Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Çok geçmiş olsun, çok şükür bebeğiniz iyiymiş inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle

Sizi bilmem ama benim kocam da benle birlikte hamile gibi bi durum var fazla üstüne gidince kırılıyor

Cok geçmiş olsun canım tabiki dua ederiz

Bi sendrom var hamile kadınların kocaları da kadınlarla birlikte benzer belirtileri yaşıyormuş ve bu bizde başladı bulantısı oluyor mesela, aşermesi oluyo bi de alınganlık
Hahah benim de eşim uyumayı çok sever hemen uykuya dalar ben de hamilelikten önce uyuyamazdım şimdi sürekli uykum var dün diyor ki acaba ben de mi hamileyim

Çok geçmiş olsun

Hahah benim de eşim uyumayı çok sever hemen uykuya dalar ben de hamilelikten önce uyuyamazdım şimdi sürekli uykum var dün diyor ki acaba ben de mi hamileyim
Hahahaha kuva sendromu diye bi şey bu ve gerçek benim arkadaşlarım da yaşadı bunu eşlerinde

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-18-19-32-59-742_com.android.chrome-edit.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 16
Bi sendrom var hamile kadınların kocaları da kadınlarla birlikte benzer belirtileri yaşıyormuş ve bu bizde başladı bulantısı oluyor mesela, aşermesi oluyo bi de alınganlık
İlk defa duydum Ay inşallah benimkinde öyle bişey olmaz Ben normal zamanda kaprisini çekemiyorum bi de hamilelikte mi çekcem Allah kolaylık versin valla zordur erkekte mide bulantısı ne aşerme ne biz bizim alinganligimizdan gem vuruyoruz bide kocası alıngan olan napsin daha yakinmam biseyden

Valla sürekli çocuk avutur gibi ona da iyi davranmam gerekiyo öyle bi durum bebek doğduğunda kıskanmazsa adımı değiştiririm

Arkadaşlar perinatolojiye devlete mi gideceksiniz yoksa özele mi? Ben şimdi iyi olduğunu düşündüğüm bir doktordan fiyat aldım 6500+2500 de muayene ücreti dedi sizler fiyat aldınız mı acaba nasıl ilerleyeceksiniz? Ben İstanbuldayım bu arada.

Ya geçenlerde bir tanıdığımız devlette randevu bulamadığı için zamanını kaçırmış, özele de gitmemiş. Sanki çok riske atılmasa daha iyi olur gibi geldi bana.

2 hafta var bana 12. Haftaya ama fiyat çok mu emin olamadım. Fiyat alanlar varsa öğrenmek isterim buradan.
Ya geçenlerde bir tanıdığımız devlette randevu bulamadığı için zamanını kaçırmış, özele de gitmemiş. Sanki çok riske atılmasa daha iyi olur gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…