Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
27 aylık daha ona bakmakta bile çok zorlanıyorum sürpriz hamilelik oldu.
Biz kadiniz neleri basardik, bumu bizi korkutacak bikac yil zorlaniriz.sonra keyif...abalmin cocuklar 7 yasinda simdi olari alip ora senin bura senin geziyor.arkadasa bile ihtiyac duymuyor.guzel gunler gorecegiz gunesli gunler
Ben hamilelik haberi aldigim gunun ertes gun allah gostermesin 16 aylik kizimin karacigerinde bir deger sapmasi ve kalinlasma goruldu.suan icin riskli birsey yok.ama o gun korkularim sona erdi ve dedim ki ona bu hayatta arkadas yoldas lazim.allah verdi vardir bir hikmeti.biz ne tarafindan bakarsak o tarafi goruruz. pozitif yonlere odaklan her zaman

Çok üzüldüm sizin adınıza. Geçenlerde böyle bir sinir krizi geçirdim sonrasında kahverengi akıntım oldu korkmadım değil pazartesi hemen kontrole koşucam

27 aylık daha ona bakmakta bile çok zorlanıyorum sürpriz hamilelik oldu.
Biraz kötü bi örnek olucak bunu baz almayın sadece dinleyin tabii... Bi önceki gebeliğim evliliğimin 6.ayında geldi. Ağladım iki gün. Nasıl bakarım daha yeni evlendik, biz daha gezicektik gibi gibi çok isyanlar ettim. Sonra öğrendim ki dış gebelikmiş. Kalbi atıyomuş bendeymiş ama gitmesi gerekiyomuş. Tek tüpüm alındı artık annelik şansım sizlere göre %50 düştü, kalbim durdu ameliyatta geri döndürmüşler falan filan.. çok acı süreçler geçirdim bunlardan bahsetmicem bile.. Sonra Allah'ın gönderdiğini yargılamamayı, şüpheye düşmemeyi acı bi şekilde tekrar öğrendim. Aradan 1,5 yıl geçti sürpriz bi şekilde karnımdaki Miniş geldi.. çok dua ettim, şükrettim.. o kadar acı süreçlerden sonra mükafat geldi. Kimsenin kaldıramayacağı yükle sınanmıyo Allah.. inancınız ne doğrultuda olursa olsun tabi ama hayat güzel yollara sürüklüyo aslında bizi ama onu güzelleştirmekte, kötüye yormakta bizim elimizde

Fetal sonucumuz çıktı
Dr umuza haftaya göstereceğiz
Cinsiyet Erkek
Maşallah çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürlü olsun sağlıklı olsun yavrunuz. Doktorumuzla konuşmaya gideceğiz fetal dna için gel dedi. Hastanemizde yapılmıyor da bize yapan yerlerin iletişim bilgilerini mi veriyorlar nasıl işliyor süreç

Benim de umrumda degil valla hicbisey, ciddi bi sıkıntı olmadıgı sürece insanları takmamaya söz verdim kendime

Çok üzüldüm sizin adınıza. Geçenlerde böyle bir sinir krizi geçirdim sonrasında kahverengi akıntım oldu korkmadım değil pazartesi hemen kontrole koşucam
Çok teşekkür ederim lütfen kendinizi sakın üzmeyin inanın ki hiç bişey sizden ve yavrunuzdan önemli değil gerçekten stres çok etkiliyor. Ben aptal gibi arkadaş kazığına ağlamıştım. Şu an aklıma gelince komik geliyor bebeğimi kaybetmeme değmedi ama Allah’ın planını bilemeyiz tabiki bizim için yazılan en hayırlısı oluyor genelde

Benim de umrumda degil valla hicbisey, ciddi bi sıkıntı olmadıgı sürece insanları takmamaya söz verdim kendime
Ben de o kafadayım allahın bize bi hediyesi, içimizde insan büyüyor oluşuyor bundan büyük şükür sebebi bundan büyük tutunacak dal yok gözümde, kim naparsa yapsın valla kendine yapıyo ben uzaklaşıyorum kendi keyfime bakıyorum artık

İnanın bu dünyada hiç kimse için üzülmeye değmiyor bunu biliyoruz ama duygusal insanlar yine kafaya takıyor her şeyi. Allah bu bebişinizi size bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah Size ömrünüz boyunca mutluluk getirsin yavrunuz

Merhaba arkadaşlar, grubu yeni keşfettim. İnşallah hepimiz hayırlıca , kolaylıkla evlatlarımıza kavuşuruz. Benim de 13.haftam, ikili testte sorun çıktı. Fetal dna yaptırmayı düşünüyoruz. Doktorlar bir yer önermedi Ankara’da yaşıyoruz. Önerebileceğiniz veya deneyimlediğiniz bir yer var mı?

Kizlar ben hareketlerini hissediyorum bir iki haftadir. Daha hafif dalgalar seklindeydi artik daha net tabi ilk gebeligini yasayanlarda biraz daha gec oluyor. Ben 18. haftada hissetmistim mesela ilk yavrumu
Ya bende hafif hafif bir şeyler hissediyorum ilk gebeliğimde daha geç hissettim bende.

Ankarada intergen ve genoks firmaları nette telefon numaralarını bulup arayıp sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim amin hepimiz inşallah Yaş kriterim nedeni ile Dr um direk fetal DNA yı önerdi ve bir kaç kurumun iletişim bilgilerini paylaştı, biz o kurumlar arasında seçim yaptık
Şimdi de sonuç çıktı sonucu hem bize hem Dr umuza ilettiler, haftaya gidip sonuçlar hakkında bilgi alacağız
Bu şekilde

Kızlar diğer gruplara göre çoook sessiziz
Yok mu öğrenen cinsiyet başka
Ya ben konudan çok bağımsız bir şey sormak istiyorum gençlik ve spor bakanlığının temizlikçi alımına başvurmuştum ben ne de olsa çıkmaz diye o da çıktı ama nasıl olur hiç fikrim yok yapabilir miyim bilmiyorum ve ileri bazında açıklandı eşimde ilçede memur onun ilçesine yerleşme ihtimalim olur mu seni hep görüyorum burda bir genel olarak gruptan fikir almak istedim yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…