Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Perinatoloji ne ben bilmiyorum aydinlatirmisin canım

Izmirde ozele gidicem, 6000 gibi tutucak sanirim

Merhaba kızlar benim de 7. Haftam 6+3üz bugün sata göre. Kese ve yolc sacı gördük 1 hafta önce.dr 26 agustosta tekrar cagırdı tahmini doğum tarihi 10 Nisan fakat sezaryen olursa Mart olur mu diye düşünüyorum olur da bi skıntı olursa 38de alırlarsa Mart sonu olacak küçük ihtimal. Ama ben vajinal doğum denemek istiyorum umarm bu sefer olur aradan 7 yıl geçmiş olacak

Sizi bilmem ama benim kocam da benle birlikte hamile gibi bi durum var fazla üstüne gidince kırılıyor
Aranızda kocasına tek tahammül edemeyen benim sanırım
Adam evde nefes alsa bana fazlalık gibi geliyor
Hamileliklerimde ilk nefret ettiğim kocam oluyor

Bana da mantıklı gelen o ama yine de ortak karar almaya çalışıyorum. Bir de doktorum en azından ikiliyi yaptiralim 3. Ve 4. Ye gerek yok dedi o yüzden bir araştırayım dedim.
Benimde yaptirmama fikri aklıma yatmaya başladi anksiyete bozukluğu var bende kötü birşey olduğunu öğrendigim andan doğuma kadar yaşayacağım stres iyi olan çocuğu bile kötü yapar bence yine de yaptıracak olan sizin fikrinize de danışayım

Ayy maşallah bizimde cuma detaylı ultrason iple çekiyorum görünce dahada heyecanlandım Erkek gibi geldi bana bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…