Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
İnşallah canım
Diğer doktorunda belki çok yoğun zamanlarına denk geldi ama işte ifade biçimi maalesef soğutuyor insanı

İnşallah canım
Diğer doktorunda belki çok yoğun zamanlarına denk geldi ama işte ifade biçimi maalesef soğutuyor insanı
2 kere oldu ama işte ne bileyim annem bile dedi farklı doktorları görünce
Sanki genç doktorlara bana daha ilgili daha aktif daha heyecanlı geliyor diğerleri sıkılmış artık

Ya ben de böyleyim. Alıyorum. Çünkü hevesim var ne yapayım,Rabbim yokluğunu göstermesin ama yine olur bişey olursa inşallah. Olmazsa da sizlere hediye gönderirim:))
Ay canım benim siz kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim daha erken dönem olduğu için korku var tabi ama artık kötü düşünmeyi bırakalım bence de hersey çok güzel olacak inanalım ki olsun

Ay canım benim siz kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim daha erken dönem olduğu için korku var tabi ama artık kötü düşünmeyi bırakalım bence de hersey çok güzel olacak inanalım ki olsun
9+2 yim canım ben ilk öğrendiğimden beri alıyorum
Büyük şeyleri sona bırakıyorum. Cinsiyetsiz krem rengi beyaz sarı yeşil falan alıyorum genelde :)

2 kere oldu ama işte ne bileyim annem bile dedi farklı doktorları görünce
Sanki genç doktorlara bana daha ilgili daha aktif daha heyecanlı geliyor diğerleri sıkılmış artık
Bana da öyle geliyor ya. Sadece kadın doğumda değil bütün branşlarda gençlere gideyim istiyorum

Özel doktorundan mi bahsediyorsunuz benim bişey olunca arayabilecegim bı doktorum yok da o açıdan soruyorum normal devlete gittim kontrolümü oldum tahlillerimi vs verdim tamam 1 ay sonra gel dendi onun dışında bişey sormak istersen ya da acil bişey olursa arabilirsin tarzında irtibat verilmedi özele mahsus bişey sanırım bu

Evet özel canım

Evde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz

Neden oldu ki çok şükür sizinleymiş neyse ki çok dikkat edin

Ne güzel hevesli ya benimki de çok istekli ama asla atmaz çünkü ben fırsat vermiyorum
Valla benim elim mecbur biraz Allah'tan hevesli ben çalışmıyorum herşey ona bakıyor alalım desin de bari ben isterken ık mık etmeyeyim ihtiyaç sonuçta bir sürü alınacak var hem parça parça hallolmuş olur son aylara birikmez

Çok geçmiş olsun. Rahim de olmaması güzel bir şey. İnşallah sağlıklı bir şekilde taburcu olursunuz

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun şimdi nasılsınız nerdesiniz herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…