- 24 Ocak 2023
- 472
- 592
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.261
Çok geçmiş olsun, çok şükür bebeğiniz iyiymişEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Sizi bilmem ama benim kocam da benle birlikte hamile gibi bi durum var fazla üstüne gidince kırılıyorAy benim daha rüyalara kadar gelmedi de çatacak yer arıyorum karnımı seviyo sende zaten hep karnımı sev diyorum sariliyo hiç öpme zaten diyorumyandı gülüm keten helva o da ne yapacağını şaşırdı bence yakında iyice uzaklasmasa iyi kendimi dizginlemem lazım biri bana dur desin
Sizi bilmem ama benim kocam da benle birlikte hamile gibi bi durum var fazla üstüne gidince kırılıyor
Bi sendrom var hamile kadınların kocaları da kadınlarla birlikte benzer belirtileri yaşıyormuş ve bu bizde başladıAa aa hayret bi şey nasıl yani
Cok geçmiş olsun canım tabiki dua ederizEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Hahah benim de eşim uyumayı çok sever hemen uykuya dalar ben de hamilelikten önce uyuyamazdım şimdi sürekli uykum var dün diyor ki acaba ben de mi hamileyimBi sendrom var hamile kadınların kocaları da kadınlarla birlikte benzer belirtileri yaşıyormuş ve bu bizde başladıbulantısı oluyor mesela, aşermesi oluyo bi de alınganlık
Çok geçmiş olsunEvde yatıyordum bir anda ıslaklık hissettim bi baktım kan banyoya koştum ama nasıl akıyor bacaklarımdan öyle böyle bi kan değil su gibi boşalıyor eşimi aradım apar topar geldi ambulans çağırdı doktorumuzun olduğu hastaneye geldik neyseki doktor burdaymış hemen ultrasona aldı beni ben ter içinde ağlıyorum bebek hareket ediyor kalbi atıyor suyu iyi ve rahimde bir kanama alanı yok… sevindici olan by dedi doktor rahimde kanama yok bu büyük ihtimal vajina içinde olan bir şey korkma dedi yatış verdi ilaçlar veriyorlar şimdi kanama kesilsin diye çok korktum kızlar hastaneye gelene kadar bebeğim bebeğim diye ağladım. Daha iki gün önce de kontrolümüz vardı her şey normaldi böyle inşallah kesilir bi daha olmaz böyle bir şey bebeğim benimle kalır inşallah dua eder misiniz
Hahahaha kuva sendromu diye bi şey bu ve gerçek benim arkadaşlarım da yaşadı bunu eşlerindeHahah benim de eşim uyumayı çok sever hemen uykuya dalar ben de hamilelikten önce uyuyamazdım şimdi sürekli uykum var dün diyor ki acaba ben de mi hamileyim
İlk defa duydumBi sendrom var hamile kadınların kocaları da kadınlarla birlikte benzer belirtileri yaşıyormuş ve bu bizde başladıbulantısı oluyor mesela, aşermesi oluyo bi de alınganlık
Çok enteresan ama yaHahahaha kuva sendromu diye bi şey bu ve gerçek benim arkadaşlarım da yaşadı bunu eşlerinde
Valla sürekli çocuk avutur gibi ona da iyi davranmam gerekiyo öyle bi durumİlk defa duydumAy inşallah benimkinde öyle bişey olmaz Ben normal zamanda kaprisini çekemiyorum bi de hamilelikte mi çekcem Allah kolaylık versin valla zordur erkekte mide bulantısı ne aşerme ne biz bizim alinganligimizdan gem vuruyoruz bide kocası alıngan olan napsin daha yakinmam biseyden
Bundan sonrası daha keyifli olacak inşallah hiç merak etmeyin basta gerginlik cok normal ilk bebekseDoktor işi beni çok geriyor yasüreçte geriyor galiba bir şeyleri unutur muyum atlar mıyım korkusu
Ay lütfen bu dönemde alınganlık hakkınızı kaptırmayınValla sürekli çocuk avutur gibi ona da iyi davranmam gerekiyo öyle bi durumbebek doğduğunda kıskanmazsa adımı değiştiririm
Ya geçenlerde bir tanıdığımız devlette randevu bulamadığı için zamanını kaçırmış, özele de gitmemiş. Sanki çok riske atılmasa daha iyi olur gibi geldi bana.Arkadaşlar perinatolojiye devlete mi gideceksiniz yoksa özele mi? Ben şimdi iyi olduğunu düşündüğüm bir doktordan fiyat aldım 6500+2500 de muayene ücreti dedi sizler fiyat aldınız mı acaba nasıl ilerleyeceksiniz? Ben İstanbuldayım bu arada.
Ya geçenlerde bir tanıdığımız devlette randevu bulamadığı için zamanını kaçırmış, özele de gitmemiş. Sanki çok riske atılmasa daha iyi olur gibi geldi bana.
Muayene fiyatları Bursa da o civarlarda ama işlem fiyatlarını hiç bilmiyorum canım2 hafta var bana 12. Haftaya ama fiyat çok mu emin olamadım. Fiyat alanlar varsa öğrenmek isterim buradan.
İkili tarama için ama sen sanırım yaptirmayacaksinKızlar perinatolojiye neden gidiyoruz
Ben özele gittim 1 kez 1400 lira aldı 2500 çok fazla geldi bana nedenseMuayene fiyatları Bursa da o civarlarda ama işlem fiyatlarını hiç bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?