Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Bu tarz ilaçlar doktor kontrolünde azaltılarak bırakılmalı. Muhakkak tekrar doktora gidin. Doktorla ilerletin bu süreci. Size uygun ilaç verecektir. Bu şekilde kaygılı ve stresli olmak bebek için ve senin için daha kötü. Allah şifa versin

İlk üç ay kaygımı azaltacak bitkisel şeyleri bile kullanmama izin vermedi doktorum sabırla 3 ayımın dolmasını bekliyorum bence de bu şekilde stresli ve kaygılı olmak da bebeği çok etkiliyordur ben zaten artık hayatımı yaşayamıyorum bile inşallah dediğiniz gibi uygun bir ilaç verirler de biraz olsun rahatlarım

İlk 3 ayda zaten depolardan beslenmiyor mu bebek?
Perinatal psikiyatriste gitmenizi öneririm devlette de var. Ayrıca kendi psikiyatristinizle bu durumu paylaşmalısınız kendi başınıza bıraktığınız ilaçlar daha büyük etki yapar. Allah yardımcınız olsun,ben de kullanıyordum doktorum azaltarak bıraktırdı.

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun hiç duymamıştım mutlaka bakacağım inşallah yaşadığım yerde de vardır bende artık bi psikiyatriye gitme kararı aldım gerekiyorsa gittiğim kadın doğumu da değiştireceğim çünkü sadece kullanma yapma etme diyip bırakıyor

Ben de en son gittiğimse hastanede gördüm araştırdım hamilelik depresyonu ile falan ilgileniyormuş

Bu arada o bölüme randevu alınıyor mu bilmiyorum bana çarşamba günleri öğleden sonra gebelere bakıyor demişti mesela. Randevusuz gelebilirsin demişti. Direk gidip bilgi alabilirsin zannımca

Bu arada o bölüme randevu alınıyor mu bilmiyorum bana çarşamba günleri öğleden sonra gebelere bakıyor demişti mesela. Randevusuz gelebilirsin demişti. Direk gidip bilgi alabilirsin zannımca
Çok iyi o zaman hemen pazartesi gidip soracağım çok teşekkür ederim

selam hanımlar 2.ya da daha fazla bebişe hamile olan var mı? nasıl başa çıkıyorsunuz düşünmedem duramıyorum şimdi böyleysek doğunca nolacak diye

Canım aynı şeyi yaşamışız. Ben de ilk gebelikte 12.haftada benzer bir kriz yaşadım parçalanırcasına ağladım. Çok sevdiğim birinden büyük bir haksızlığa uğramıştım tüm gündüz ve tüm gece ağladım. 1 hafta sonra kontrolde o ağladığım günde bebeğimin gelişiminin durduğunu gördük

Bence kız tahminleri erkeğe dönebiliyor ama erkek tahminleri doğru çıkıyor gibi. Benim de erkeğe benzetti, büyük ihtimal doğru çıkacak. Siz kız mı bekliyordunuz?
Ben doktorun net konuşmamasından kafa karışıklığı yaşadın kız benim için bambaşka 2 kızım var yine muz olsa üzülmem ama eşimin hoşnut olması mutlu olmadı benide mutlu eder ama netleşmeden söyleyemedim bi tecrübeli annelere danışayım dedim çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Senin de bunu yaşadıgını duymak gerçekten çok üzücü, ne olursa olsun su an takmamaya calısıyorum artık keşke beni bu anlamda anlayan biri olmasaydı ama Allah ne bize ne başkalarına böyle bi şey yaşatmasın

Kahve ve kola tiryakisiyim ben.su icmem onlari icerim.suan varya kola sisesi gorunce ve kahve kokusu alinca kusuyorum bebege zararli oldugu icin vucut reddediyor resmen ilk hamilelikte de boyleydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…