- 24 Ocak 2023
- 472
- 592
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.241
İnşallah canımbence ilgiliydi baya, inşallah süreç güzel ilerler. Diğerinden şu yüzden soğudum,yaşı var,eğitimi cerrahpaşadan. Kadın da tatlıydı ama ben acil bişey için arasam geçiştiriyordu sanki. Hastam var çabuk olur musun vs diyordu. Ki ben zırt pırt asla aramam. Bu da soğuttu beni ya.
2 kere oldu ama işte ne bileyim annem bile dedi farklı doktorları görünceİnşallah canım
Diğer doktorunda belki çok yoğun zamanlarına denk geldi ama işte ifade biçimi maalesef soğutuyor insanı
İnşallah ben de sabit bir doktor bulurum bunu da deneyeceğim öyleBen de yeni başladım bugün doktoruma
Bence sıkıntı olmaz bugün doktorum bana 12de gel dedi. Ama ben 11 küsürlerde gideceğim
Ay canım benim siz kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim daha erken dönem olduğu için korku var tabi ama artık kötü düşünmeyi bırakalım bence de hersey çok güzel olacakYa ben de böyleyim. Alıyorum. Çünkü hevesim var ne yapayım,Rabbim yokluğunu göstermesin ama yine olur bişey olursa inşallah. Olmazsa da sizlere hediye gönderirim:))
9+2 yim canım ben ilk öğrendiğimden beri alıyorumAy canım benim siz kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim daha erken dönem olduğu için korku var tabi ama artık kötü düşünmeyi bırakalım bence de hersey çok güzel olacakinanalım ki olsun
Bana da öyle geliyor ya. Sadece kadın doğumda değil bütün branşlarda gençlere gideyim istiyorum2 kere oldu ama işte ne bileyim annem bile dedi farklı doktorları görünce
Sanki genç doktorlara bana daha ilgili daha aktif daha heyecanlı geliyor diğerleri sıkılmış artık
Kız beni çok duygulandırdın ne tatlısınYa ben de böyleyim. Alıyorum. Çünkü hevesim var ne yapayım,Rabbim yokluğunu göstermesin ama yine olur bişey olursa inşallah. Olmazsa da sizlere hediye gönderirim:))
Özel doktorundan mi bahsediyorsunuz benim bişey olunca arayabilecegim bı doktorum yok da o açıdan soruyorum normal devlete gittim kontrolümü oldum tahlillerimi vs verdim tamam 1 ay sonra gel dendi onun dışında bişey sormak istersen ya da acil bişey olursa arabilirsin tarzında irtibat verilmedi özele mahsus bişey sanırım bubence ilgiliydi baya, inşallah süreç güzel ilerler. Diğerinden şu yüzden soğudum,yaşı var,eğitimi cerrahpaşadan. Kadın da tatlıydı ama ben acil bişey için arasam geçiştiriyordu sanki. Hastam var çabuk olur musun vs diyordu. Ki ben zırt pırt asla aramam. Bu da soğuttu beni ya.
Evet özel canımÖzel doktorundan mi bahsediyorsunuz benim bişey olunca arayabilecegim bı doktorum yok da o açıdan soruyorum normal devlete gittim kontrolümü oldum tahlillerimi vs verdim tamam 1 ay sonra gel dendi onun dışında bişey sormak istersen ya da acil bişey olursa arabilirsin tarzında irtibat verilmedi özele mahsus bişey sanırım bu
Ay bende eşimin gaziyla alacağım galiba 8 haftalık daha hayırlısı bakalım9+2 yim canım ben ilk öğrendiğimden beri alıyorum
Büyük şeyleri sona bırakıyorum. Cinsiyetsiz krem rengi beyaz sarı yeşil falan alıyorum genelde :)
Ben kendim devlet Hastanesi'ne randevu aldım bugün kan verdim 3 hafta sonra çıkıyor dendi ama perinatoloji doktoru ulturasonda burun kemiği var ense parlaklığı normal, sonuçların gelince bidaha gel dediİkili test için ne dedi canım
Ne güzel hevesli yaAy bende eşimin gaziyla alacağım galiba 8 haftalık daha hayırlısı bakalım
He tamamdir teşekkürlerEvet özel canım
Neden oldu kiEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Valla benim elim mecbur birazNe güzel hevesli yabenimki de çok istekli ama asla atmaz çünkü ben fırsat vermiyorum
Çok geçmiş olsun. Rahim de olmaması güzel bir şey. İnşallah sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuzEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şimdi nasılsınız nerdesiniz herşey yolundadır umarımEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Hastaneye yatışım yapıldı serum veriyorlar kanama dursun diye ebe arada kalbini dinletecekmiş sürekli yatmamı söylediler inşallah kesilir bununla son olur da bebeğim benimle kalırÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şimdi nasılsınız nerdesiniz herşey yolundadır umarım
İnşallah çok sağolun doktor da öyle söyledi benim için önemli olan rahimde kanama alanı olmaması çok iyi. Sakin olalım dediÇok geçmiş olsun. Rahim de olmaması güzel bir şey. İnşallah sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?