerde de ilk defa doktora gideceğim. 27 ağustosa randevu buldum. O zaman sata göre 12+2 olacağım ama ultrasonda farklı çıkıyor tabi. Genelde ilerde çıkıyor. Şimdi ben direkt gidip ilk defa beni görecek doktora ikili test ense kalınlığı için geldim mi diyeceğim? Bir de geç olur mu sizce?

Bence olmaz 12. haftada da yapılıyor ikili test zaten hem hiç gitmemekten daha iyidir :)

Ne güzel, iyi haberlerle dönmüşsünüz. Ben kız diyorum. Hiç de anlamam ama yorum yapasım geldi

Ben 12+4 de gideceğim ikili tarama için. 11-13 arasında yapılıyor zaten. Hem hiç yaptırmamaktan iyidir tam ortası gibi işte

Zaten 12. Haftada yapılıyor o yüzden sorun olmaz. Muayene edip zaten haftabıza göre nelerin yapılacagını söyleyeceklerdır, yani siz de sürecinizi anlatırsınız zaten

Sorun bizim yanlış anlamamız aslında evet kiyamiyolar çok belli ama bana göre hamileyim diye benden niye bu kadar soğudu diye alınganlık var halbuki yogunluktan normalde pek arayamayan kocam gün içinde 10 kez arar oldu Arayıp bişey canın istiyomu diye soruyor sürekli geçen deprem oldu 5 dkda eve geldi hemen beni aldı kaçırdı felan düşününce bunlar çok güzel şeyler ama hormonlar işte çatacak yer arıyor galiba beni istemiyor diye triplere giriyo sırf şey yüzünden ama napiyim canım normalde dibinden ayrilmazdı 2 günde 1 darlardı onun garipliği 2 ay oldu az mı

Zaten 12. Haftada yapılıyor o yüzden sorun olmaz. Muayene edip zaten haftabıza göre nelerin yapılacagını söyleyeceklerdır, yani siz de sürecinizi anlatırsınız zaten
Doktor işi beni çok geriyor ya süreçte geriyor galiba bir şeyleri unutur muyum atlar mıyım korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…