Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Günaydın
Bende öyleyim ya doktor günü yaklaştıkça saçma sapan rüyalar görüyorum bir de. Aklımın %40-50 si çalışmıyor gibi artık, kaygıya çalışıyor sadece

İyiyseniz çok iyi aslında
İyiyim vücut direncim falan sorun yok boyum 1.72 zaten kurtarıyor o yüzden su an kilo 70e kadar ama hep 34-36 bedenken 38 olmak biraz ağır gelmişti, ilk gebelikte iştahım cok açıktı 2 ayda 5-6 kilo almıştım sonrasında da düşük olunca depresyon yaşadım ilk defa bu kiloları görüyorum hayatımda hep 55-58 arasıydı

Tekmeler baslayinca rahatlayacagiz

Aynı bensin daha 3 gün oldu gideli yine gidesim var bulantım falan oluyo da bebekten diyip biraz rahatlıyorum ama bunaldım simdiden, ikili taramayı 12+5 değil de 11+6 da yaptırsam olmaz mı diye düşünüyorum

Aynı bensin daha 3 gün oldu gideli yine gidesim var bulantım falan oluyo da bebekten diyip biraz rahatlıyorum ama bunaldım simdiden, ikili taramayı 12+5 değil de 11+6 da yaptırsam olmaz mı diye düşünüyorum
Ben 11+6da gidicem ya nerdeyse 3 hafta olmus olacak kontrole gitmeyeli
Bulantı falan da yok bende olsa bi nebze belki aa bebek iyi deyip rahatlıcam

Ben en başından beri içiyorum dr bıraktırmadi.cunku ilaci bırakınca bende nuksediyir

Üniversite laboratuvarları da iyidir benim olduğum yerde olsaydı yaptırırdım.ozelin tek avantajı sonuc kısa sürede çıkıyor 1 hafta gibi.

27 aylık daha ona bakmakta bile çok zorlanıyorum sürpriz hamilelik oldu.
Bir arkadaşım bebeği 5 aylıkken 2.ye hamile kaldı. İkisini de emzirdi. Sonra tandem bile yaptı. Çok zorlandı etti ama geçiyor bir şekilde.
Ben de direkt 2 bebekli hayata atıldım. Bir de prematüre doğdular onuj ayrı zorluğu da oldu. Şimdi 4 yaşını bitirdiler kardesleri olacak inşallah demem o ki. Her şey olacagina varır. Artık olan olmuş. Bu şekilde kendini strese sokma. Zamanla 2 çocuklu hayata da adapte olacaksın. Onların oyun oynadığını gördükçe mutlu olacaksın. Kavgaları da oluyor tabi illaki. Zor olacak ama güzel olacak öyle düşün.
Kahve ve kola tiryakisiyim ben.su icmem onlari icerim.suan varya kola sisesi gorunce ve kahve kokusu alinca kusuyorum bebege zararli oldugu icin vucut reddediyor resmen ilk hamilelikte de boyleydim.
Rabbimin bize verdiği güzellik gercekten ya. Hani tamamen bitiremesek bile bağımlılıklarımızı azalıyor illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…