Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hahahhaha ay hepimiz aynıyız galiba ya adam gözünün içine bakıyor ama yok yani öyle istemiyor ya hiç istemiyor sanki

İçim rahatladı gecikmiş olmayalım da teşekkür ederim güzel haberler alalım inşallah :)
İnşallah canım, için rahat olsun
Bi mesajda unutur muyum bişeyleri falan diye yazmışsın; not al ben aklıma gelen bütün soruları doktora gitmeden önce yazıyorum sonra doktora kağıdı veriyorum

İnşallah canım, için rahat olsun
Bi mesajda unutur muyum bişeyleri falan diye yazmışsın; not al ben aklıma gelen bütün soruları doktora gitmeden önce yazıyorum sonra doktora kağıdı veriyorum
Ben not alıyorum doktora girmeden önce okuyup aklımda tutmaya çalışıyorum. Sonra ultrasonda bebeği görünce her şeyi unutuyorum yazıcam ben de artık bence de bu strese gerek yok

Zamanıysa tabi direkt öyle diyeceksin sonuçta daha öncede kontrolünü başka yerde olmuşsun 11+3 den sonra 16 haftaya kadar yapılması lazım zaten doktor da garipsemeyecektir 16. Haftaya kadarki zaman diliminde illa yapılacak zaten 27sine randevu bulduysan en erken şansın o demek geç değil 16. Haftaya kadar zamanın var canım bana da 1 ay sonra diğer kontrolüne gel dedi bende 11+3 sonrası olsun ki testler yapılsın diye denkleştirme ye çalışacağım randevuyu hepsine ayrı ayrı gidip stres yapmayayım diye

Çok teşekkür ederim yardımınız için bence de hepsi aynı anda yapılsa çok rahat olur diğer randevuyu beklemek çok geriyor

Ben not alıyorum doktora girmeden önce okuyup aklımda tutmaya çalışıyorum. Sonra ultrasonda bebeği görünce her şeyi unutuyorum yazıcam ben de artık bence de bu strese gerek yok
Ben ilk muayenede kağıdı da unuttum hahahha sonra elimde tutmaya başladım onu da unutmayayım diye
Tatlı telaşlar işte, iyi olduklarını görelim de halloluyor gerisi

Hahahhaha ay hepimiz aynıyız galiba ya adam gözünün içine bakıyor ama yok yani öyle istemiyor ya hiç istemiyor sanki
Bebek konusunda benden hevesli hele ki :) 8 haftalık yeni olacak haftaici gidip beşik bakalım diyo napsak bu konuda ben en azından 4 aylık felan olsun ondan sonra biseyler alalım diye şartladim daha sonra kötü bişey olursa eşyaları görüp daha fazla üzülme ihtimaline karşı o da şimdiden almak istiyo hatta bugün bana Bebek nevresim takımı aldırdı market broşüründe görmüş resmini attı git al dedi aldım bende çok abartmasak mı

İkili test için ne dedi canım

Ben ilk muayenede kağıdı da unuttum hahahha sonra elimde tutmaya başladım onu da unutmayayım diye
Tatlı telaşlar işte, iyi olduklarını görelim de halloluyor gerisi
Of evet iyi olsunlar da sağlıkla zamanında gelsinler kucaklarımıza hepsi hallolur

Yaa minik minik şeyler belki alınabilir hem onunda hevesini kırmamış olursun onlarda çok hevesliler, telaşlılar; bir de aslında bi tık işleri de zor. Hem bizi idare edip, hem korumak zorunda hissediyorlar kendilerini. Bir de o arada heves ettiklerini yapmak istiyorlar

O zaman hevesini kirmayayim doğru diyosun çok sağol canım sonra kırılırsa alma hevesi de olmaz belki :) ne bileyim bendeki de korku işte ilkinde kaybedince bocaladim erkekler biraz daha iyimser çevresel baskıyı etraftaki kadınlardan hep ben aldım ilki düşünce şimdide bı iki kişiye söyledim şimdilik aman kimseye söyleme sonra bişey olur diyolar hemen halbuki sevincimi dile getirmek de en doğal hakkim olacağı varsa herşey söylesek de soylemesek de olur zaten ya da eşya alsak da almazsak da olacak olana engel olamayız sonuçta tabi insallah kötü birşey olmaz da aldiklarimizi bebeğinizin mis kokusuna bulanmis şekilde kullaniriz

Ortalamanin üzerindeyim ben beni de ekler misin canım
Yaş 36
2.cocuk
Kese 6+0
Kalp atışı 7+1
SAT 04.06.2025

İyi düşünelim iyi olsun canım hiç kötü şeyler getirme aklına. Hem dediğin gibi olacağına varacak gün sonunda her şey. Ferah tut içini

Ben de yeni başladım bugün doktoruma
Bence sıkıntı olmaz bugün doktorum bana 12de gel dedi. Ama ben 11 küsürlerde gideceğim

Ya ben de böyleyim. Alıyorum. Çünkü hevesim var ne yapayım,Rabbim yokluğunu göstermesin ama yine olur bişey olursa inşallah. Olmazsa da sizlere hediye gönderirim:))

Nasıl geçti ilk muayene? Memnun kaldın mı?
bence ilgiliydi baya, inşallah süreç güzel ilerler. Diğerinden şu yüzden soğudum,yaşı var,eğitimi cerrahpaşadan. Kadın da tatlıydı ama ben acil bişey için arasam geçiştiriyordu sanki. Hastam var çabuk olur musun vs diyordu. Ki ben zırt pırt asla aramam. Bu da soğuttu beni ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…