- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.701
Benim 7+3 te 28 mm di normal sizinkide bence6+2 civarı kontrole giden var mı aranızda kese boyutu ne olmalı o zamanlarda benim 21 mm cikmisti normal mi diger randevuya da daha 3 hafta var bişey bilmeden beklemek de evham yaptırıyor ya zaman geçmiyor
11+1de öğrendimKaç haftalikken ogrendin
Erkek olunca 12. Haftada belli oluyor genelde ama kızların biraz daha zor oluyor anladığım kadiryla görülmesi benim 10. Haftadan beri erkek dedi doktor dediği gibi de çıktıBen daha 8 haftaligim kız istiyorum ama rüyamda erkek bebek emzirdigimi gördüm baştan beri de erkek hissediyorum nedensene zaman ögrenirim tahmini 12. Hafta mi
Canım benimde başta geriden geliyordu. Geçen hafta 8. Haftada tam zamanına geldi dedi. Yani başlarda oluyor öyle. Hiç stres olmaBoyutunu da ölçemedi doktorbitek onkolog varmış şansıma diğer doktorlar yoktu hoca hiç kullanamadı aleti. Geç döllenme herhalde inşallah haftasını yakalar kuzum
Benimde yarın 9 hafta oluyor. Gerçekten çok rahat geçiriyorum şuanda. Bence kendini iyi hissediyorsan şükret. Gogus agrilsrimda geçen hafta bi gitmişti hatta ilk o gün yazdım buraya. Bu haftada bi gidiyor bi geliyor. Doktorum çok normal dedi. Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı.9. Haftadayım paranoyaklık mı yapıyorum diye kendimi sakinleştirip doktora koşmamaya çalışıyorum yoksa 40 hafta nasıl biter ama bir yanımda tedirgin
Bugün gittim çok şükür bir şeyi yok dedi doktora gittiğimde beri 6 kere istifa ettimBenimde yarın 9 hafta oluyor. Gerçekten çok rahat geçiriyorum şuanda. Bence kendini iyi hissediyorsan şükret. Gogus agrilsrimda geçen hafta bi gitmişti hatta ilk o gün yazdım buraya. Bu haftada bi gidiyor bi geliyor. Doktorum çok normal dedi. Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı.
Normalde tatlı delisi ben tatlı gördüğümde midem kalkıyor resmen yemeyi geçtim,inanilmaz meyveye düştüm,inanilmaz domates tüketiyorum ve tuzlu eksili seyler yiyorum surekli ,birde bi den uyku çöküyor gozlerim kapaniyor aniden heryerde uyuyabilcek potansiyelim oluyorVe yaşadıkları belirtileri de merak ediyorum yani yazan olursa
Ben bu gece yine erkek çok tatlı bir bebek seviyordumama içimden hala kız gibi geçiyor bakalım ne olcak
Hadi inşallah diyimİlk gebeliğimde 11 haftalıkken gittiğimde yüzde 70 kız ama hazırlık yapmayın demişti. 16. Hafta gittiğimde erkek dedi
Tamamdir çok teşekkürlerBenim 7+3 te 28 mm di normal sizinkide bence
Sen ne zaman gideceksin cinsiyet içinNormalde tatlı delisi ben tatlı gördüğümde midem kalkıyor resmen yemeyi geçtim,inanilmaz meyveye düştüm,inanilmaz domates tüketiyorum ve tuzlu eksili seyler yiyorum surekli ,birde bi den uyku çöküyor gozlerim kapaniyor aniden heryerde uyuyabilcek potansiyelim oluyorben hic mide bulantisi kusma yasamadigim icin muthiste bir istahim var, zaten kilolu hamile kaldim 12+1 im suan 5 kg almisim şimdiden
Ya inanır mısın zeytine bayılırım. Gebelikle birlikte de yemeğe devam ettim. Az önce tuzlu iyi gelir mideme diye ağzıma attım bitiremedim. Midem kalktı. Yemeğe çalışsam kesin kusardımAy ben de hep tuzlupeynir zeytin yol arkadaşım resmen şimdiye kez iki kez istiğfar ettim, ikisinde de tatlı yemiştim midem de tutamadım resmen yerken iyiydi ama
Bazen çok yediğimiz şeylerden de bir anda tiksinme gelebiliyormuş bu bende semiz otunda olduYa inanır mısın zeytine bayılırım. Gebelikle birlikte de yemeğe devam ettim. Az önce tuzlu iyi gelir mideme diye ağzıma attım bitiremedim. Midem kalktı. Yemeğe çalışsam kesin kusardım
Ya inanır mısın zeytine bayılırım. Gebelikle birlikte de yemeğe devam ettim. Az önce tuzlu iyi gelir mideme diye ağzıma attım bitiremedim. Midem kalktı. Yemeğe çalışsam kesin kusardım
Geçen gün benimde semiz otu maceram varBazen çok yediğimiz şeylerden de bir anda tiksinme gelebiliyormuş bu bende semiz otunda oldu
Ben bugün öğrendim 12+1 dim.bugun ultrasonda 12+4 çıktım kız dedi bacak arasi bos dediSen ne zaman gideceksin cinsiyet için
Benim de şöyle. Tuzluya aşırı düşkünlük oldu. Ama normal de de aşırı tatlıcı değildim. Tuzlu severim genelde. Ve soğuk şeyler sürekli tüketmek istiyorum. Uyku halim var. İştahsızlık ve bulantılarım çok fazla. Ben de 4 kilo verdim. Şişkoyum zaten11+6 olucam yarın. Bulantılarım hafifleyecegi yerde bugün daha da arttı. Su içerken bile kusanları bugün anladım. Su içemedim. Ilık su zaten içemiyorum soğukta içemedim. Ve aşırı midem bulanıyor. Tek lokma yersen kusacak gibiyim ikizler de bile kilo verdigimi bu kadar iştahsız oldugumu hatırlamıyorum. Eşimde şaşırıyor halime
Şey sorması ayıp toton büyüdü muBen bugün öğrendim 12+1 dim.bugun ultrasonda 12+4 çıktım kız dedi bacak arasi bos dedi
Ölçü haftasına göre büyük değil mi? Max 15 mm olmalı diye bilgi var. Ay pardon ben Bebek büyüklüğü diye anladım. Şaşırdım. Hesabım şaştı.Benim 7+3 te 28 mm di normal sizinkide bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?